Nedir Bu Kyk?
-
Herkesin bildiği gibi kontör öğrenmek için *123# yi tuşlarız karşımıza kaç kontörümüz kaldığı gelir ..Yanlış yaptığımızda başarısız gibi şeyler yazar....
Fakat *111# yaptığımızda Geçersiz giriş lütfen düzeltip tekrar deneyin die bişi çıkıyor..
* 111#11#1# yi tuşladığımızda ise Yanlış Kyk girişi felan diyor...
O 1 'in yerine 2,3,4,5 gibi şeyler yazıncada aynı şeyler oluyor..
Bilgisi olan arkadaşlar aydınlatırmı bizi?
Nedir bu ?
Not: Fazla denemeyin sonra hattınız bloklanmıştır yazıyor bi daha *111#11#1# bunu izin vermiyor:D
-
Kontör Yükleme Kartı gibi bişey olmasın :/
başka ne olabilirr
*111# kontorlü uluslararası dolaşımla alakalı diye biliyorum bi de
belkide Kontörlü Yurtdışı Kullanım kısaltmasıdır
-
pesimistzombie bunu yazdı:
-----------------------------Kontör Yükleme Kartı gibi bişey olmasın :/
başka ne olabilirr
*111# kontorlü uluslararası dolaşımla alakalı diye biliyorum bi de
belkide Kontörlü Yurtdışı Kullanım kısaltmasıdır
-----------------------------
bencede olabilir :| öle bişeyler duymustum daha önce -
Kredi Yurtlar Kurumu olmasın sakın :D
-
KYK kontor , hani şu indirimli konuşma gibi kampanyaların sürelerini uzatmak için yüklenen kontör olması lazım
-
az once denedim *111# i mesaj geldi uluslararası gorusme talbeniz alınmıştır diye sonrada işte 009053***** seklinde yurt dısından araya bilirsiniz diyo
-
hocam *131# dede büyük menü gelio, mesela *456# de gprs satın aldıysan kalan konturu veriyo...
en güzeli 2 kontur ara 4440532 yi sor herşeyi :)
ben öle yapıom :)
-
ulusLar arasi konuŞmamizi SagLayan ßişi işte
-
KYK: Kredi ve Yurtlar Kurumu - http://www.kyk.gov.tr/ =)
-
telsimde kontor yüklerken
*111#kontrolnumarası#şifre#
diye yükleniyo sanırım o
-
Telefonlarda * ıle baslayan ve # ile biten her yazının bır komut karsılıgı var mesela bır ara orada calısanlara verdıklerı bır kod vardı sebeek ıcı ucretsız konusma saglıyordu duyulunca kaldırıldı. Ben bır ara baya kurcaladım abuk sabuk rakalara basarak denedım nasıl yapmıssam hattı kılıtlemısım aynısı ev telefonları ıcınde gecerlıydı.