Ne Çekilmez Çilem Varmış Arkadaş.
-
ReDsEa bunu yazdı:
-----------------------------
vegapc bunu yazdı:
TT senin kotana fazladan 3-5 gb geçirip onun üstüne yatacak bir firmamı sence?
eğer o kadar kullanmadığını idda ediyorsan kur bir program üç aşşağı beş yukarı bilirsin ne kadar kullandığını.
Bide söylermisin kablosuz modemmi kullanıyorsun?
-----------------------------ttnet 3-5 gb kitleyecek bi firma arkadasım çünki ttnetle ortak çalışıyoruz işin içindeyiz yani biliyoruz ne yaptığını.. bazen bayisi olmamıza rağmen bizede kitliyor...
madem işin içindesin açıklada millet bilsin tt ne haltlar karıştırıyormuş ne yapıyormuş downloadı nasıl arttırıyormuş -
Hans bunu yazdı:
Olmadı SMİLE ADSL veya SÜPERONLİNE veya BİRİ ADSL geç derim ama hepsini kullandım çok sorun yaşadım . Genede en iyisi TTNET kotasız tarife 1024/256 mbps derim aylık 45.30 TL başka kullanan komsun varsa 2 kişi bu tarifeyle gayet güzel baglanır . Yakında Telefon hatsız internet devri başlıcak ve telefona ödedigimiz sabit ücretten kurtulcaz ama inş onuda ADSL fiyatlarına yansıtmazlar :)
-----------------------------Aga inan ben bu tarifeyi bekliyorum şu aralar. Bunu kapattırıp kampanyalı alacağım bir tane telefon hatsız inşallah
-
vegapc bunu yazdı:
ReDsEa bunu yazdı:
vegapc bunu yazdı:
TT senin kotana fazladan 3-5 gb geçirip onun üstüne yatacak bir firmamı sence?
eğer o kadar kullanmadığını idda ediyorsan kur bir program üç aşşağı beş yukarı bilirsin ne kadar kullandığını.
-----------------------------ttnet 3-5 gb kitleyecek bi firma arkadasım çünki ttnetle ortak çalışıyoruz işin içindeyiz yani biliyoruz ne yaptığını.. bazen bayisi olmamıza rağmen bizede kitliyor...
madem işin içindesin açıklada millet bilsin tt ne haltlar karıştırıyormuş ne yapıyormuş downloadı nasıl arttırıyormuş
-----------------------------hocam işin içindeyiz derken yani yaptığı haltları biliyoruz çünki bayisiyiz... nasıl artırdığını nasıl ettiğini nerden biliyim ben. ama 2 ay nevşehire gittik. dükkan 2 ay kapalı kaldı. modem kablolu ve acık değildi kapattık. bize 1. ay 4 gb 2. ay 13 gb kota girdi... bilgisayar kapalı modem kapalı elektrik bağlantısı yok :)))
Ustelik bayisiyiz yanii... Ondan sonra biri adsl bayiliğini aldık ve sınırsız tarifesini aldık. Yani sandığınız kadar ak bi firma değil ttnet...
-
Hans bunu yazdı:
Olmadı SMİLE ADSL veya SÜPERONLİNE veya BİRİ ADSL geç derim ama hepsini kullandım çok sorun yaşadım . Genede en iyisi TTNET kotasız tarife 1024/256 mbps derim aylık 45.30 TL başka kullanan komsun varsa 2 kişi bu tarifeyle gayet güzel baglanır . Yakında Telefon hatsız internet devri başlıcak ve telefona ödedigimiz sabit ücretten kurtulcaz ama inş onuda ADSL fiyatlarına yansıtmazlar :)
Yalın adsl tarifeleri belli olmuştu.
Arkadaşlar sizin sabit ücret diye verdiğiniz para size gelen hattın bakım parası gibi düşünün.
