folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Neden Ruslar Hack Ve Bilişimde Çok Üstün ?

Neden Ruslar Hack Ve Bilişimde Çok Üstün ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    murathan
    murathan's avatar
    Erkek

mayrip bunu yazdı:
    -----------------------------

Putin gibi liderleri teknoloji ve eğitimde çok öncü oldukları ve devletle iç içe oldukları için. ve her türlü yardımı aldıkları.

geçen sene meslek lisesi gibi hacker eğitimi açtılar diye haber okumuştum.

abd de kendi ordusuna bağlı sanal komutanlık kurdu hoca o da bişey mi.daha 1 yıl olmadı ama adamların yapmadığı iş kalmamıştır.

biz de ise Geçenlerde Tübitak 40 kişilik pilot uzman ekip kurdu.ekip de ne ekip.çok şey yapabileceklerini sanmıyorum ama biraz da Polyannacı olayım.

Ya Tübitak da olmasaydı da bu 40 kişiyi de çıkaramasaydık :|

copy
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Spacheata
    Spacheata's avatar
    Erkek

bence açlıktan

bi iş imkanı olsa mesala moskovada microsoft varda onlar mı gitmiyor.yok işte.

onlarda bizde yeteneklerimizi işte ve yararlı şeylerde kullanamadığımız için kendimizi böyle dışa vuruyoruz.

Ayrıca çok şekersin :)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

Chingis bunu yazdı:

En yakın rakipleri biziz .

:D dimi..Onların programını, exploitlerini, dökümanlarını, bulduğu açıkları kullanıyoruz ve rakipleriyiz..

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Chinggis
    Chinggis's avatar
    Erkek

zumsuk bunu yazdı:

Chingis bunu yazdı:

En yakın rakipleri biziz .

:D dimi..Onların programını, exploitlerini, dökümanlarını, bulduğu açıkları kullanıyoruz ve rakipleriyiz..

Öyle geyiğine yazılmış bir mesaja neden bu kadar takıldın birader :)

Bilişimi bilemem fakat hack konusunda Türkler ile Ruslar büyük rekabet içerisindeler . Onu kastetmiştim ;)

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    murathan
    murathan's avatar
    Erkek

Chingis. "büyük rekabet içerisindeler" demişsin.Yine yanıldın hoca.Konu bikaç yıl önce de açılmıştı.

Ben sana şeyhimizin sözü ile yanıt vereyim.

"Bizde de çok sağlam adamlar var ama ruslarda çok daha fazla."

böyle bir şey olsa savas gibim bişey,ruslar bizi ters yatırıp düz miker"

copy
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wasd
    wasd's avatar
    Erkek

Abi bizde devlet desteği yok haliyle bilişim ve eğitim konusunda gerideyiz o yüzden profesyonel şeyler çok nadir çıkıyor hatta çıkmıyor gibi :D

Amerikaya gelince; onların yaşamları ilginç amq :D adamlar genel olarak sömürmek ota boka çomak sokmakla ilgileniyo ye tüket at sora yenisini al mantııyla çalışıyolar fazla bişey olmuyo ama normal onlarda hani yine hackerları fln var şusu busu.

Ruslar niye o kadar gelişmiş dersen; adamlarda destek var,devlet gereken önemi veriyo bilişime eğitime haliyle adamlar istediklerine ulaşıyo,amerikalılardaki mantıkla deilde daha insancıl daha düzgün mantıkla yaşadıkları için üretiyolar yani :)

Biliyorum tam bi açıklama olmadı ama elimden geldiince işte :P rusların zaten bi tek teknoloji olaylarına hastayım gerisi faso fiso...

:)
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cankus
    Cankus's avatar
    Erkek

Komünist sistemin en büyük getirisi...

Sadece bilim,bilişim,teknolojiyle ilgilendiler alt yapı sağlam oluştu

Devlet destekli olmalarının sebebi de Sovyet döneminden kalma...en büyük ve tek + sı

cmkra
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sorry_13
    sorry_13's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

olaya farklı konudan bakalım biraz şimdi bizim türkler bildiğiniz üzere abaza bi millet (son öneği: tecavuz edilen ve öldürülen italyan sanatçı) ha gelelim asıl konuya şimdi milletin büyük çoğunluğu abaza olunca kafasını cinsellikten başka bişeye yoramıyor bu da beraberinde günlük ( bu kızı nasıl götürürüm bunu nasıl tavlarım buna nasıl atlarım) cümlelerinin vermiş olduğu kafa yorgunluğunuda beraberinde getiriyor ve aklın sadece o tarafa yönelmesini sağlıyor ve böyle insanlar başka bişey düşünemiyor bırakın teknolojiyi okulda işte vs. vs. başarılı olamıyor ne yazıkki ülkemizde bahsini ettiğim insan çok özellikle çoğu kısmının genç olmasıda üzücü bi durum ha gelelim ruslara onlarda yokmu abaza var tabiki ama çok az kaynağı hatırlamıyorum ama bununla ilgili bi konu okumuştum yani rusların cinsel bakımdan rahat olduklarını ki öyle zaten ha bu konunun asıl sebebimi tabiki hayır ama başarısızlığın asıl sebebi olmasada önemli bi sebebi olduğunu düşünüyorum tabiki bu benim tezim tartışmaya eleştiriye açık

edit: alıntı yapamadım ama jayde arkadaşımız bunu yazdı :

o süper hatunları bırakp paso votka içip pc başında zaman geçirdikleri için

işte benimde bahsetmek istediğim bu :) yani adamların cinsel kaygısı yok ama bizim jayde  arkadaşımız olsa 24 saat full hatunlarla geçirecek işte millet olarak zafımızdan dolayı bence hiç bir dalda başarılı olamıyoruz

sevgim gercek olmasaydı aglayabilirmiydim.... aşkın benle olmasaydı nasıl gülebilirdim.. ates beni yaktıkça daha çok soğuyorum.. soğuyorum ben ateşi körükledikçe buz gibi donuyorum... bana şaşkın bakıyorlar onlarıda anlıyorum.. evvel zaman bir damla iken durumum... elhan derya hal buluyorum
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AntiOksidan
    AntiOksidan's avatar
    Erkek

Devletle alakası yok.Herifler tüm gün geyikle uğraşmıyor,en büyük hack sitelerini geyik platformuna çevirmiyor,araştırıyor öğreniyorlar.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek

Türkiyedeki gibi eğitim şekli yok adamlarında ondan

Rusların eğitim şekilleri çok güzel ve sistemli o yüzden..ç.

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
Toplam Hit: 8397 Toplam Mesaj: 58