Ne Yapmam Lazım ? LYS Tercih
-
Merhaba arkadaşlar,
Herkes gibi benimde tercih konusunda endişelerim var ve nasıl bir yol izlemem lazım bilmiyorum açıkçası.
MF-4 : 36041 inci oldum.
Bilgisayar veya Yazılım Mühendisliği istiyorum.
Tercih sitelerinden kontrol ettiğim kadarıyla İstanbul , Ankara , Gazi ,Dokuz Eylül ve birçok üniversiteden tutan yerler var ve daha çok hep vakıf üniversiteleri tam burslu tutuyor %90ı.Şimdi bana neler önerebilirsiniz.Burlarda okuyan arkadaşlar var mı veya daha iyi önerileri olanlar.
Bir de Ege Üniversitesi benden 6, 7 bin yukarıda mı ne tutma ihtimali çok düşük herhalde değil mi?
-
egeye gel hacı (:
-
gazi dokuz eylül yazma hacı ben araştırdım iyi değil.
beyler bende iyte makine,bilgisyar ve tobb makine üçlüsü arasında kaldım.çevremdekiler iş alanı nedeniyle makine müh seçmemi istiyorlar.ne yapayım sizce
-
zeybekustasi bunu yazdı:
-----------------------------egeye gel hacı (:
-----------------------------hocam egeyi gezdim dökülüyor üniversite lab imkanları falan nasıl bilgisyar ve makine bölümünde?
-
okan üniverstesine %100 burslu gidersin hocam.araştır derim.okuyan arkadaşlarım çok memnunlar.
kolay gele
-
ege mi dokuluyor yapma hocam bilmeden. bilgisayar labindayim ben su an gayet iyi her sey.
-
elektronik haberleşme müh derim ben
-
Önerileriniz için teşekkürler dikkate alıcam.
Ayrıca elektronik haberleşme müh e baktım herkes çok zor demiş tam burslu tutturup yazsak diyelim sonra ortalamayı tutturamazsak ortada kalmayalım ?
-
dyrnade bunu yazdı:
-----------------------------Önerileriniz için teşekkürler dikkate alıcam.
Ayrıca elektronik haberleşme müh e baktım herkes çok zor demiş tam burslu tutturup yazsak diyelim sonra ortalamayı tutturamazsak ortada kalmayalım ?
-----------------------------
zor bolüm yoktur zor hoca vardır -
iqsuz bunu yazdı:
-----------------------------dyrnade bunu yazdı:
-----------------------------Önerileriniz için teşekkürler dikkate alıcam.
-----------------------------
zor bolüm yoktur zor hoca vardır
-----------------------------Alkışlıcaz mı şimdi seni bunu dedin diye gereksiz cümle kurmasan olmaz
-
iyteyi pas geçme derim MIT neyse İYTE de odur