folder Tahribat.com Forumları
linefolder Oyunlar
linefolder Need For Speed Shift Sorun?

Need For Speed Shift Sorun?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mx0TBT
    Mx0TBT's avatar
    Erkek

pc yi test etim kaldırıyo. sorun surda oyuna giriyorum videoları fln izliyorum.  bu test surusu başlıcagı zaman araba yı surmeye basladıktan 2 -3 sn sonra donuyo oyun  .cozumu bilen varmı

not: windows 7 + ati ekran kartı

Ölümlü dünya. Yasin 38. Ayet
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

copy game world den son crack i indir

sonra grafik ayarlarını kıs (grafik pc kaldırsa bile bir sorun yüzünden oyun öyle oluyor sanırım crack ler de sorun var)

ben de de birkaç kez oldu ama şimdi sorun yok çalışıyor ilk indirdiğim de içinden çıkan crack le sadece oyun girişindeki video oynuyordu gerisi gelmiyor

oyun yanıt vermiyordu şimdi düzelttim de yeni crack + grafikleri düşür düzelmesi gerekiyor 

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MbK
    MbK's avatar
    Erkek

hocam oyun nvidia kartlar için yapılmış ve ati'lerde sorun weriyor.nvidia'nın pshyx programını kurucaksın sorun morun kalmayacak

o paylaşım yapılan konuda da link falan werdim çözüm bu :)

Çok özel kadınlar tanıdım. Bana hayatı onlar tanıttılar...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Meliksah
    Meliksah's avatar
    Erkek
    ya agalar iyi güzel de şu shifti normal görüntü kalitesinde sorunsuz çalıştıracak bir ekran kartı söyleyin bana -100 lira çok lasım

aa iyi olmuş lan. güncelleme yapayım imzaya bi ara :W
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

karaconda bunu yazdı:
    -----------------------------
    ya agalar iyi güzel de şu shifti normal görüntü kalitesinde sorunsuz çalıştıracak bir ekran kartı söyleyin bana -100 lira çok lasım

normalde ati al derdim ama sanırım sorun nvidia destek li oyun olması 

sen gene de tek oyun için yapma ati nin 2.el 256bit birşeyini al rahat et  

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Meliksah
    Meliksah's avatar
    Erkek
    PanxeR bunu yazdı:

karaconda bunu yazdı:

normalde ati al derdim ama sanırım sorun nvidia destek li oyun olması 

sen gene de tek oyun için yapma ati nin 2.el 256bit birşeyini al rahat et  

yok hocam tek oyun için değil. hem de ati değil de nvidia istiyorum her bi halta uyumlu nvidia. hem de önerebilceğin bi model, alabileceğim bi yer biliyo musun. istanbul'dayım ben

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek
     karaconda bunu yazdı:
    PanxeR bunu yazdı:

yok hocam tek oyun için değil. hem de ati değil de nvidia istiyorum her bi halta uyumlu nvidia. hem de önerebilceğin bi model, alabileceğim bi yer biliyo musun. istanbul'dayım ben

bilgisayar parçalarını her zaman internetten alırım

vatanbilgisayar.com seni tatmin edicektir ama fiyat farkı olarabilir hepsiburada.com

buna da bak bu 2si dışında birde goldpc var ama ondan hiç bişi almadım bilemem ama vatan ve hepsiburada iyidir

en iyi fiyatlarda onlarda ve ürün bolluğu ama yine söylüyorum nasıl amd intel  farklarında intel kazık amd fiyat performans ise

nvidia ati de öyle nvidia aynı modellerin isimlerini deistirip sunuyor ama ati fark atıcak yakında fiyatını hak ediyor yani

sen bilirsin benden söylemesi ATI ve AMD  = bilinçli bilgisayar kullanıcısı =)  

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Meliksah
    Meliksah's avatar
    Erkek

PanxeR bunu yazdı:

bilgisayar parçalarını her zaman internetten alırım

vatanbilgisayar.com seni tatmin edicektir ama fiyat farkı olarabilir hepsiburada.com

buna da bak bu 2si dışında birde goldpc var ama ondan hiç bişi almadım bilemem ama vatan ve hepsiburada iyidir

en iyi fiyatlarda onlarda ve ürün bolluğu ama yine söylüyorum nasıl amd intel  farklarında intel kazık amd fiyat performans ise

nvidia ati de öyle nvidia aynı modellerin isimlerini deistirip sunuyor ama ati fark atıcak yakında fiyatını hak ediyor yani

sen bilirsin benden söylemesi ATI ve AMD  = bilinçli bilgisayar kullanıcısı =)  

bende amd war. ama neyse ati bakcam. genelde nvidia modelleri arasında geziniyodum.önerilerin için zaol

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MbK
    MbK's avatar
    Erkek

Ati 3870'le tozunu attırıyorum bu oyunun :) en yüksek ayarlarda 1600*1200 grafikinde oynuyorum genelde :)

www.exa.com.tr buradan da ürün alabilirsin kadıköy iskelenin hemen karşısında dükkanları da mevcut :)

Çok özel kadınlar tanıdım. Bana hayatı onlar tanıttılar...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Meliksah
    Meliksah's avatar
    Erkek
    Addict bunu yazdı:

Ati 3870'le tozunu attırıyorum bu oyunun :) en yüksek ayarlarda 1600*1200 grafikinde oynuyorum genelde :)

www.exa.com.tr buradan da ürün alabilirsin kadıköy iskelenin hemen karşısında dükkanları da mevcut :)

saol üstad bakıyorum hemen güzel aletler var gibi. bi de bişey sorcam burda birçok ekran kartı 60-70 dolar. bunlar kaldırır mı bu yeni nesil oyunları?

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MeTiN_7
    MeTiN_7's avatar
    Erkek
    arkadasın dedıgı sorun bende de var benım ekran kartım nvidia olmasına ragmen aynı sorunu verıo onceden oynuyoduuu 5 6 yarıs fln gectım sımdı hata verıyor :S

olması gereken şeylerın adını iyilik yapmak koymuslar..
Toplam Hit: 3699 Toplam Mesaj: 16