Need For Speed Undercover [Tek Link]
-
indirmiş bulunmaktayım arkadaşlar şu anda kuruyor, içinde crack yok ayrıca indirmemiz mi gerekiyor bilmiyorum kurduktan sonra göreceğiz
dosya sağlam sorun yok -
By_ONUR bunu yazdı:
-----------------------------
o server birazz karın agrısıydı :D yeni serverdayızz sorunsuzz indirebilirsiniz ... herkese iyi oyunlar ;)
-----------------------------hoca başka oyunlar varmı hostta?
%90 oldu dün geceden beridir çekiyo
-
arkadaşlar oyun crack gerektiriyor paul.dll diye bişey, oyun server gibi biryere bağlanıyor
aşağıdaki linkten indirdim oyunun içine attım çalışıyor şimdi -
yns_berk bunu yazdı:
-----------------------------arkadaşlar oyun crack gerektiriyor paul.dll diye bişey, oyun server gibi biryere bağlanıyor
aşağıdaki linkten indirdim oyunun içine attım çalışıyor şimdi
http://rapidshare.com/files/168824259/NFS_UnderCover.rar
-----------------------------evet çok sağol bende bununla yaptım servere bağlanmaya çalışıyor çünkü. birde bn 640 480de nvidia 7300 le ye zor kaldırrttım oyunu amd 3800 x2 var yani indirecekler anlasın artık sizde kaldırırmı kaldırmazmı.
-
BadSector bunu yazdı:
yns_berk bunu yazdı:
-----------------------------arkadaşlar oyun crack gerektiriyor paul.dll diye bişey, oyun server gibi biryere bağlanıyor
aşağıdaki linkten indirdim oyunun içine attım çalışıyor şimdi
http://rapidshare.com/files/168824259/NFS_UnderCover.rar
-----------------------------evet çok sağol bende bununla yaptım servere bağlanmaya çalışıyor çünkü. birde bn 640 480de nvidia 7300 le ye zor kaldırrttım oyunu amd 3800 x2 var yani indirecekler anlasın artık sizde kaldırırmı kaldırmazmı.
bende de gf 7300 var amd 3200 sempron ilk hani helikopter falan takip ediyorya orayı açtı arabayı çeviremedim çok kasıyor gerçekten, ucuz yollu yeni bi ekran kartı alacaz mecburen,
-
Rar Pass :
www.gecelife.net
Tesekkurler .
-
yeni oyunlar yakında ;) gta 4 :)
-
undergraund 1 den sonra oynamaktan zevk aldığım tek araba yarışı hocam teşekkürler =)
-
ama öyle böyle değil harbi bu pyun dehşet süper olmuş herkese tavsiyem
-
BadSector bunu yazdı:
ama öyle böyle değil harbi bu pyun dehşet süper olmuş herkese tavsiyem
-----------------------------hele bi içten görünüş ve bol trafikli yarışlara girilince manyak hocam ya =) bacaklarım titreyip refleks olarak kafam bi sağa bi sola yatıo :D süper oyunmuş tekrar tekrar teşekkürler :)