Neden Ekonomik Kriz Olmadı
-
arkadaşlar ben bu kapatma davası açıldıktan sonra az miktar paramı tuttum dolara yatırdım hani kriz olacak dolar baya bir artacak diye hatta ergenekon muhabbeti olunca bir nebze sevindim ama dolar ve euro düştü ne yapılmalı sizce neden kriz olmuyor ??
-
hocam kriz olaması için illa televizyonda kriz var denmesi gerekmiyo. dolar sıcak parayla düşük tutuluyo milli ekonomi ile deil zaten Türkiye şuanda kriz halinde
-
akp nin arkaasında abd varda ondan :D eşşeği bu sefer sağlam kazığa bağladılar..
az bekle akp kapatılacak o zaman biraz kriz olacak ama şener parti kurduğu için fazla sürmeyecek doların varsa beklet azdaha.
-
kriz = doların yükselmesi değildir
anadolu hala 2001 krzinden çıkamadı ki..
-
eski devir bitti hocam eskidendi onlar
dibimizde savaş olduda kriz cıkmadı bundamı cıkıcak artık ekonomi ilerledi tabana henüz yayılmasada sağlam direkler üstüne oturtuluyo
bundan önceki yıllarda savaş dedilermi bırakın savaş cıkmadan ekonomi mahvoluyodu cebimizden milyarlar kaçıyodu ama simdi savaş cıksada ciddi anlamda etkilenmiyoruz
örnekleri körfez savasında insanlar bir gecede neler yasadı
bir kitap atıldı diye devilasyon bile gördük
eeee görebilmek mesele
-
Türk Lirasına geç.
Televizyonda bi japon kanalı gördüm, amerikan ingiliz, euro bide türk parasının değer artığını gösteriyodular vallahi .
Çok etkilendim.
-
siz akpyi ne sandınız ? :D
adamlar türkiye için herşeyi ayarlıyo :D
-
SiyanojeN bunu yazdı:
-----------------------------siz akpyi ne sandınız ? :D
adamlar türkiye için herşeyi ayarlıyo :D
-----------------------------çok güzel ayarlıyo ya :|
-
2001 yılında Türkiyeden 15 milyar dolar çıktı kriz oldu. Kapatma davasından sonra 25 milyar dolar bi anda çıktı hiç bişi olmadı.
-
musty28 bunu yazdı:
-----------------------------
2001 yılında Türkiyeden 15 milyon dolar çıktı kriz oldu. Kapatma davasından sonra 25 milyon dolar bi anda çıktı hiç bişi olmadı.
-----------------------------neden olsunki o zamanki savsak devletle bu zamanki aynımı işi bilen işinin ehlinde insanlara emanet bu ülke tabi anlayana ;)
-
hocam senin dolarina üzüldüm sinan aygün ve diğer paraları cuvallara dolduranlardan takdik al
onlar işi biliyor millete paranızı ytl de tutun dip gizlice kendi paralarını dövize yatıranlardan takdik al
ama sunu söylim artık hiç bişey eskisi gibi değil
iki yalancı gaztenin haberiyle ekonomi darma dağın olcak ülke değil artık turkiye cumhuriyeti
ytl takıl artık: )