folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Ne Çok Ucuzladı Bir Şeyler.



Ne Çok Ucuzladı Bir Şeyler.

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Kayıt Tarihi: 14/Mart/2008
    Erkek
    @SakaBey bunu yazdı : " Yalnız şaşırdım, modlardan biri "bize ne birşeyler ucuzladı ise" sebebi vererek konunu hala nasıl olmuşsa silememiş."

    :D -.^)'///


    I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    THT2005
    THT2005's avatar
    Kayıt Tarihi: 08/Eylül/2005
    Erkek

    Ülkenin anası s... Siz neyi konusuyorsunuz.

    Bi rahat birakin da az dinlensin. Sonra devam edersiniz.


    Burası Türkiye... Yaşanacak , Yaşanmış , Yaşanan olayların hepsi normaldir.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CAgAtAy
    CAgAtAy's avatar
    Kayıt Tarihi: 15/Haziran/2008
    Erkek

    Yine wish.com tarzi bir site yayinladiniz sandim. Hala o kacirdigim telefona yanarim.


    Lider doğru işleri yapar; Yönetici işleri doğru yapar;
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yawuz
    yawuz's avatar
    Kayıt Tarihi: 17/Temmuz/2005
    Erkek

     

    @yazipcikacak mesele doğrudan kahve sinema meselesi değil.

    @erebos pek fazla şey yapmıyorum ama en azından bireysel olarak bunlara karşı şeyler üretiyorum.

    @my4 evet çok daha ciddi problemler var tv kapattığımızda unuttuğumuz veya hiç duymadığımız görmediğimiz. Mutlu olmak eldeki kültürü tüketip başka şeyler ithal ederek yaşamaya çalışmaksa mutlu olmadan yaşasınlar.

    @Austen ifadelerimi geniş tutmadım ama tüm yazılanlara bakıldığında anlatmak istediklerime yaklaşmış çoğu kişi, depresif olacak yaşı geçeli çok oldu. Dünya çok bozmadı biz Dünyamızı çok bozduk. 

    @SkynetX bir yerde evet

    @joe_black en çok neyi almadığında cidden zevk aldığını hatırlıyorsun?

    @Lotus, "Öğretmenim bu Ali önce silgimi çaldı, size söyledim, arkadaşlara da söyledim. Şimdi de Ali bütün sınıfın ırzına geçti."

    @Bosluk sorgulayan zenginlerde gördüm mesele zenginlik değil kafa meselesi bence.

    @akustikelektrik harita bilgisi herkese lazım elbette, neticede kültürdür öldürmez. Cümleyi aa zavallı bunlar içtikleri kahvenin anavatanını haritada gösteremeyen cahiller, bak gelmiş kahve içiyorlar olarak algılama, bağlam içinde düşün, insanların talep etmediği onca piyasa ürününden birini temsilen verdim kahve örneğini. Bir anda yükselen ama damak tadımızla uyuşmayan ürünler peyda oldu, o kadar ki bu ürünlerin geldiği memleketleri haritada bile gösteremiyoruz. Gel gelelim bu lâfı eden ben bile gördüğüm zaman 'yahu bu ülke Afrika'nın neresinde' diye kırk kere düşünürüm. Yani anlayacağın o kadar alâkasız. Tadı alakasız, kahvenin bunca  çeşiti kültürümüzle alakasız (kimse demesin kahve kültürümüzde falan kaç Türk ailesi sabah kalktı mı kahvesiz ayılamıyor acaba?), sunumu ayrı, tüketimi ayrı alâkasız hatta zaman içerisinde anlam kodları değişti o konu nasıl o noktaya geldi hiç bilmiyorum. Bunca bombardıman altında evet zavallılar. Bir soru da ben sana sorayım hangi bölüm öğrencisisin?

    @DrKill bu reklamı izlerken aynı hisleri paylaştığımızı bilmek umut verici.

