Neden Olmasın ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek

Andrei bunu yazdı:
    -----------------------------

bayzin bunu yazdı:
    Andrei bunu yazdı:
    bayzin bunu yazdı:

Siz nerenizle okuyosunuz konuyu anlamıyorum ki ? Balıklama atlıyosunuz konuya,ben yapabilen bedava verebilir mi diye sormus muyum bak bi ?

Adam gibi konuş efendi ol canımı sıkma.Ben senin askerlik arkadaşın değilim.Ne demek neremizle okuyoz !

Madem çok konuşuyon sen acıkla.Farzet yazdı biri bu programı ee sonrası ? 

Siteden mi atarsın ? :) Bak şimdi sivri zekalı kardeşim benim iyi oku burayı :)

1.'si ben adam gibi konuyu acıkladım,yani anlamaman için tam bir öküz olmak lazım :)

2.'si verdigin cevaplar 11-12 yaş grubunun verebilecegi türden,"madem cok konuşuyon sen acıkla" he tmm ben çok konuşuYOM senin için daha fazla acıyorum bak konuyu :)

3. ve can alıcı konuya gelelim :)

Ben yapabilir miyiz diye sordum,madem okumanda bi problem yok o zaman anlaman gerekirdi,burda bir sürü coder var,bende bu işle ugrasıyorum ve daha önce symbian OS türü programlamayla haşır neşir olmadım,bu tür bir yazılıma da şiddetle ihtiyacım var,ögrenmek istedigim yapılırsa nasıl bir yol izlenebilir anladın mı ?

Sen şimdi cevap olarak "diyelim ki nasıl yol izlenecegin söylendi ee sonrası ?" gibi bi msj atarsın eminim :)

Hmm 180 derece döndün bir anda.Sen konuyu yardım açmak için açmamışın ki biri yardım yapsın yada yapabilir mi diye açmışın.Sivri zekalı demişin tekrar uyarıyorum adam olman için bide öbür mesajda benle dalga geçmişin onuda çocukluğuna veriyom.Neyse bu son alıntımdı daha bişey yazma benim hakkımda bak işine 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unix
    Andrei
    Andrei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

bayzin bunu yazdı:

Andrei bunu yazdı:

bayzin bunu yazdı:
    Andrei bunu yazdı:
    bayzin bunu yazdı:

Siz nerenizle okuyosunuz konuyu anlamıyorum ki ? Balıklama atlıyosunuz konuya,ben yapabilen bedava verebilir mi diye sormus muyum bak bi ?

Adam gibi konuş efendi ol canımı sıkma.Ben senin askerlik arkadaşın değilim.Ne demek neremizle okuyoz !

Madem çok konuşuyon sen acıkla.Farzet yazdı biri bu programı ee sonrası ? 

Siteden mi atarsın ? :) Bak şimdi sivri zekalı kardeşim benim iyi oku burayı :)

1.'si ben adam gibi konuyu acıkladım,yani anlamaman için tam bir öküz olmak lazım :)

2.'si verdigin cevaplar 11-12 yaş grubunun verebilecegi türden,"madem cok konuşuyon sen acıkla" he tmm ben çok konuşuYOM senin için daha fazla acıyorum bak konuyu :)

3. ve can alıcı konuya gelelim :)

Ben yapabilir miyiz diye sordum,madem okumanda bi problem yok o zaman anlaman gerekirdi,burda bir sürü coder var,bende bu işle ugrasıyorum ve daha önce symbian OS türü programlamayla haşır neşir olmadım,bu tür bir yazılıma da şiddetle ihtiyacım var,ögrenmek istedigim yapılırsa nasıl bir yol izlenebilir anladın mı ?

