folder Tahribat.com Forumları
linefolder Vukuatlar
linefolder Nefes Almayı Unutuyorum

Nefes Almayı Unutuyorum

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ExcellencE
    ExcellencE's avatar
    Erkek
    dün duydum böyle bişeyi, bugün de sende görüyorum:\

Yapay zeka, zeka değildir.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sertan_06
    sertan_06's avatar
    Erkek
    bende oluodu uykuda gittim doktora geniz eti varmış uykudayken soluk borusunu kapatıomuş Allah düşmanımın başına vermesin 30-40 saniyede hayatın film şeridi oluo sende de genizeti felan olabilir :)

spor akademisi hazırlık kurslarımız ankarada açılmıştır.tbt dekilere duyurulur.firtina_kickbox@hotmail.com
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PriesTBT
    PriesTBT's avatar
    Erkek
    Beyine oksijen gitmeyince böyle oluyor sanırım. :|

selam gençlik!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ilower
    ilower's avatar
    Erkek
    cemuzel bunu yazdı:
    -----------------------------

doktora gitsene :D

edit: psikoljik bişeydir bence  

-----------------------------
    bencede doktora git

Akıllı yatırımcı gerçekçidir. Kötümserlerden alır, iyimserlere satar.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nurk
    nurk's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    nefes alma efes al (:

hocam bi doktora gitmeni şiddetle öneriyorum.. damar tıkanıklıgı vs problem olabilir.. ileride başına büyük belada olabilir..

[22817//kaanabak]
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pompaci
    pompaci's avatar
    Erkek
    bütün ailede geniz eti var bende yok ben uyuduğumda çıt çıkmaz. hayırdır inşallah hafta sonuda sınav var çıkınca bi doktora gidiyim bakalım. saolun hocalar.

hayat boş pompala çoşşş :):)...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PriesTBT
    PriesTBT's avatar
    Erkek

hocam bahsettiğin olaydan eski üyelerden cold-m4 de bahsediyordu, konuyu görünce kendisine bi sorayım dedim..

benzer bir olayın kendisinde de bulunduğunu, bazı zamanlarda eğer kendi zorla nefes almazsa vücudun nefes almadığını, ve bunun olduğu günlerde el ve ayaklarında uyuşmalar olduğunu söyledi..

olayın sebebine gelince, sigarayla falan alakası olan bir durum değil, kesinlikle tamamen psikolojik olan bir olay.. gene onun dediğine göre o böyle bir hastalığın olduğunu duymadan önce böyle problemleri yokken bu olayı duyduktan sonra bu tarz problemlerin başladığını söyledi :)

gittiği dahiliye doktoru da direk olarak psikiyatriye sevketmiş, ama kahramanımız ben deli değilim diyerek tedaviyi reddetmiş ve kendi iradesiyle yenmeye çalıştığını söyledi, büyük ölçüde de başarmış yenmeyi, eğer ipnenin biri gelip hatırlatmazsa(bana sövüyor:) bu tarz problemler pek olmuyor artık dedi..

zihnini başka şeylere yönlendirmeni ve aralıklarla uyumanı tavsiye etti.. eğer uykuda değil de gündüz oluyorsa psikolojik olduğundan uyursan onu bi süreliğine unutursun, ve uyandığında da aklına gelene kadar bi süre normal götürebilirsin, zamanla da bu süreyi uzatıp ilerde tamamen de kutrulabileceğini söyledi..

kendi öyle yapmış ve işe de yaradığını belirtti.. 

selam gençlik!
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Problemli
    kuvvet
    kuvvet's avatar
    Erkek
    bana oluyo :S hep kouşyom şarkı sölyüom knouşurklen sölerken nefes alıyon

Bozamaz Aramızı Yarasa
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ozAnkaraguclu
    ozAnkaraguclu's avatar
    Erkek
    balinalarda böleydi nefes alma işini otomatik yapamadıkları için uyurken tek gözü açık tek gözü kapalı oluyolarmış onlar..

"Milliyetin en belirgin niteliklerinden biri dildir. Türk milletindenim diyen insan her şeyden önce ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır. Türkçe konuşmayan bir insan Türk kültürüne, topluluğuna bağlılığını iddia ederse buna inanmak doğru olmaz. " Mustafa Kemal ATATÜRK
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    orbity
    orbity's avatar
    Erkek
    beyincikle ilgili bir sorun bile olaibilir walla, durduğun kabahat koş doktora koşşş
Toplam Hit: 8418 Toplam Mesaj: 46