Neden Admin Olmalı (Sın)?
-
can498 bunu yazdı
Kareli ceketimi giydim,
Yönetime girmeye geldim...
Verin Oyları bana,
El ele taşıyalım TBT'yi uzaya!!!
-
-
@underzero abi konuyu kişisel alma burada mevzu aşırı taraflı olan bir adminin anti tezi olması gerekliliği yok ille kişisel alacaksan da sen kimsin ki ben seninle Kaçak dovuseyim? Konuyu saptırma abi bu forumun en Büyük sıkıntısı sensin bana göre çünkü haktan hukuktan nasibin yok en azından forumdaki hukuktan yani, dolayısıyla bu yaşına kadar ogrenemediklerini tutup da sana kimse ogretemez konuyu kişiselleştirme daha iyi bir tbt ortamı için senin antitezin lazim siteye benim fikrim bu.
-
bence gereksiz maceraya gerek yok yatın uyuyun
-
-
Under abi diye konu acip 2mt kadar yazi yaziyorsun.
Ben cevap verince niye kisisel algilama diyorsun?
Gayet de bana yazilmis bir name/mektup okunuyor.
Bak guzel kardesim, yaziyorum yaziyorum tekrar yaziyorum.
Kimsenin kara kasina kara gözüne, selamina sabahina, siteye murid/muride ye katkisina vs vs bakmiyoruz (bu yaziyi kalin ve buyuk yazdigimi farzet lutfen, sayfa bütünlügü bozulmasin diye yapmiyorum)
Ama bizim de gözümüz den kacan oluyor diyorum. 7/24 sitede olamaya biliyoruz. Bizim gözümüzden kacan olursa sen haber ver ki ben görüp mudahale edeyim.
Bazen ipin ucu kaciyor. Biz konuyu farkedip mudahale edene kadar millet birbirine girmis oluyor.
Sonra senin gibi arkadaslar cikip:
Adminler benim konumda lan dedim diye katliam yapiyor ama bu konuda millet birbirine kufur/hakaret/santaj/montaj/kurtaj yapmislar ama adminlerin kili kipirdamiyor.
Adam kayiriyorlar diyor.
Hakli ben olsam bende öyle düsünürdüm.
Hah iste sende böyle düsünme diye sabahin bir vakti bu satirlari sana yaziyorum ki anla diye.
-
sqlmappentester bunu yazdıunderzero bunu yazdı
Nikoteen: Katiksiz hakaretleri once gormezden gelip gulup eglendikten sonra ban katliamina girismek adminlikse silin bu konuyu under bu isi mukemmel yapiyor o zaman yeni bi admine gerek yok.
:) en sevdigim cumle.
Defalarca yazmisimdir ama yukarida muaythaist ozetlemis aslinda.
Haci biz robot muyuz? Android (veya ios) miyiz? Her yazilani, her mesaji, her konuyu tek tek elden gecirebiliyoruz mu saniyorsun?
Bizim de gözümüzden kacabiliyor. Madem görüyorsun bir mesaj at kontrol edeyim konuyu/mesaji.
Bunu yapmiyorsun sonra gelip "xxx e kiyak geciyorsun, yyy nin yazdiklarini görmezden geliyorsun, konu 50 sayfa olmus onlarin icinden isine geldigini banliyorsun, vs vs"
Benim gözümden kacani bana bildir bende kontrol edeyim. Yooo ben ispiyoncu degilim diyorsan yok oyle adminler isini yapmiyor demek.
adamına göre muameleyi sünnet sende yokmu üstadım onu banla bunu banla. ban atma sizde cocuk oyuncagı olmamışmı. ban golu canavarı olduğunzu itiraf bile ettiniz. yaklaşımınız bence adaletli değil. eskiler de size alışa alışa ses etmediler. külodun olam osur patlat beni diyenler bile çok oldu. oyle demese ban atacaksınız. aynen aydoğan komutan gibi ban atma canavarısınız. ban şampiyonu underzero. haksıkla banladıklarınız adam kayırdıklarınız sayesinde mutlumusunuz.
ben ban atma canavarı değilim, nereden çıkardın?
-
sqlmappentester bunu yazdıunderzero bunu yazdı
Nikoteen: Katiksiz hakaretleri once gormezden gelip gulup eglendikten sonra ban katliamina girismek adminlikse silin bu konuyu under bu isi mukemmel yapiyor o zaman yeni bi admine gerek yok.
:) en sevdigim cumle.
Defalarca yazmisimdir ama yukarida muaythaist ozetlemis aslinda.
