Neden Kızlar Boş Heriflerle İlgilenir?
-
arkadaşlar
çok önemli bir kaşardan tüyo aldım
karı milleti
sadece merak ettikleri
heriflere
yani gizemli tiplere veriyomuş
bu konuda bir strateji geliştirmek lazım
ne gelirse meraktan ve ******dan muhabbeti anlıyacanız -
Bide ben bi gözlem yaptım bu sivri burun giyen tiplere kızlar kıro dedikleri gibi birine s.ktirecekleri zaman direk onlara koşuyolar ( yok mu beni s.ken die bilginize belki ilerde lazımolur
-
AZ BEKLE WALLA BENİM BİR HOCAM VAR ONLA BAYAA
SAMİMİYİZ ONLA BİZDE BU KONUYU TARTIŞIYODUK O DEDİKİ
-BAK SANA GARANTİ VERİYORUM İLERİYE DÖNÜK AKILLI KIZLAR DEVAMLI CİDDİ ERKEKLERDEN HOŞLANIR
[KENDİSİ BÖLE 11 TEKLİF ALMIŞ HEMDE OKADARDA YAKIŞIKLI DEİL] -
Musket bunu yazdı:
-----------------------------
Ben cok merak ediyorum, bu basligi acan hocam ne kadar dolu bi amcam. Yada basliga cevap yazanlar ne kadar dolu insanlar..
Ben sahsima gayet bos bi adamim, bu sitede tanidigim cogu insan gibi.
-----------------------------kaymakamlık, uzmanlık, denetmenlik sınavlarına hazırlanan biri. belki bu bi nebze gösterge olur :S bu sitede her ortamdan insan var yaşasın tahribat...
-
izmirim_35 bunu yazdı:
-----------------------------Musket bunu yazdı:
-----------------------------
Ben cok merak ediyorum, bu basligi acan hocam ne kadar dolu bi amcam. Yada basliga cevap yazanlar ne kadar dolu insanlar..
Ben sahsima gayet bos bi adamim, bu sitede tanidigim cogu insan gibi.
-----------------------------kaymakamlık, uzmanlık, denetmenlik sınavlarına hazırlanan biri. belki bu bi nebze gösterge olur :S bu sitede her ortamdan insan var yaşasın tahribat...
-----------------------------Mesaj HULALOT tarafından 21 Haziran 2006 (Çarşamba) tarihinde yazıldı
oha 2 sene olmuş ya
-
:)))))))))
-
Bütün kızlar boş heriflerle ilgilinmez salak kızlar boş heriflerle ilgilenir
-
Asi bunu yazdı:
-----------------------------Bütün kızlar boş heriflerle ilgilinmez salak kızlar boş heriflerle ilgilenir
-----------------------------demekki bize hala akıllı bi kız denk gelmedi yada artık akıllı kız kalmadı :D
-
kızlara git sor bana değer versin, ilgilensin, sevsin vs vs. sallamakta sınır yok. ya paran olacak, ya karizman, kariyer yada çenen olacak. bunlar olmadığı halde kız ilgileniyorsa ... ya meraklıdır. öle yaklaşmışsın, böyle bakışmışsın bunlarla olan yada olmayan şeyler değil bu konu tamamen yukardakilere bağlı. kimse kimseyi kandırmasın (:
-
Çünkü dolu adamlar kızlarla fazla uğraşmaz ve biraz asosyal olur. Ve de ciddi olur önüne gelene takılmaz.
E kızlar da takılanlar arasından seçim yapıyo. Yavşayan kız yok denecek kadar az (kaşarlar hariç, onlar herkese yavşar)