Ne Turde İgrenc, Pis Bir Hayvan Bu Canli..
-
Deniz anasi , boz jellyfish ( sea boss ) kutu deniz anasi. Haberleri okurken karsilastim ve biraz arastirma yaptim. Dokuntugu yeri curutuyor ve izler sonsuze dek kaliyormus. Herhangi bir panzehir bulunamamis daha. Zehri 3-4 dakikada yayiliyormus, diger deniz analarindan farki saldirganmis . Allahtan bizim denizlerde yok , gerci kuresel isinmadan mutevellit 4-5 seneye gelirler bizim taraflarada .
haberlere konu olan kiz : http://www.youtube.com/watch?v=RslD7f82z7I
buda diger kutu denizanasi kurbani, izlere bakin : http://www.youtube.com/watch?v=31QXDAOYDAQ
tiksindim ...
-
ben o canlının var ya ** :}} paranoyak oldum zaten böle 3-5 deniz yaratıgı yuzunden büyüdüğüm sulara giremez oldum :/
-
Hocam hayvanın neyi iğrenç anlamadım ben açıkçası.. Yaratılışı nedeniyle böyle zehirlere sahip ve kullanıyor.. Bu arada smile yasak konu birazdan gümleyeblir..
-
Oha inşallah böyle birşey kimsenin başına gelmez :S
-
yapısını çözseler sağlam biyolojik silah olurmus :D
-
ThundeR bunu yazdı:
-----------------------------
yapısını çözseler sağlam biyolojik silah olurmus :D
nihıhaha harbi lan (: -
Hocam bu Will Smith'in 7 yaşam filmindeki deniz anasına benziyor :)
Bende beslicem ileride bunlardan bitane
-
genelde bu kadar koyu mavi ve şeffaf olan denizanaları çok derinlerde bulunur,gelipte bir insana saldırması çok garip,çünkü bunlar zifiri karanlık derinliğindeki yerlerde yüzer.
-
Avira bunu yazdı:
genelde bu kadar koyu mavi ve şeffaf olan denizanaları çok derinlerde bulunur,gelipte bir insana saldırması çok garip,çünkü bunlar zifiri karanlık derinliğindeki yerlerde yüzer.
-----------------------------Resimdede Bunu Kanıtlıyo :D
-
Gözü yok bi boku yok sümük gibi bişey nası adamı buluyoda saldırıyo ulan ! :D
-
Yau şekline şemaline bakılırsa deniz anasının görselliği 10 numara. neresi iğrenç ve pis orasını anlayamadım. ayrıca bir canlının savunma şekli onun iğrenç tü kaka olduğunu göstermez. ve bu deniz arası karanlık sularda yaşar senin orada ne işin var ?