Ne Kadar Doğru?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AslanAmca
    AslanAmca's avatar
    Erkek

Bu site sizce nekadar doğru http://realfirsat.com ? fiyatlar cidden çok ucuz acaba kaçak veya çakmamı ? 

ZalımMadam.10.07.24
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Erkek

isim ve tasarım bana güven vermedi

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CEO
    CEO's avatar
    Erkek

çok iyi bir konuya parmak basmışsın. Kesinlikle uzak dur derim. Çünkü orada satılan ürünlerin hiçbirisi orjinal değil. Yani normal fiyatlarıda zaten o ürünlerin. Kadıköyde git aynı ürünleri aynı fiyata çok rahat bulabilirsin. Orjinal ürün garantisi var dediğine bakma hepsi çakma mallar..

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    asi27
    asi27's avatar
    Erkek

Bana göre  en güzel gidip maağzadan almak   bu  siteye guvenme.. çok  ucuz  gelebilir şimdilik ama  eelinde  patlar alacağın ürün..

BİZDE BİLİRİZ BİR KALBİN EN DERİN YERLERİNE İZ BIRAKMASINI,ŞAYET FARKINDA OLMASAYDIK YÜREĞİMİZDEKİ TAHRİBAT'IN...!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inside
    anonim6918524
    anonim6918524's avatar
    Banlanmış Üye
    Bilgi/Destek Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Bugünlerde internette sahte malları orjinal diye satan siteler cirit atıyor. Bu da tabii ki onlardan biri. Devlet armut mu topluyor anlamak mümkün değil. Armut toplasalar armut ihracatında birinci olmuştuk. Görüldüğü o da yok.

Her ne kadar bunlara inananlarda da hata olsa da, suçun ulu orta işlenmesine göz yumulması utanç verici. Artık her yerde bu tür sahte sitelerin reklamları dolaşıyor.  Saçma sapan işlerle uğraşacaklarına şunları temizlesinler. Ha tabi bu tür sitelerin arkasında müslüman(!) adamlar varsa o zaman normaldir bunların yaşanması. Durmak yok yola devam der geçeriz.

λ
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    necroshine
    necroshine's avatar
    Erkek

iletişim ve firma bilgilerini vermeyen hiç bir site'den alış veriş yapmayın. Bizimde şirketin alışveriş sitesi var. Bazen indirimli ürünler oluyor. Ben kendim ekliyorum. Bakıyorum aynı üründen başka site üzerinden daha düşük fiyata görüyorum. 

Bir kere merak ettim. sipariş verdim. 250 Tl'lik ürüne 35 Tl kargo ekledi. Benim sitede satış fiyatı 259 liraydı+ ücretsiz kargo. Benim sipariş ettiğim gün adam benim sitemden alışveriş yaptı =) zart 25 lira karda =)))) nereden onun aldığını anladın diyecek olursanız adam sitedeki isme ticari ünvan almış ona fatura ettirdi. bende siparişini bekletmeye başladım. Sonra onlardan yaptığım siparişi iptal ettim. felan feşmekeş. hiç biri stoklu çalışmıyor. Farklı ürünler gönderiyorlar. 

iletişim bilgilerine bakın ne mal olduklarını anlarsınız. Birde alışveriş öncesi telefon edin telefondaki konuşmadan bile ciddiyetleri belli oluyor.

bir gün mağazaya müşterinin biri geldi. fakir 9800s halı yıkama makinesi almak istediğini, sanalreyonum.com da bizim fiyatın yarısı olduğu söyledi. siteye girdim baktım cidden öyle. hemen bizim toptancıyı aradım. onlarda araştırmaya almışlar. Sattıkları model ile bizim müşterinin istediği modelin alakası bile yok.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bauer
    Bauer's avatar
    Erkek

necroshine bunu yazdı:
    -----------------------------

iletişim ve firma bilgilerini vermeyen hiç bir site'den alış veriş yapmayın. Bizimde şirketin alışveriş sitesi var. Bazen indirimli ürünler oluyor. Ben kendim ekliyorum. Bakıyorum aynı üründen başka site üzerinden daha düşük fiyata görüyorum. 

