Neden Din Adamları Hedef Alınıyor ?
-
Evet arkadaşlar daha yeni haberde gördüm bir papaza saldırılmış o kadar çok kızdımki ulan sen o adamı öldürsen eline ne geçicek ülkemi kurtulucak ? sadece ortalığı karıştırmaktan başka o ağca denilen adam papaya suikast düzenledide ne oldu ? dünyaya rezil olduk ağaca acaba o adamı öldürseydi amerika veya rusya herneboksa tepemize binmiyecekmiydi bunlar anlaşılmıyo ? tabiki bunlar doğal bunları yaptıranlarda zaten Amerika ve İsrail kim olduğunu biliyoruz ama şimdi peki ne olcak boş yere barbar ve soykırımcı denilecek öyle birşey yokken tabiki bu cahiller varken daha başka biz çok damga yeriz.! Osmanlı devletinde hani ne demişler ülkede hristiyanı,müslümanı dostluk içinde yaşamış Fatih Sultan Mehmet mezhep ve dininizde özgürsünüz demiş.! bu nasıl Türklüktür bu nasıl Vatan sevgisidir bir yandan Terorizm,Bir yandan Ülkenin laikliğinin gitmesi bir yandan Yunanistanın sularımızı sürekli girmesi bir yandan laikliğin giderek elimizden gitmesi daha nereye kadar gidicez ? heryerden bir faul çıkıyo ne olcak bizim halimiz bu insanlara yol vermemeliyiz bunları çıkartıpta artık bundan sonra kahraman filan diyicekler ama çok yalan sen bir din adamını öldürüyosun günah diilmi ? sonuçta o dininde bir peygamberi var onların peygamberide bizim peygamberlerimiz sayılmazmı ? o peygamberleride allah yollamamışmı ? sen ülkeyimi kurtarcan ? kahramanmı olucan ? yoksa böle yaparak kendini milliyetçimi zannediyosun ? dostluk içinde yaşarken neden böle boklar ortaya çıkıyo ? yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar...
-
ülkücüler sözde iş yapıyor, namus kurtarıyor sözde, ülkesini kurtarıyor...
türklük ya baksan teknoloji sıfır herşey bitik ama olsun Türkiyeyi kurtardı..Onlar toplaşıp adam dövsün adam vursun -
adam gibi eğitmezsen, ne zaman nereye saldırcağını öğretmezsen böle olur
-
kişisel saldırı yaparak topluma sosyal mesaj vermeyi planlıyolar.Sorun şu ki hiç bişi değişmiyecek.Olması gereken en önemli şey eğitim.Söz sıradan ama etkili eğitim şart!
-
haberturk de yorumlardan birini okudum harbi doğru demiş adam..
sen bilim adamlarını koruma git papazı koru :|
-
yahu hocam
adam ne diyor biliyormusun
oğlunu okutmicakmısın diyorsun
adam diyor çok iş var
hayvanlara kim bakacak
dağdan kim odun çekicek
a.q sen cocuğunu okutmassan cahil bırakırsan
çocuk büyüyünce cahil kafasıyla hareket eder
cahil kafasıyla ne bilcek a.q
adam neymiş kızını okula göndermezmiş
neden: okuma yazma öğrenirse sevgilisine mektup yazarmış hay a.q :)
baba anlican millet cahil başıyla papaz öldürüyor
bedelini yine ana baba yine türkler ödüyor
dünyanın 4 tarafından da terörist gözüyle bakılıyoruz bu durumda
hay a.q
-
sen eğtim bilim için uğraşma git şebeklik yap adam kes vur öldür kaçıncı yüzyıldayız derler ..
-
cold-m4 bunu yazdı:
-----------------------------haberturk de yorumlardan birini okudum harbi doğru demiş adam..
sen bilim adamlarını koruma git papazı koru :|
-----------------------------
ooo lafı cuk diye oturtmuş harbi.. -
zumsuk bunu yazdı:
sen eğtim bilim için uğraşma git şebeklik yap adam kes vur öldür kaçıncı yüzyıldayız derler ..
Yeter ak ,ülkücülere bulaştın şimdi.ülkücü değilim ama hepsini aynı kefeye koyamazsın.sen ne bk yapıyosun?çok mu bilim üretiyosun?çok olanak mı veriyosun adamlara?yaptıkları doğru falan demiyorum belki de doğru olayın iç yüzünü biliyo musun?o rahiplerin herhangibi bklar yeyip yemediğini?
kime yazıyorum gerçi,yaptın çıkıntılığını yine -
Bu tür olayların ülkücülerle alakası olduğunu düşünmüyorum.Ülkücülerin üzerine yıkma durumları olduğunu düşünüyorum.
-
AntiOksidan bunu yazdı:
zumsuk bunu yazdı:
Yeter ak ,ülkücülere bulaştın şimdi.ülkücü değilim ama hepsini aynı kefeye koyamazsın.sen ne bk yapıyosun?çok mu bilim üretiyosun?çok olanak mı veriyosun adamlara?yaptıkları doğru falan demiyorum belki de doğru olayın iç yüzünü biliyo musun?o rahiplerin herhangibi bklar yeyip yemediğini?
kime yazıyorum gerçi,yaptın çıkıntılığını yine
ne demek sen mi yaptın yetti lan okullarda çıkan kavgalar.Ülkücülerin hangisi ne?Polislere bakıyorsun mite bakuyorsun ülkücü ne çok sağlammı?
Asker in istihbaratı olmasa mite kalsa siki tuttular neden bahsediyorsun?
Neyini gördün mitin ne yaptığını gördün polislerin ?Hepsi birbirini tutuyor ya ülkücü ya dinci.Birbirlerini tutuyorlar.
Ben mi naptım sen naptın esas kaç yaşındasında sorguluyorusn bunu?1 yaşındayken ülkeyi mi kurtarıcam ?
Atatürk 18 yaşındayken ne yaptı azıcık mantıklı olsana.Çok biliyorsun sen ne yaptınmış.18 yaşında ordumu kurup dünyayı fetih edicem afferim.