    @patates bohemlik olmaz, insan ciddi anlamda toplama çıkartma yaparak sonuç üretebileceğin mekanizmaların parçası olamayacak kadar karmaşık bir form. Sistem eleştirisi vakit kaybıdır, eğer sistemin içinde kendini etki alanını oluşturacak mekanizmaları inşaa edebilirsen senin gibi aydınlanan senden başka insanlar sayesinde bazı şeyler kendiliğinden değişecektir aksi durumda bu böyle şu şöyle olsun der iki saate memleketi kurtarır yarın gene aynı sıkıcı işine aynı sıkıcı yoldan giderken bir de bakmışsın tuvalette geçirdiğin zaman hiç değişmemiş zira hep sistemi eleştirmişsindir.

    @xxjokerxx kendi adıma üretebileceğimi üretiyorum ve bunlar beni mutlu tutacak seviye aksi olsa farklı bir durumda olurdum. Merak ettim, ne iş yapıyorsun?

    @sakabey hava çokça farkettiğimiz başka bir yön. 

     

     


    tahribat.com a can feda
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ozgunlu
    ozgunlu's avatar
    Banlanmış Üye
    Kayıt Tarihi: 11/Kasım/2011
    Erkek

    Herifler sanki milletin muhasebecisi, size ne olum? Adam bi caya 5 lira da verir 50 lira da verir. Herkes paraya sizin baktiginiz gibi mi bakmak zorunda ? Herkesin yasami kendine, adam kendini kahveye 50 lira vererek mutlu hissediyorsa oyle yapar, sen kendini 1 liraya cay ocaginda icerek mutlu hissediyorsan oyle yaparsin. Zenginin mali zugurdun ya boyle cenesini yoruyo ya da ona benzemek icin kredi kartini...


    Hello, i am nothing. I come from Neverland.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    saatci
    muaythaist
    muaythaist's avatar
    Kayıt Tarihi: 11/Şubat/2012
    Erkek

    israfla mutlu olmak (olduğunu düşünmek) psikolojik rahatsızlıktır (bence)

    huzur, sahip olduklarının değerini bilebilme ve kanaat edebilme ile doğru orantılıdır (bence)

    kanaat etmek, çaba ve çalışmayı bırakmak olarak düşünülürse saçmalanmış olur (bence)

    edit: vazgeçtim "bence" ile kısıtlamıyorum, doğrusu budur arkadaş (bence :)

    muaythaist tarafından 25/Nis/16 14:32 tarihinde düzenlenmiştir

    Ali & Dua & Zeynep'in Babası
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    joe_black
    joe_black's avatar
    Kayıt Tarihi: 04/Ocak/2006
    Erkek

    @yawuz hacım yaklaşık 15 gündür sigarayı muazzam oranda azalttım. günde 2-8 arası içiyorum. Askerdeyken 1,5 paket içiyodum. döndüm 1 ay geçti böyle oldum.

    markete gidiyorum mesela pis pis sigara rafına bakıyorum, hafif şeytani bir gülümsemeyle ziktir len almıyorum seni diyorum.

  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Austen
    Austen's avatar
    Kayıt Tarihi: 13/Ağustos/2012
    Erkek

    Hocam fazla romantiksin. Ya konuları yeni öğrenmekte olan birisisin ya da bu romantizm hoşuna gidiyor. Kabaca dahi anlatamadığın konulardaki bakış açıların çok yüzeysel. Tabi şahsi fikrin olduğu için saygı duymak lazım.

    Bu başlığı açmak yerine bir blog açıp uzunca oraya içini dökmen daha mantıklı olabilirmiş. Şu anda mesajların fazlasıyla havada. Derli toplu ne bir soru var ne de bir konuya yoğunlaşılmış. Olayın özünü bilsek ona göre tartışabiliriz. Bunun yerine cevap olarak kahvenin ana vatanı, Türk kültürü, dünya kültürü, emperyalizm, kültür endüstrisi gibi alanların dahil olduğu karman çorman mesajlar geliyor. 

    Mesajlarında bir iki yazar ve akımın etkilerini hissediyorum ama yok yere yaftalamamak adına sessiz kalmaya karar verdim. Görüşlerinin anti-tezlerini de sentezlerini de irdelemeni öneriyorum. Genelde bu bakışa sahip olanlar bir felsefeye saplantılı kalanlar oluyorlar.

Toplam Hit: 4331 Toplam Mesaj: 29
basit kanser