folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Ne Münasebet Ermeni’Yiz?..

Ne Münasebet Ermeni’Yiz?..

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Taso Pezevengi
    iso
    iso's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    madem adamın yaptığı şeyle yerimizde sayıyıoz ermeniyiz die böğürünce yürüceksek ilerliceksek ben kayda girem hepimiz ermeniyiz die kurayım sistemi teras a sabaha kadar hepimiz ermeniyiz hepimiz ermeniyiz die dinneteyim bütün izmire ama bi halt deişeceini sanmıom pek valla deişir diosanız yapalım:D
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inside
    anonim6918524
    anonim6918524's avatar
    Banlanmış Üye
    Bilgi/Destek Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Türklüğe hakaretten ceza almış bir adam için slogan atıldıda çok birşey oldu.Ermenistan çok takıyor Türkiyeyi daha geçen gün gene konuştular soykırım saçmalığını.Bu sebeplede medya başta olmak üzere ermenilerin Türkiyenin birçok kesimini ele geçirmiş olduğunu gördük.Kahraman yaptıklar resmen herifi.

λ
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nakamura2
    nakamura2's avatar
    Erkek
    Hepimiz japonuz! Hepimiz nakamurayız!Hepimiz samurayız!:D

Memento Mori...Blossom Geri Döndün:C Mitozla çoğalan milletleri sevmiyorum:|
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kokainman
    kokainman's avatar
    Erkek
    Ya anlamadığım neden ermeni oluyoruz.tamam bi gazeteci öldü ülkemizde.Üzünülmesi gereken bi durum (şahsen üzülmüyorum).ama onun acısını paylaşmak için illa da ermeni mi olmam gerekiyo.ermeni flan deilim kardeşim.Yer yüzünün tek süper milleti olan Türklerdenim Allaha şükür.
    bide bu hepimiz ermeniyiz pankartlarının fazla büyütülmemesi gerek bence.sonuçta orda bi güruh var onlar kendi aralarında ermeni.biz demiyomuyuz hepimiz tahribatçıyız die.biz tahribatçıyız die tüm millet tbt ci olmadığına göre, kimsede ermeni olmuyo.
    Hepimiz ermeniyiz diyenler bu büyük davalarıyla uğraşa dursun biz Türk olarak işimize bakalım.
    saygılar efenim

... sorcerer & musket ...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Criminal
    Criminal's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Evet Firex arkadaşımızın gerçeklerden ne kadar bihaber olduğu ortaya çıktı bu vesileyle.

Hrant Dink Türk'lüğe hakaret etmiyordu o yazısında.
    Bizim milliyetçi Türkler'imiz kadar gerizekalı olan milliyetçi Ermeniler ve onların bağnaz düşüncelerini ti'ye alıyordu.

Medya'yı Ermeniler'in ele geçirmiş olması ilginç bir komplo teorisi, ama şu anki mevzu bu değil.

Bu video'yu izle bir kardeşim. Bu adam "Türk"lüğe hakaret edecek bir adam mı kendi gözlerinle gör?

http://www.youtube.com/watch?v=L3s7r6qM87c

(Daimi imza : Yokluğun cehennemin öbür adıdır, üşüyorum kapama gözlerini.)
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    İnce Memed
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Abi iste bakin ve birkez daha kendinizi sorgulayin.Bu adam Turkluge hakaretten sadece yargilandi :) peki mahkeminin sonucunu merak ettinizmi hic, mahkeme ne karar verdi.Dizmece cumleler Dink'e mi aitti? merak ettinizmi mahkeme sonucunu ? Sorgulamadna arastirmadan konusuyoruz. Iso sende sus olm olayi sadece "hepimiz ermeniyiz..." demeye baglama dar bakma olaya daha genis yaklas.:Mantikli ol.

Alin size Hrant Dink ,ondan bundan ogrendiginizle degil ,kendi agzindan dinleyin.
    http://www.youtube.com/watch?v=L3s7r6qM87c

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    İnce Memed
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Caner abi bugun bizim beyinler ortak calisiyor herhalde :D

koka hacim olayi sadece "Hepimiz ermeniyiz.." noktasna niye getiriyorsunuz ? zaten soylemek isteyen soyledi soylemek istemeyen soylemedi,biz demiyoruz ki herkes soylesin diye.Pata kute buna karsi cikanlarin ermeni diasporasindan farki yok.Tarafsiz baktigin zaman ulkemizde gozunu kapatip milliyetcilik yapanlarla ,ermenistandaki diaspora ayni degirmenin suyunu donderiyor.

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Taso Pezevengi
    iso
    iso's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    olm ben geniş bakarım olayada sen önce başlığa bak olay hepimiz ermeniyiz.. sloganı dier boyutları şu an için enterese etmio...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Criminal
    Criminal's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Evet kardeşim, Allah konuşturuyor ikimizi de herhalde... :)

(Daimi imza : Yokluğun cehennemin öbür adıdır, üşüyorum kapama gözlerini.)
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ir2
    ir2's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası Developer Madalyası
    Erkek
    bu ülkede kopup biten hiçbişey benim "türk" lüğümün önüne geçmez ister mecaz olsun ister başka anlamlar yüklü olsun o slogan çok zekice tasarlanmışsa ben anlamıyorum o sloganı. o slogandan çok şeyler çıkaran ve çıkaramadığım için, o kelimeyi yalın haliyle anladığım için beni "aptal" yerine koyanlarlada her zmana zekiliğimi tartışmaya hazırım.

ben türküm ermeni değilim "hepsi ermeni" olanlar "hep ermeni" kalsın. mecaz kalsınlar. yürüyüşlere çıksın kendileriyle gurur duysunlar ben sadece türklüğümde gurur duymak istiyorum "mecaz" lar ile değil.
Toplam Hit: 9183 Toplam Mesaj: 84