Haci biz robot muyuz? Android (veya ios) miyiz? Her yazilani, her mesaji, her konuyu tek tek elden gecirebiliyoruz mu saniyorsun?
Bizim de gözümüzden kacabiliyor. Madem görüyorsun bir mesaj at kontrol edeyim konuyu/mesaji.
Bunu yapmiyorsun sonra gelip "xxx e kiyak geciyorsun, yyy nin yazdiklarini görmezden geliyorsun, konu 50 sayfa olmus onlarin icinden isine geldigini banliyorsun, vs vs"
Benim gözümden kacani bana bildir bende kontrol edeyim. Yooo ben ispiyoncu degilim diyorsan yok oyle adminler isini yapmiyor demek.
adamına göre muameleyi sünnet sende yokmu üstadım onu banla bunu banla. ban atma sizde cocuk oyuncagı olmamışmı. ban golu canavarı olduğunzu itiraf bile ettiniz. yaklaşımınız bence adaletli değil. eskiler de size alışa alışa ses etmediler. külodun olam osur patlat beni diyenler bile çok oldu. oyle demese ban atacaksınız. aynen aydoğan komutan gibi ban atma canavarısınız. ban şampiyonu underzero. haksıkla banladıklarınız adam kayırdıklarınız sayesinde mutlumusunuz.
Tane tane cevap vereyim, yoksa uzun yaziyorum anlasilmiyor:
adamına göre muameleyi sünnet sende yokmu üstadım onu banla bunu banla. -Yok
ban atma sizde cocuk oyuncagı olmamışmı. - Olmus mu? Bakiyim evet olmus, bu firsati verdiginiz icin tesekkur ederim.
ban golu canavarı olduğunzu itiraf bile ettiniz. - Bu zaten bilinen birsey, dedim ya firsat veriyorsunuz,
yaklaşımınız bence adaletli değil. - Bazen adaletli olmadigim oluyor. Konu cigrindan cikmis oluyor takip etmedigimiz zamana denk gelince, o arada "höt" diyeni bile banladigimiz oluyor.
eskiler de size alışa alışa ses etmediler. külodun olam osur patlat beni diyenler bile çok oldu. oyle demese ban atacaksınız. - Encok eskiler banlaniyor aslinda, burada beraber oturup yedigimiz-ictigimiz-nargile/puro tutturdugumuz muridlerde var ama onlarida banladim. Ha ne oldu aradigi zaman "kusura bakma is baska Tahribat baska" demisimdir.
aynen aydoğan komutan gibi ban atma canavarısınız. - Yukarida konustuk bunu (Bknz: Ban gölü canavari)
ban şampiyonu underzero. bunu da konustuk. - Bana bu firsati veren herkese tesekkur ediyorum. Adamin kara kasina kara gözüne banlamiyorum, yazilariyla bunu cok istedigi arzuladigini hissediyorum,
haksıkla banladıklarınız adam kayırdıklarınız sayesinde mutlumusunuz. - Haksikla ne demek bilmiyorum, haksizlik demek istediysen dedim ya banladigim adamlar daha cok tanidigim bildigim muridler oluyor. Yeni biriyse (multi degil ise) ilk zamanlar uyarip görmezden gelip uyariyorum. Devam ediyorsa banliyorum. Bilerek haksiz yere banlamiyorum ama gözümden kacan oldugunda yazin bildirin bende hak vereyim veya niye banlamadigimi yazayim size.
-
değişmeyen tek şey 3-5 yılda bir aynı konuların tekrar açılıyor/tartışılıyor olması. he, gönüllülük esasına dayalı yetkileri kısıtlı admin/mod lazımsa ben yaparım. tanıdığım insanların çoğu siteye girmiyor bile artık, günlük epey de sürem var.
-
Beyler, forumda sadece @underzero admin değildir. Ama farkettiğim şey, diğer adminlerin kimin ne yaptığını skine takmıyor olmasıdır.
@underzero işinden, ailesinden zaman ayırıp, inandığı ve sevdiği ortamda kendisince düzen korumaya çalışıyor. Bunu yaparkende gerçekten adaletli davranmaya çalışıyor. Eskiden hatırlarsınız, admin yetkisi almış bazı orul orul müsveddeler, kendisinden farklı düşüncede olan kişileri önce banlar ardından küfür ederlerdi. Yani o dönemlerden bu dönemlere geldik.
@Nikoteen' in talebini de anlıyorum, o da farklı bir göz ile değerlendirilmesini istiyor. Bu adam da yıllardır forumda, adminlik yetkisi verilsin, o da kendi açışısında değerlendirip kararlar alsın.