folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Nedir Bu OREO Nun Olayı?

Nedir Bu OREO Nun Olayı?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Konu ülkeler ve damak tadına kaymış. Türk milleti olarak farklı tadları sevmiyoruz. Mesala en basitinden Pepsi'nin yoğurt aromalı kolasından tutun, çilekli süt aromalıya kadar çeşidi var ve bunlar dünyanın çeşitli ülkelerinde satıyor. Ülkemizde geçmiş dönemde sadece gıda boyalı Pepsi Blue geldi oda tutulmadı. Doritos'ta aynı şekil farklı tatlarda cipsler üretti ancak onlarda tutulmadı.  Özellikle Lays cipslerin yurtdışında çok farklı tatlarda çeşidi var.

Coca Cola'nın ise bildiğim kadarıyla sadece Vişneli kolası var. Oda ülkemizde sadece Migros marketlerde satılıyor. 

https://onedio.com/haber/daha-once-duymadiginiz-20-pepsi-cesidi-501950

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yanak
    yanak's avatar
    Erkek

5 yaşındaki kızım oreo için ölüyor lakin ben bi s.kim anlamıyorum. Negro bana göre 5 basar. Demek ki reklam, tanıtım amacına ulaşmış.. 

Sene 2011 evliliğimin ilk ayları, pc başında Tahribat'da takılıyorum, açılış sayfa falan direk tahribat açılıyor. Bi gün hanım "beni mi daha çok seviyorsun Tahribatı mı?" dedi. "Hatun sen yokken Tahribat vardı." dedim, demez olaydım..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Pikacu
    Pikacu's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Vay amk ben de daha şimdi fark ettim. Demek yeni bir pusgevit çıkarmışlar. 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TheDarkSwordMaster
    TheDarkSwordMaster's avatar
    Erkek

Abartı işte başka birşey değil

Yok
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    patata
    patata's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Türklerin özentiligi amk. Oldum olasi sevmem.. 

Sunun yerine nutellali dondurma yapsalar ruhumu birakirim amk

Tahtam eksik
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    patata
    patata's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    mkyb bunu yazdı

Konu ülkeler ve damak tadına kaymış. Türk milleti olarak farklı tadları sevmiyoruz. Mesala en basitinden Pepsi'nin yoğurt aromalı kolasından tutun, çilekli süt aromalıya kadar çeşidi var ve bunlar dünyanın çeşitli ülkelerinde satıyor. Ülkemizde geçmiş dönemde sadece gıda boyalı Pepsi Blue geldi oda tutulmadı. Doritos'ta aynı şekil farklı tatlarda cipsler üretti ancak onlarda tutulmadı.  Özellikle Lays cipslerin yurtdışında çok farklı tatlarda çeşidi var.

Coca Cola'nın ise bildiğim kadarıyla sadece Vişneli kolası var. Oda ülkemizde sadece Migros marketlerde satılıyor. 

https://onedio.com/haber/daha-once-duymadiginiz-20-pepsi-cesidi-501950

coca colanin vanilyalisi da var da bok gibi. visnelisi de bok gibi. kola iste amk ne uğraşıyorlar ustune anlamam

Tahtam eksik
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Keyif Pezosu
    undefined-01
    undefined-01's avatar
    Homo
    patata bunu yazdı

Türklerin özentiligi amk. Oldum olasi sevmem.. 

Sunun yerine nutellali dondurma yapsalar ruhumu birakirim amk

Senin nutella için söylediğini de şokella ile büyüyen cocuk da ne var bu nutellada türklarin özentiliği şokella 10 basar seklinde soyluyor. Olay alışkanlıklar ve farkliliklari sevmememizden kaynkali. Mayonezin 10 farkli aromasi var kıçımızın dibi bulgarda ger gittiğimde paket paket getirriyorum çünkü türkiyede yemek kültürü atadan kalandan ibaret. cok az üzerine koyuyoruz. Nar ekşisi gibi şekerli soslar tuzlu yemekte olmaz giibi düşünceler vs vs. kapalıyızı zihinen.

Bana balık tutmayı öğretmeyin; ben balıkçı değilim. Felsefe yapmayın. Ben şefim, aşçıyım. Bana parasıyla balık verin; sushi yapıp satayım, hepimiz karnımızı doyuralım. Yoksa hepimiz balıkçı olursak, bu gölde balık kalmaz. Sürdürülebilir olmalıyız. Çünkü bugün aç bıraktığınız insan, yarın karşınıza harami olarak çıkabilir; kendine de size de zarar verebilir.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Keyif Pezosu
    undefined-01
    undefined-01's avatar
    Homo

OREO ile ilgili sunu belirtiyim bir ülker üretimi olan bim'de satılan versiyonu var normal negro ile nerede ise ayni sadece biraz daha sert hali. Birde Rosman gibi marketlerde satılanı var zaten fiyat farkli da 4-5 katı gercek kurabiye formatinda olanı. (toblerone da bimde 1,5 tl ye satılanı var birde bazi ithal ürün marketleri ve benzincilerde satılanı 10 tl arasında bir fark vardır dimi :))

Bana balık tutmayı öğretmeyin; ben balıkçı değilim. Felsefe yapmayın. Ben şefim, aşçıyım. Bana parasıyla balık verin; sushi yapıp satayım, hepimiz karnımızı doyuralım. Yoksa hepimiz balıkçı olursak, bu gölde balık kalmaz. Sürdürülebilir olmalıyız. Çünkü bugün aç bıraktığınız insan, yarın karşınıza harami olarak çıkabilir; kendine de size de zarar verebilir.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Androidçiler espriyi anladı bile. :)

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

tadı güzel diyoruz adam tüketim çılgınlığı diyor.

Toplam Hit: 8041 Toplam Mesaj: 58
oreo