folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Ne Kadar Koy O Kadar Oy

Ne Kadar Koy O Kadar Oy

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RotKerim
    RotKerim's avatar
    Erkek

kimse oturup akpyi savunmasın. hatta bırak akpyi ne chp ne mhpyi savunmasın. onuda geçtim son olarak siyaset ayağı göt ayağı arkadaş.

Fuck Mobb Deep Fuck Biggie Fuck Bad Boy as a staff record label and as a mother fuckin crew. En büyük hayalimi sordu geçenlerde birisi Midtown metrosundan inip Broadwayde bir kaç tur attıktan sonra Union Square Park karşındaki Starbucksda bir kahve içmek.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Buremba
    Buremba's avatar
    Erkek

OdiN bunu yazdı:
    -----------------------------

bu sitedeki herkesi aklı başında sanardım. ama çoğunluğu harbiden gerizekalıymış. artık buna inandım.. bu kadar kör olamaz insanlar bu kadar cahil olamaz.. yada belkide bu kadar aç gözlü bu kadar bencil olamaz..

http://www.youtube.com/watch?v=w2fBwsB6px8

rahatlarsın hacı, buyur.

. . .. . ... .
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RotKerim
    RotKerim's avatar
    Erkek

WALLACEs bunu yazdı:

Cado_ bunu yazdı:
    WALLACEs bunu yazdı:

önceki hükümetlerle zam oranlarını karşılaştır o zaman anlarsın. Herkes koyuyor zaten, halk en az koyana oy veriyor.

koyarken yaptığın hizmetde önemli. örn:yollar falan

ne yolu? zaten yolları hükümet yapmak zorunda.avrupa birliğinden para alıyorlar bunun için.her hükümet yapıyor yol.mis gibi para geliyor ceplerine

hocam 80 yılda kaç km yol yapılmış 8 yılda kaç km yapılmış git bi araştır. senin dediğine göre diğerleri yol parasını cebe atıyomuş o zaman saçmalama.

adana mersin otobanı neden hala paralı? otoban dediğin kendini amorti edene kadar paralı olur. Türkiyede parasız otoban varmı?

Fuck Mobb Deep Fuck Biggie Fuck Bad Boy as a staff record label and as a mother fuckin crew. En büyük hayalimi sordu geçenlerde birisi Midtown metrosundan inip Broadwayde bir kaç tur attıktan sonra Union Square Park karşındaki Starbucksda bir kahve içmek.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    darkness_izmir
    darkness_izmir's avatar
    Erkek

tayyip reis forever

bendekiler hayel değil plan,planlarımda gerçek değil sadece birer rüya ...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RotKerim
    RotKerim's avatar
    Erkek

zigana bunu yazdı:

şunu çok ama çok iyi düşünün. insanlar neden vekil adayı olur ? 

seni düşündüğü içinmi?  memleketi düşündüğü içinmi?  yoksa kendini düşündüğü içinmi?

başka şık varsa söyleyin.Aylığı süper , dokunlumazlığı var. emeklilik misler gibi. 

Bende 11 000 tl olan vergi borcunu yapılandırmak için kuyrukta bekliyorum .Bunu ödemek için kredi çekiyorum. Polise tokat atan bdp li vekil o....pusunun maaşını ödemek için!  

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ultrAsker
    ultrAsker's avatar
    Erkek

xxx bunu yazdı:

bilmece bunu yazdı:
    Hepar'ı denemek lazım

hepar baraja bile yaklaşamaz hocam. hepar'ı desteklemek akp'yi desteklemekten farkı yok. eğer akp hükümetinden memnun değilseniz ilinizde akp dışında en çok oya sahip olduğunu düşündüğünüz partiye oy verin.

medyanın tam da düşünmeni istediği şeyi düşünüyorsun. hepar ın oyunu gördüğünüzde şaşıracaksınız... doğruları savunan bir insan seçilemez diyerek ona oy atmamak diğerlerinin ekmeğine yağ sürmekten başka bir işe yaramaz. sadece ben bile oy atsam doğru olana atayım yeter. diğer insanların yanlışı beni de yanlış yola sürükleyemez.(bana göre doğru yoldan bahsediyorum tabi.)

i ve got nothing against god. its his fan club i cant stand.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zigana
    zigana's avatar
    Erkek

bir zamanlar almanyanın ve japonyanın 2. dünya savaşında feci şekilde yenilmesine rağmen nasıl süper güç oldular diye bir video vardı bulamadım şu an.  ama kısaca kişisel alışkanlıklardan bahsediyordu ülkenin kalkınmasına .

çünkü liderler her zaman toplumun beklentilerine ve geleneklerine göre iş yapıp oy toplamak isterler. ya millet y.....ak istiyorsa o zaman ne olacak ?  alır bir yerlerine verir . 

oy uğruna açılım saçılım denir. tembel memurumuz çalışmaz özelleştirir.  fakirler topluluğu vardır ki bunların edebiyatını yapmak çok basittir.  çiftcimize kredi denir açarlar sonuna kadar sonra hurraaaa bankaya hücum. ardından yere dikilen kol gibi kazık yavaş yavaş girer. kredi almadan önceki durumundan beter olursun.  dedim ya milletin alışkanlığı . arayan mevlasınıda bulur belasınıda . mevlayıda belayıda siyaset verir . çünkü istiyorsun kardeşim.

belçikada arabasını değiştiren kişi son derece ayıplanırmış. ama adamlar modern toplum.  düşünüyorki millet , yeni araba alsam elimdeki israf olacak ve milli değerlere hurda kazandırmış olacaksın . doğru yada yanlış orasını bilemem ama biz bu kafayla gidersek , çoooook zengin ortaya çıkarıyoruz ve devam ediyoruz. kredi kartı ve kredi derken tüketim ve israfcı bir toplum olduk . 5 kazanıyorsak 10 harcıyoruz ve kalan eksik 5 yerine de i....ne olmayı bile göze alacağız nerdeyse .  düşünen ve doğru karar veren bir toplum olursak , doğru karar veren ve bizi düşünen bir siyaset ortaya çıkar. şu ankiler nedir bir düşünün bakalım, biri dini, diğeri milliyetciliği, diğeri Atatürkçülüğü, diğeri kürtçülüğü kullanarak oy almaya çalışıyor. kusura bakmayın da bu yapının taaaaaaaa a.q.

Temel adalettir .
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wikwik
    wikwik's avatar
    Erkek

Tarikatül Tahribat partisi kuralım oy vermeyen ne olsun.... Sadece protesto amaçlı... Var mısınız... Genel başkanı da şeyhimiz yaparız... Bütün kararsızlar oy verirse barajı rahat aşarız... Ordakilerden iyi yöneteceğimiz kesin... En azından ülkenin bilişim alt yapısı falan düzelir... :)

Bilgi Güçtür.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Thelordmax
    Thelordmax's avatar
    Erkek

Alternatif yok... Koy tahribata bir seçim anketi. Ak parti % 40ın üstüne oy alır. Başka söze gerek yok..

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeyQirs
    HeyQirs's avatar
    Erkek

WALLACEs bunu yazdı:

önceki hükümetlerle zam oranlarını karşılaştır o zaman anlarsın. Herkes koyuyor zaten, halk en az koyana oy veriyor.

koyarken yaptığın hizmetde önemli. örn:yollar falan

Sabah Sabah İş Güç Stresine İyi Geldi Gülmek :)

forumda yazmıyorum artık okuyorum yeter adam olana.
Toplam Hit: 10943 Toplam Mesaj: 82