Ne Lanet Virüs Bu Ya Sabah Sabah

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

Dün akşam babam telden aradı pc ye virüs bulaştı uyarı felan geliyo dedi önemsemedim yarın silerim dedim sabah bir geldim açılırken mavi ekran geliyo gelen ekran fake olduuğu belli oluyo ama  duvar kağıdını ne yaparsan yap kendine göre ayarlıyor duvar kağıdı seçeneği yok eset bir ip e bağlanma tespit ediyor ara sıra

sarı lacivert bi mesaj geliyor spyware virüsü bulaştı silmmek için spyfare virüsünü temizleyen anti virüs indirin diye ingilizce geliyor

AVg anti spyware yi indirdim tarattım 2-3 tane buldu yemedi

nod 32 hiç görmedi zaten

adware ile taratıyom oda bulacağı yok zaten yarın format atacağım da bu kodumun şeyini çözmeye yardm edin formattan önce deniyelim belki başkasının başınada gelir

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HaYVaN
    HaYVaN's avatar
    Erkek

Doğru aynı olay dükkana gelen bir makinadada vardı.

Güvenli moddan zorla yedekleri alabildim. Eğer diski 2 ye bölmüşsen, sistemin kurulu olduğuyu sürücüyü sil. Sonra format at :|

Yapacak bişey yok.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nikoteen
    Nikoteen's avatar
    Erkek

Bahsettiğin uyarı şöyle bir şey mi hacım ?

Troubles'll come & they'll pass
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BLaCkH4cK
    BLaCkH4cK's avatar
    Erkek

SuperAntiSpyware-http://downloads2.superantispyware.com/downloads/SUPERAntiSpywarePro.exe

Bununla taratıyosun abi virüs fake bir antivirüs veya spyware yüklemiş gözüküyo bu hepsini siler.Güvenli kipte taratmayı unutma.Ayrıca bilgisayarında Kaspersky ürünleri kullanırsan daha korunursun.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Musket
    Musket's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

DJ_Alper bunu yazdı:
    -----------------------------

Dün akşam babam telden aradı pc ye virüs bulaştı uyarı felan geliyo dedi önemsemedim yarın silerim dedim sabah bir geldim açılırken mavi ekran geliyo gelen ekran fake olduuğu belli oluyo ama  duvar kağıdını ne yaparsan yap kendine göre ayarlıyor duvar kağıdı seçeneği yok eset bir ip e bağlanma tespit ediyor ara sıra

sarı lacivert bi mesaj geliyor spyware virüsü bulaştı silmmek için spyfare virüsünü temizleyen anti virüs indirin diye ingilizce geliyor

nod 32 hiç görmedi zaten

adware ile taratıyom oda bulacağı yok zaten yarın format atacağım da bu kodumun şeyini çözmeye yardm edin formattan önce deniyelim belki başkasının başınada gelir

O spyware değil.

AdWare zaten : P

Bu konuda bi anlaşalım.

Ayrıca bence o durumsala en iyi çözümsel de

HijackThis dir.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

BLaCkH4cK bunu yazdı:

SuperAntiSpyware-http://downloads2.superantispyware.com/downloads/SUPERAntiSpywarePro.exe

Bununla taratıyosun abi virüs fake bir antivirüs veya spyware yüklemiş gözüküyo bu hepsini siler.Güvenli kipte taratmayı unutma.Ayrıca bilgisayarında Kaspersky ürünleri kullanırsan daha korunursun.

yazılar felan koyboldu düzeldi gibi ama duvar kkağıdı sekmesi yokekran koruyucu sekmeside yok

açılırken güvenlik duvarı yok diye mesaj çıkıyo sonra kayboluyo :)

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kroo
    kroo's avatar
    Erkek

Musket bunu yazdı:

DJ_Alper bunu yazdı:

Dün akşam babam telden aradı pc ye virüs bulaştı uyarı felan geliyo dedi önemsemedim yarın silerim dedim sabah bir geldim açılırken mavi ekran geliyo gelen ekran fake olduuğu belli oluyo ama duvar kağıdını ne yaparsan yap kendine göre ayarlıyor duvar kağıdı seçeneği yok eset bir ip e bağlanma tespit ediyor ara sıra

nod 32 hiç görmedi zaten

O spyware değil.

AdWare zaten : P

Bu konuda bi anlaşalım.

Ayrıca bence o durumsala en iyi çözümsel de

HijackThis dir.

evetevetevet hijackthis

bu dünyada da öbür dünyada da yanmanın yolu plajdan geçer
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Çömez
    underzero
    underzero's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

alper msn e gel  

pist bak bi ! - Ban Golu Canavari
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SpoofU
    SpoofU's avatar
    Erkek
    Hoca, bazı antivirüs firmalarının live çalışan cd leri var, onlardan birini indir full güncelle ve sistemi onunla açıp tarat.

Sevmem yazmayı, okumayı sevdiğim kadar.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SyspioniC
    SyspioniC's avatar
    Erkek

bende "şöyle yap" derdim de under hoca olaya parmak basmış :)

"Derviş Yunus bu sözü eğri büğrü söyleme, Seni sorguya çeker bir Molla Kasım gelir."
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

under benim pc ye bağlanıp bişiler yaptı düzeldi gibi de ekran koruyu ve duvar kağıdı sekmeleri yok bende bir resmi duvar kağıdı yaptım :) bunada şükür

Toplam Hit: 4050 Toplam Mesaj: 17