Nedir Bu "Kürt Müsün Oğlum/Kızım"!
-
bende bişey yaptıgımda karslı işte kürt falan diyordu bi kaç arkadaş... şimdi dedirtmiyorum bişe oldugunda kürt'üm ya ondandır diyip milletin azına tıkıyom lafı:d ( buda bi savunma yöntemi:D )
-
RHCP bunu yazdı:
-----------------------------
rapid arkadaşın anlatmak istediği herhalde hata yapınca kürt yaw ya da kürt müsün denilmesi yani ırk sorma manasında söylemedi die düşünüyorum ben :)
-----------------------------aha biri sonunda anlamış soruyu =))
hadi şimdi baştan başlasın bütün tartışmalar...
-
@ xz
tek kelimeyle malsın :D yok kürtler şöle böle ülkeyi bölyor falan diyorsun ama
.
.
.
asıl bölücü sensin haberin yok :) -
xz bunu yazdı:
-----------------------------sen ne hakla, nasıl bir mantıkla Türk ırkına laf edersin ki ırkın bile belli değilken ,nerden / neyden türediğiniz belli değilken , Ergenekonlar öpsün ecdanını işala ; ayrıca kuyruklu kürt olmanın sorumlusu ben değilim ergenekonda değil, neden ben böyleyim diye kendine sor biraz mantık akıl zerresi varsa tabi . Her kürdün eninde sonunda çıkacağı nokta terörist yada kapkaççı / travesti olmaktır bu arkadaş da bu yolda emin adımlarla ilerliyor.
Ayrıca bu arkadaşın milli ve manevi değerlere küfretmekten banlanması gerekmiyor mu ?
Sana diyecek bir şey yok malsın mal olarak ölürsün. -
Ya sonuçta tabi herkes insan ama kürt dedin mi çoğu insan bi yerde duraksıyor... Ama şu da bir gerçek ki ne halt çıkıyorsa kürtten çıkıyor(çogunlukta) tabi herşeyin köküne inmek lazım psikolojik bir şekilde.. sen adamı dağın basinda ac birakiyorsun o da mecburen pis ise girmek zorunda kaliyor ben burda birini ac biraksak ister Türk ister kürt farketmez ama o da aynisi gibi yapar... kürtler genelde çok fazla sinir bozucular ama (benim) kimsenin canina kastim yok buna yetkim olmadigi gibi :)
-
toplumda kürt vatandaşlarımıza karşı bir antipati olduğu konusu hep tartışılır.Toplumsal barıştan söz edilir.son dönemde yapılmaya çalışılan kürt sorununa çözüm çalışmaları bakalım nasıl olacak.gerçekten kürt sorunu çözüldüğü takdirde insanlarımız daha hoşgörülü olabilirler.bu tip olaylar da yaşanmaz herhalde.
-
irkciliga acayip karsi bir insanimdir, fakat pkk serefsizlerinin yaptiklarini gorun acayip tiksinti duyuyorum, ister istemez tum iyi niyetim yok oluyor, bunda suclu bizmiyiz, kendinize sorun neden kurtler sevilmiyor diye.... illaki istisna olarak iyi kurt vardir. ama denk gelmedim....
-
xz bunu yazdı:
-----------------------------Bandit bunu yazdı:
@ xz
.
.
.
asıl bölücü sensin haberin yok :)
-----------------------------hee doğru elimde silah karakol basıyom hergün, yaşadığım ülkenin dilini değiştirmeye çalışıyom , o haritaları da ben çizdim ztn "bölünmüş Türkiye haritaları" . Türkiye de yaşayıp millete siz Türksünüz diye saldıran da benim ayrıca. Gavurdan silah alıp halkı vuran da benim bakma sen şindye kadar sakladıydım zeki adammışın valla sen ortaya çıkardın bu gerçeği . Kürdonun hep günahını alıyoz canım, işimiz gücümüz yok zevk için uğraşıyoz işte yoksa kürtlerin kimseye saldırdığı görülmemiş , karıncayı incitmemişler hep o barbar Türkler yüzünden zaten
malın önde gideni sensin haberin yok , işala bigün kürt gerçeği ile karşılaşırsın da aklın başına gelir.
dünyaya at gözlüğüyle bakıyorsun nasıl görmek istiyorsan öyle görüyorsun canım:)
tekrar ediyorum bölücünün Allahısın be :)
-
Bandit bunu yazdı:
xz bunu yazdı:
-----------------------------Bandit bunu yazdı:
@ xz
.
.
.
asıl bölücü sensin haberin yok :)
-----------------------------hee doğru elimde silah karakol basıyom hergün, yaşadığım ülkenin dilini değiştirmeye çalışıyom , o haritaları da ben çizdim ztn "bölünmüş Türkiye haritaları" . Türkiye de yaşayıp millete siz Türksünüz diye saldıran da benim ayrıca. Gavurdan silah alıp halkı vuran da benim bakma sen şindye kadar sakladıydım zeki adammışın valla sen ortaya çıkardın bu gerçeği . Kürdonun hep günahını alıyoz canım, işimiz gücümüz yok zevk için uğraşıyoz işte yoksa kürtlerin kimseye saldırdığı görülmemiş , karıncayı incitmemişler hep o barbar Türkler yüzünden zaten
malın önde gideni sensin haberin yok , işala bigün kürt gerçeği ile karşılaşırsın da aklın başına gelir.
dünyaya at gözlüğüyle bakıyorsun nasıl görmek istiyorsan öyle görüyorsun canım:)
tekrar ediyorum bölücünün Allahısın be :)
içimizdeki yavşaklar omasa bu dağlarda kuş uçamaz .xz cahilsin biraz birader.
sen TSK nın sadece izmirli istanbullu ankaralı konyalı trabzonlu subaylardan oluştuğunumu sanıyorsun ?
orana vurmaya kalkarsak şöle diyebiliriz (gördüğüm kadarıyla) en az %30 u doğulu.
az konuş ama öz konuş kafatasçılık yapmana gerek yokki .
mesela dalga geçerek demişsinki "hee hergün elime silah alp karakol basıyorum" ne yani biz hergün elimize silah alıp karakolmu basıyoruz :) karkol basmadık karakol koruduk !
-
Hocam maalesef pkk eğilimlerinin artması ve doğudan istanbula gelen ve eğitim almamış/aldırılmamış kürtler yüzünden durum böyle.Özellikle boyacılara bakın.Allahın ayıları ya.Tamam olabilir eğitimden yoksun kalmış da olabilirsin ama kendini geliştirme denen bir olay da olmalı arkadaşım.