Bir kere merak ettim. sipariş verdim. 250 Tl'lik ürüne 35 Tl kargo ekledi. Benim sitede satış fiyatı 259 liraydı+ ücretsiz kargo. Benim sipariş ettiğim gün adam benim sitemden alışveriş yaptı =) zart 25 lira karda =)))) nereden onun aldığını anladın diyecek olursanız adam sitedeki isme ticari ünvan almış ona fatura ettirdi. bende siparişini bekletmeye başladım. Sonra onlardan yaptığım siparişi iptal ettim. felan feşmekeş. hiç biri stoklu çalışmıyor. Farklı ürünler gönderiyorlar. 

iletişim bilgilerine bakın ne mal olduklarını anlarsınız. Birde alışveriş öncesi telefon edin telefondaki konuşmadan bile ciddiyetleri belli oluyor.

bir gün mağazaya müşterinin biri geldi. fakir 9800s halı yıkama makinesi almak istediğini, sanalreyonum.com da bizim fiyatın yarısı olduğu söyledi. siteye girdim baktım cidden öyle. hemen bizim toptancıyı aradım. onlarda araştırmaya almışlar. Sattıkları model ile bizim müşterinin istediği modelin alakası bile yok.

iyi yakalamışsın:)

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KaRaKuLe
    KaRaKuLe's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

FireX bunu yazdı:

Bugünlerde internette sahte malları orjinal diye satan siteler cirit atıyor. Bu da tabii ki onlardan biri. Devlet armut mu topluyor anlamak mümkün değil. Armut toplasalar armut ihracatında birinci olmuştuk. Görüldüğü o da yok.

Her ne kadar bunlara inananlarda da hata olsa da, suçun ulu orta işlenmesine göz yumulması utanç verici. Artık her yerde bu tür sahte sitelerin reklamları dolaşıyor.  Saçma sapan işlerle uğraşacaklarına şunları temizlesinler. Ha tabi bu tür sitelerin arkasında müslüman(!) adamlar varsa o zaman normaldir bunların yaşanması. Durmak yok yola devam der geçeriz.

Bunun devletle ne alakası var hacı adamlar sana orjinal yollayacam diye bişey demiyorki. O sitedekileri baz alarak söylüyorum mesela orda ben sana orjinal Nokia E6 yollayacam demiyor ve ordak videoda da açık açık görülüyorki bu orjinal değil alan insanlar da aptal olmasınlar almasın adamlara haksızlık etmesin kimse akıl var mantık var 700-800 TL olan br ürün nasıl 100-200 olabilir ki bunu idrak edemeyen insanlar da kusura bakmasın birazcık beyinleri olsun da almasınlar.

Aklın nuru fen kalbin nuru dindir. İkisinin izdivacıyla hakikat tecelli eder.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inside
    anonim6918524
    anonim6918524's avatar
    Banlanmış Üye
    Bilgi/Destek Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

KaRaKuLe bunu yazdı:

FireX bunu yazdı:

Bunun devletle ne alakası var hacı adamlar sana orjinal yollayacam diye bişey demiyorki. O sitedekileri baz alarak söylüyorum mesela orda ben sana orjinal Nokia E6 yollayacam demiyor ve ordak videoda da açık açık görülüyorki bu orjinal değil alan insanlar da aptal olmasınlar almasın adamlara haksızlık etmesin kimse akıl var mantık var 700-800 TL olan br ürün nasıl 100-200 olabilir ki bunu idrak edemeyen insanlar da kusura bakmasın birazcık beyinleri olsun da almasınlar.

Ürünler tamamen orjinaldir yazıyor bahsettiğim yerlerde. Arkadaşın verdiği linkte de aynısını yazmışlar. Saf insanlar konusunda katılıyorum. Rahatsız olduğum şey işlenen suçun karşılık bulmaması. Zira giderek yaygınlaşıyor böyle şeyler.

λ
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KaRaKuLe
    KaRaKuLe's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Olay tamamen arz talep meselesi :) yani almayan olmasa demek ki böyle siteler de çıkmazdı

Aklın nuru fen kalbin nuru dindir. İkisinin izdivacıyla hakikat tecelli eder.
Toplam Hit: 2138 Toplam Mesaj: 16