Eğer siz yalın adsl alacağım yani telefonsuz adsl alacağım derseniz size gelen hat hem telefon hem adsl getirmeyecek sadece adsl getirecek. Ve yine sizden o hattın bakım ücreti alınır.yani yalın adsl tarifelerinde ücret normal adsllerden fazla olacak daha doğrusu bakım ücreti telefondan çıkarılıp yalın adsl le birleştirilecek -
ReDsEa bunu yazdı:
-----------------------------hocam işin içindeyiz derken yani yaptığı haltları biliyoruz çünki bayisiyiz... nasıl artırdığını nasıl ettiğini nerden biliyim ben. ama 2 ay nevşehire gittik. dükkan 2 ay kapalı kaldı. modem kablolu ve acık değildi kapattık. bize 1. ay 4 gb 2. ay 13 gb kota girdi... bilgisayar kapalı modem kapalı elektrik bağlantısı yok :)))
Ustelik bayisiyiz yanii... Ondan sonra biri adsl bayiliğini aldık ve sınırsız tarifesini aldık. Yani sandığınız kadar ak bi firma değil ttnet...
-----------------------------Vaay bu işe Ak'ını da koyduysan işin bokunuda ortaya çıkardın demektir :P
-
Paragrafi bunu yazdı:
ReDsEa bunu yazdı:
-----------------------------Vaay bu işe Ak'ını da koyduysan işin bokunuda ortaya çıkardın demektir :P
-----------------------------derin anlamlar aramana gerek yok usta :)
-
ttnet'in n bok olduğunu herkes biliyo anketlerde sonucu gösteriyodu :)
vayy be akp'nin sömürdüğünü görmeyenler gibi ttnet'in sömürdüğünüde görmyenler, hatta yandaşı olanlarda varmş :|
-
ReDsEa bunu yazdı:
vegapc bunu yazdı:
ReDsEa bunu yazdı:
-----------------------------vegapc bunu yazdı:
-----------------------------TT senin kotana fazladan 3-5 gb geçirip onun üstüne yatacak bir firmamı sence?
madem işin içindesin açıklada millet bilsin tt ne haltlar karıştırıyormuş ne yapıyormuş downloadı nasıl arttırıyormuş
madem bu kadar eminsin kimsenin senin modeminden girmediğini, yan komşularına şifreni-hattını paylaşmadığını, modemin elektriğini dahi takmadığını, ttnet wifi noktalarından girmediğini hemen bi dilekçe yaz ver burda yazdığının aynısını. Bana göre ya sana gelen faturadaki bağlantı ücretini sen kota aşımı gibi aldıladın veya baktığın anda baktiğin sitede bir arıza vardı.
Bence müştrilerden önce sen sormalısınki aynı şikayetlerle sana geldiklerinde onlara bir cevap verebilesin.
Ha birde merak ettim Biri adsl kullanıp ttnet bayiliğini nasıl aldın. firma adı ney senin :))) -
Hans bunu yazdı:
TTNET artık kotalarda şişirme yapmaya başladı. AMAÇ : Milleti kotasız tarifeye geçirerek daha çok sömürmek
-----------------------------alakası yok. yanlıs düşünüyosun. herkesin kotalı olması onların daha çok işine gelir normalde.
-
vegapc bunu yazdı:
Hans bunu yazdı:
Yalın adsl tarifeleri belli olmuştu.
Arkadaşlar sizin sabit ücret diye verdiğiniz para size gelen hattın bakım parası gibi düşünün.
Eğer siz yalın adsl alacağım yani telefonsuz adsl alacağım derseniz size gelen hat hem telefon hem adsl getirmeyecek sadece adsl getirecek. Ve yine sizden o hattın bakım ücreti alınır.yani yalın adsl tarifelerinde ücret normal adsllerden fazla olacak daha doğrusu bakım ücreti telefondan çıkarılıp yalın adsl le birleştirilecek
-----------------------------Hocam öle diyosun ama zaten dünyanın en pahalı internetini biz kullanıyoruz senin dedigin gibi olursa zaten bi anlamı kalmaz bakım ücretini zaten en başında veriyoruz.Fiyatlar konusunda kesinlik yok 4MB kotalı 1024/256 mbps internet 38 TL olarak açıklanmıstı fakat TBK fiyatların çok yüksek oldugu konusunda itiraz etti ve 4MB kotalı tarifelerin 16 TL olmasına karar vermişti . ADLS ile birleştirirsen aynı hesap olur ben telefon kullanmıyorsam fiyatın daha düşük olması lazım başlarım bakımına ..!