Ne Günlerdi.... Sahte Dervişler 8. Şeyhler :)
-
Tozlu raflardan sunmak istedik tekrar siz sevgili müritlerimiz Compu muhafaza etmiş ilk günkü gibi:D süperdir loglar 5 6 sayfa uzadıydıda bulamadık konuyu nolduysa :S
http://molotof.org/logs/mc1.doc
http://molotof.org/logs/mc2.doc
-
Bu loglara gozum gibi baktim yillarca :) .Bu loglar freebsd sistemimde emin ellerde muhafaza edildi :) Sonrada tarihini bilmeyenler gelecegini bilemez dedik ve gecmisten bir olayi gundeme getirdik.O zamanlar Deca tigg gibi delikanliydi ,benim biyiklar yeni terliyordu ,rene hocam filinta gibiydi ,tagext abimiz bi yurudumu asfaltlar sokuluyordu , ne babayigitler vardi peah...
Bu arada Cem Yilmaz , Beyaz ,Sahan , Olan bayulgen bir araya gelse sizi bu loglardaki konusmalar kadar gulduremez. -
abi yarıldım yerlere yattım aq mauhauhauh (:
-
2tane alinti gosteryim :)
--------------------(Deca mc ye soruyor)
DecaMer10:
Asıl önemli konu...
DecaMer10:
Dini inancın nasıl? Sormak vazife değil ama bu bir gelenek... Tıpkı şovalye ilanı gibi...
----------------------------
----------------------------(sorci mc yi makaraya aliyor)
sorcerer:
5 dakka sonra geliorum kafeye müşteri geldi
sorcerer:
şeyhim izin verirmisin ?
sorcerer:
bak vermiceksen duruyim
The Holy One:
git
sorcerer:
sağolsun şeyhim büyüksünüz
sorcerer:
elinizi öpiyim verinde
-
abi
düştüm sandalyueden kaptan abinin muhabbet nasıl ismaile falan abi dio :D ehueauhaeuh yarıldım resmen titriyom :D -
abi eski gübnleri hatırladım duygulandım bi an
okuldan yorgun argın gelinir net açılır (netten kasıt tahribat tabiki)
ilk baslık 7. holyone vs
günün yorgunluu bi anda ucuverir :D:D
en son kacta kaldıydı ya 12mi -
Kaptana Öldüm yaa catLadım amk aradan cıktım:D:D:D
Ne zaman oLdu bu vaka ;:D -
abi size kendimi tanıtayımmı tam anlamıyla;
ben istanbul bakırköy halkegitimi merkezinde tiyatrocuyum oranın müdürü amcam olur hemde yakında butopragın cocukları adlı bi müziklade oynuyorum hmede müzik ve görüntü işllerini yapıyorum yakında mydonose showlandda oynayacagız.
Süpersin hocam : ) -
Koptum :))))))))))))))))))))))))
-
Lan şirkette masanın üstüne çıkıp güldüm Deca geyik yapmışşsınız biz sebeplenememişiz..
-
nickimyok:
en nefret ettiğim şeydir emir vaki
nickimyok:
her kim olursan ol
The Holy One:
O ZAMN İTAAT ET
nickimyok:
altına yatayım istersen
nickimyok:
itaat etmiş
Toplam Hit: 2316 Toplam Mesaj: 14