Sen şimdi cevap olarak "diyelim ki nasıl yol izlenecegin söylendi ee sonrası ?" gibi bi msj atarsın eminim :)

Hmm 180 derece döndün bir anda.Sen konuyu yardım açmak için açmamışın ki biri yardım yapsın yada yapabilir mi diye açmışın.Sivri zekalı demişin tekrar uyarıyorum adam olman için bide öbür mesajda benle dalga geçmişin onuda çocukluğuna veriyom.Neyse bu son alıntımdı daha bişey yazma benim hakkımda bak işine 

La ilahe :D Ben yardım edicem dedim mi lan yuh ya :D Neyse usta,tamam ben cocugum sen büyük adamsın eyw saol yorumlarını esirgemedigin için :D

%40 indirimli olarak "Centos Sistem ve Sunucu Yönetimi" adlı kitabımızı satın alarak, Linux üzerine yapılacak olan devam projeleri icin destekte bulunabilirsiniz : http://www.hepsiburada.com/centos-sistem-ve-sunucu-yonetimi-oku-izle-dinle-ogren-p-KKODLAB01579
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fotografci
    DarkSkull
    DarkSkull's avatar
    Erkek

Ban kokusu alıyorum sanki :)

Borland birkaç yıl önce olması lazım borland c++ for mobile ya da buna benzer isimde bir paket yayınlamıştı. Google'da aratırsan bulursun herhalde bende vardı ama bozulan harddiskte kaldı pek bakamadım. Verileri kurtarınca bakacam artık :)

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unix
    Andrei
    Andrei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Sağol skull,bi arastıralım :)

%40 indirimli olarak "Centos Sistem ve Sunucu Yönetimi" adlı kitabımızı satın alarak, Linux üzerine yapılacak olan devam projeleri icin destekte bulunabilirsiniz : http://www.hepsiburada.com/centos-sistem-ve-sunucu-yonetimi-oku-izle-dinle-ogren-p-KKODLAB01579
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Yeah
    Yeah's avatar
    Erkek

Andrei bunu yazdı:

Neyse usta,tamam ben cocugum sen...

he şunu bileydin lan, ne güzel teker teker kabullenmeler başladı :P =)))

haydi gençler bu itiraflara hepinizi bekliyoruz :P =))

herşeyin kısası makbuldur; ulaşmak isteyen yesterfox_55@hotmail.com a mail atabilir...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sirpence
    sirpence's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

ulan susun :W

ikisinide tanıyom yoksa sayacam ikisinede :W

bayzin, biraz sakin ol, Andrei haklı burda beleş versin dememiş falan faşmekan:W asabimisin olm? Andrei 2 gündür kafamı yedi. bırakın da forumda biraz içini döksün :D

Andrei sende bayzinle düzgün konuş lan soytırı:W

@Alicem, bende bu aralar ne zaman bi saçma mesaj yazılmış görsem çoğunu sen yazıyon. tek bildiğin yaşına bakmadan konu saçma, mesaj saçma, şu saçma türü postlar kasmak. daha mantıklı bi postunu göremedik senin de:W

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sirpence
    sirpence's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Yeah bunu yazdı:

Andrei bunu yazdı:

Neyse usta,tamam ben cocugum sen...

he şunu bileydin lan, ne güzel teker teker kabullenmeler başladı :P =)))

haydi gençler bu itiraflara hepinizi bekliyoruz :P =))

hangi birini yapayım alibaba? :W

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Jilet_Boris
    Jilet_Boris's avatar
    Erkek
    yaw zaten bluetooth hack diye halihazırda bi programcık var.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unix
    Andrei
    Andrei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

baris_ekin bunu yazdı:
    yaw zaten bluetooth hack diye halihazırda bi programcık var.

Hocam :) Allah askına konuyu tekrar oku :) Yalvarırım tekrar oku :)

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek

sirpence bunu yazdı:

ulan susun :W

ikisinide tanıyom yoksa sayacam ikisinede :W

bayzin, biraz sakin ol, Andrei haklı burda beleş versin dememiş falan faşmekan:W asabimisin olm? Andrei 2 gündür kafamı yedi. bırakın da forumda biraz içini döksün :D

Andrei sende bayzinle düzgün konuş lan soytırı:W

@Alicem, bende bu aralar ne zaman bi saçma mesaj yazılmış görsem çoğunu sen yazıyon. tek bildiğin yaşına bakmadan konu saçma, mesaj saçma, şu saçma türü postlar kasmak. daha mantıklı bi postunu göremedik senin de:W

Yok bide arkadaş java ile mobil programcılıgı ilk defa benden duymuş dalga geçiyor bide bununla :)

Acaba benle mi dalga geciyor kendiyle mi anlamadım.

Toplam Hit: 5010 Toplam Mesaj: 28