Ne Dio Bu Google?
-
-
HAcklenmiş :P:P:P:P abü 403 hatası verio işte a.q
-
makinanda spyware yada virüs var dio bilgisayarını temizle öle gel dio kısaca ,yani otomatik sorguları önlemek içni bi önlem sanırım....
-
Fugitive bunu yazdı:
makinanda spyware yada virüs var dio bilgisayarını temizle öle gel dio kısaca ,yani otomatik sorguları önlemek içni bi önlem sanırım....
ewet ole bişii diyo -
iyi biseyler demediği kesin:)
-
git pc yi temizle... dior
-
Arkadaşım bilgisayarında virus veya trojan bulunmuş.Arkadaşlar da aynısını söylüyor işte.Fazla lafa gerek yok.Hemen bir kaspersky kur.Hepsinin a.q.
-
bu uyarıyı google üzerinden özellikle siteler için kötü maksatlı şeyler arattığımda veriyor. örneğin. powered by ... yada bir url de yada programda. yani bildiğim kadaruyla senin bilgisayarınla alakalı değil. benim başıma genelde hack için site aradğımda bu uyarı karıma çıkıyor
-
Hocam senin dediğini ilk kez duydum.Ben yıllardır hack üzerine arama yapıyorum.birkez bile böyle bir ekran gelmedi bana.Dediğin çok saçma bence
-
procrust bunu yazdı:
bu uyarıyı google üzerinden özellikle siteler için kötü maksatlı şeyler arattığımda veriyor. örneğin. powered by ... yada bir url de yada programda. yani bildiğim kadaruyla senin bilgisayarınla alakalı değil. benim başıma genelde hack için site aradğımda bu uyarı karıma çıkıyor
+1Dogru soluyorsun,sacma falan degil..Kotu bi amacla arama yaptiginizda bu uyariyi verir.
-
ertan kardeşimi canı gönülden destekliyorum....hicbir alakası yok..index atmak icin arama yaptırdıımda bile bunu göstermiyor...
Toplam Hit: 2708 Toplam Mesaj: 16