Need For Speed Shift Sorun?
-
pc yi test etim kaldırıyo. sorun surda oyuna giriyorum videoları fln izliyorum. bu test surusu başlıcagı zaman araba yı surmeye basladıktan 2 -3 sn sonra donuyo oyun .cozumu bilen varmı
not: windows 7 + ati ekran kartı
-
copy game world den son crack i indir
sonra grafik ayarlarını kıs (grafik pc kaldırsa bile bir sorun yüzünden oyun öyle oluyor sanırım crack ler de sorun var)
ben de de birkaç kez oldu ama şimdi sorun yok çalışıyor ilk indirdiğim de içinden çıkan crack le sadece oyun girişindeki video oynuyordu gerisi gelmiyor
oyun yanıt vermiyordu şimdi düzelttim de yeni crack + grafikleri düşür düzelmesi gerekiyor
-
hocam oyun nvidia kartlar için yapılmış ve ati'lerde sorun weriyor.nvidia'nın pshyx programını kurucaksın sorun morun kalmayacak
o paylaşım yapılan konuda da link falan werdim çözüm bu :)
-
ya agalar iyi güzel de şu shifti normal görüntü kalitesinde sorunsuz çalıştıracak bir ekran kartı söyleyin bana -100 lira çok lasım
-
karaconda bunu yazdı:
-----------------------------
ya agalar iyi güzel de şu shifti normal görüntü kalitesinde sorunsuz çalıştıracak bir ekran kartı söyleyin bana -100 lira çok lasım
normalde ati al derdim ama sanırım sorun nvidia destek li oyun olması
sen gene de tek oyun için yapma ati nin 2.el 256bit birşeyini al rahat et
-
PanxeR bunu yazdı:
-----------------------------karaconda bunu yazdı:
normalde ati al derdim ama sanırım sorun nvidia destek li oyun olması
sen gene de tek oyun için yapma ati nin 2.el 256bit birşeyini al rahat et
yok hocam tek oyun için değil. hem de ati değil de nvidia istiyorum her bi halta uyumlu nvidia. hem de önerebilceğin bi model, alabileceğim bi yer biliyo musun. istanbul'dayım ben
-
karaconda bunu yazdı:
PanxeR bunu yazdı:
yok hocam tek oyun için değil. hem de ati değil de nvidia istiyorum her bi halta uyumlu nvidia. hem de önerebilceğin bi model, alabileceğim bi yer biliyo musun. istanbul'dayım ben
-----------------------------bilgisayar parçalarını her zaman internetten alırım
vatanbilgisayar.com seni tatmin edicektir ama fiyat farkı olarabilir hepsiburada.com
buna da bak bu 2si dışında birde goldpc var ama ondan hiç bişi almadım bilemem ama vatan ve hepsiburada iyidir
en iyi fiyatlarda onlarda ve ürün bolluğu ama yine söylüyorum nasıl amd intel farklarında intel kazık amd fiyat performans ise
nvidia ati de öyle nvidia aynı modellerin isimlerini deistirip sunuyor ama ati fark atıcak yakında fiyatını hak ediyor yani
sen bilirsin benden söylemesi ATI ve AMD = bilinçli bilgisayar kullanıcısı =)
-
PanxeR bunu yazdı:
-----------------------------bilgisayar parçalarını her zaman internetten alırım
vatanbilgisayar.com seni tatmin edicektir ama fiyat farkı olarabilir hepsiburada.com
buna da bak bu 2si dışında birde goldpc var ama ondan hiç bişi almadım bilemem ama vatan ve hepsiburada iyidir
en iyi fiyatlarda onlarda ve ürün bolluğu ama yine söylüyorum nasıl amd intel farklarında intel kazık amd fiyat performans ise
nvidia ati de öyle nvidia aynı modellerin isimlerini deistirip sunuyor ama ati fark atıcak yakında fiyatını hak ediyor yani
sen bilirsin benden söylemesi ATI ve AMD = bilinçli bilgisayar kullanıcısı =)
bende amd war. ama neyse ati bakcam. genelde nvidia modelleri arasında geziniyodum.önerilerin için zaol -
Ati 3870'le tozunu attırıyorum bu oyunun :) en yüksek ayarlarda 1600*1200 grafikinde oynuyorum genelde :)
www.exa.com.tr buradan da ürün alabilirsin kadıköy iskelenin hemen karşısında dükkanları da mevcut :)
-
Addict bunu yazdı:
-----------------------------Ati 3870'le tozunu attırıyorum bu oyunun :) en yüksek ayarlarda 1600*1200 grafikinde oynuyorum genelde :)
www.exa.com.tr buradan da ürün alabilirsin kadıköy iskelenin hemen karşısında dükkanları da mevcut :)
saol üstad bakıyorum hemen güzel aletler var gibi. bi de bişey sorcam burda birçok ekran kartı 60-70 dolar. bunlar kaldırır mı bu yeni nesil oyunları?
-
arkadasın dedıgı sorun bende de var benım ekran kartım nvidia olmasına ragmen aynı sorunu verıo onceden oynuyoduuu 5 6 yarıs fln gectım sımdı hata verıyor :S