Ne Yapmak İstiyorlar?
-
Dün akşam eve gelirken yolda akpnin mahalle teşkilatında konuşma filan vardı .. neyse eve geldim yemek kitap okudum biraz sonra gecenin 11 inde tamda mahalle teşkilatında toplantıları bittiği süreden sonra tesadüfmüdür bilmiyorum ne işse eve telefon geldi. otomatik seçim kayıtı randevusu mu neyse artık yerel seçimlerde oyunuzu kime vereceksiniz diyor ? direk 2. şıkkı işaretledim yani chpyi...
Bu seçime darbe vurmak değil midir ? bu kimin kontrolünde yapılıyor ? bugün diğer mahallede toplantı olacakmış bangır bangır mahalleden seçim otobüsü geçiyor 2 dk pazar günü uyumaya izin yok anasini satayim. onlarında gece yarısı telefonla oyunuzu kime vereceksiniz telefonları ile milleti arayacaklar sanırım...Zaten Telekom satıldı satılalı Kurumun yönetimi hükemet lehinde işlem yapıyordu...tekrar arayıp küfredecektim malesef yanlış numara diyordu :)
0216 999 0 999 tel numarasına cepten ulaşılıyor mu ?
-
o da birşey mi. Tayyip bana kendi el yazısıyla mektup gönderdi (:
-
Yanlış bir düşünce mayrip. Bizim ilçede ve ilde yönetim akp nin. Yalnız, benide arayanlar chpnin adayı ve bağımsız bir adaydı. Parasını veren yaptırıyor bunu, hemen senaryo yazma :)
-
Bizim burada da kapılara TKP'nin "ABD uşaklarını durdurun" yazılı tayyip resimli bildirler dagıtan bir grup genç arkadaşdan birini diger binalara girerken yakaladım.
"AKP konusun da hem fikiriz ancak komunizme gercekten inanıyormusun" diye sordum.Eleman hiç düşünmeden "evet" dedi.Elini sıktım "bravo" dedim ve ekledim "müzeye kaldırılıcak adamsın".Komunizmin basma kalıp savunma cümlelerini söyleyecekken,yanına yunan mitolojinden bir hatun yanastı "hadi" dedi "çabuk olalım oyalanmayalım" diyerek elemanı cekiştirdi.Efil efil havada pespaye sallanan bildirler ile kaldım yalnız sokaklar da,sonbahardan kalma iki kuru yaprak gecerken gözlermin önünden.
İki gün önce avcılar köprüsünün hemen dibinde söylemler ile dagıtalan bildirlerin aynısıydı.Bu gün yerlerinde iki üç damla kan vardı.Muhtemelen dövmüş olabilrler bunları.Bir gurup akp sempatizanı yada ülkücler tarafından.Düşündüm bu hatunda onların içindemiydi acaba.Sonra siktir et dedim yaktım bir sigara.Metrobüsüm ve ben önümde 20 km yol.Bos koltuga oturup dişini civiiviikk ciiivvvvvk diye temizleyen yaslı bir teyze ile kaldım yine.
-
En anormal semtte ben oturuyorum herhalde, hiç bir partinin seçim şarkısını duymadım, mahallenin belirli alanlarında 3 muhtarın pankartları asılı sadece, duvarlarda bir tane bile partilerle alakalı afiş yok. Evi arayıp anket yapma şansları ise hiç yok =)
-
BAAL bunu yazdı:
-----------------------------Bizim burada da kapılara TKP'nin "ABD uşaklarını durdurun" yazılı tayyip resimli bildirler dagıtan bir grup genç arkadaşdan birini diger binalara girerken yakaladım.
"AKP konusun da hem fikiriz ancak komunizme gercekten inanıyormusun" diye sordum.Eleman hiç düşünmeden "evet" dedi.Elini sıktım "bravo" dedim ve ekledim "müzeye kaldırılıcak adamsın".Komunizmin basma kalıp savunma cümlelerini söyleyecekken,yanına yunan mitolojinden bir hatun yanastı "hadi" dedi "çabuk olalım oyalanmayalım" diyerek elemanı cekiştirdi.Efil efil havada pespaye sallanan bildirler ile kaldım yalnız sokaklar da,sonbahardan kalma iki kuru yaprak gecerken gözlermin önünden.
İki gün önce avcılar köprüsünün hemen dibinde söylemler ile dagıtalan bildirlerin aynısıydı.Bu gün yerlerinde iki üç damla kan vardı.Muhtemelen dövmüş olabilrler bunları.Bir gurup akp sempatizanı yada ülkücler tarafından.Düşündüm bu hatunda onların içindemiydi acaba.Sonra siktir et dedim yaktım bir sigara.Metrobüsüm ve ben önümde 20 km yol.Bos koltuga oturup dişini civiiviikk ciiivvvvvk diye temizleyen yaslı bir teyze ile kaldım yine.
-----------------------------Taç'ın sunduğu Aşk-ı Memnu reklamlardan sonra devam edecek
-
0216 999 0 999 bu telefondan bugun bizim evi de aradılar Adana Büyükşehir Belediyesi Akpli başkan adayı bant kaydında konuşup duruyordu... Sonumuz kötü...
-
yanlışlıkla iki adet post gönderdim k bakmayın özür dilerim...
-
a.k anlamadıgım nokta benim oy vercegim parti belliyken, o kadar sesle mitingle afişle benim fikrimi değiştirebilir misin ? hayır.
niye trilyonlarca masraf yapıyosun. hadi onu gectim pazar sabahı uyutmuyosun. onu da geçtim neden telefonla rahatsız ediyosun. ya hepsini geçtim alayının a.k ya :|
yaşancak yer olmaktan cıktı ülke a.k
-
hocalar bir parti ismi vererek ona yüklenmek yanlış. O hatayı tüm partiler yapıyor. Ahanda bizim kapının önünden g.tune şemsie giripte çıkaramayanlar gibi chp-akp-mhp arabaları bangır bangır geçiyor lanet ettim artık. ama ne yapalım kodumun düzeni değişmediği sürece böyle 5 yılda bir ay dötümüzden şırıngayla kan alacaklar
-
yemek kitabı(kaliteli baskı), tayyip mektubu ,bayraklar (3 çeşit) , adayların milyonlarca broşürü , pankartlar, köpeğe yem verir gibi otobüsten zarfın içide 3-5, beyaz eşya,otobüs,minibüs, vs vs ..allahtan kriz teğet geçti..