Neden Polis Olmak İstiyorsun?
-
rozetsiz, üniformasız atar yapmaya götüm yemiyor
-
Bana sorulsa -ki bi zaman kadar isterdim- amacimin deniz polisi olmak oldugunu söylerdim
-
eray bunu yazdı
Bir polis olarak derim ki duymak istediklerini soyle en guzeli sorun olacagini sanmam :) bu arada boyle bi konuda halen abuk subuk polemik yaratan mesaj atanlar var lutfen yapmayin ecdadinizi ailenizi vataninizi ve en onemlisi hayatinda bir kez bile olsa polisten yardim isteyen bir yakininizi dusunun ve rica ediyorum yapmayin.. Bilmem kac binlik teskilatta elbette skıntılı durumlar ortaya cikacak nihayetinde isimiz sorun ve sorunlu kisiler.. Ön plana cikmak facebook trolleri gibi populer olmak cabalarindaysaniz polis bunu kullanmak icin cok yanlis biri emin olun.. Gidin bankacilara, ogretmenlere, doktorlara, maliyecilere, tapuculara sarın degisiklik olsun sıkılmadınızmı?
Bende bazen kiziyorum ancak polislik yapilan kisisel fedakarliklarla saygi duyulacak bi meslektir benim icin.
-
GusFring bunu yazdı
rozetsiz, üniformasız atar yapmaya götüm yemiyor
ne adamsın ya :)))))
-
Hocam mülakat bahane bu soruya içinden geldiği gibi cevap verebilirsin inan buna takılmayacaklardır daha önce cemaatle en ufak kontağın olduysa (bkz. dershane veya okulları) eleneceksin. Aksaraydı sanırım ordaki pmyodan bir arkadaşım mezun oldu geçen mülakatta kaldı. 40 kişi geçmiş 400 küsür kişiden. Arkadaşım daha önce cemaat'e yakın bir dershaneye gitmişti. Kolay gelsin.
-
Emniyet müdürü olmak için,
-
Krallar ölür, kralcılar yaşar. Bunu söyle almayacak adam yok.
-
mugen bunu yazdı
Krallar ölür, kralcılar yaşar.Bunu söyle almayacak adam yok.
baska yere almasinlar haci ?
-
rapidhacker550 bunu yazdımugen bunu yazdı
Krallar ölür, kralcılar yaşar.Bunu söyle almayacak adam yok.
baska yere almasinlar haci ?
nereye alacaklarını bilemem :D ya saflarına çekerler ya karşılarına iterler, ama herhangi bir toplum için, demokratlarından tut, ateistlerine, ordan en medeni kavramların kurguladığı/kurgulayacağı tanıma dek radikal bireyler toplumların yapı taşlarıdır, bir ffikrin doğruluğuna katıksız inanç taraf oluşturur.
-
arka sokaklar yüzünden de :)