Nefes Almayı Unutuyorum
-
dün duydum böyle bişeyi, bugün de sende görüyorum:\
-
bende oluodu uykuda gittim doktora geniz eti varmış uykudayken soluk borusunu kapatıomuş Allah düşmanımın başına vermesin 30-40 saniyede hayatın film şeridi oluo sende de genizeti felan olabilir :)
-
Beyine oksijen gitmeyince böyle oluyor sanırım. :|
-
cemuzel bunu yazdı:
-----------------------------doktora gitsene :D
edit: psikoljik bişeydir bence
-----------------------------
bencede doktora git -
nefes alma efes al (:
hocam bi doktora gitmeni şiddetle öneriyorum.. damar tıkanıklıgı vs problem olabilir.. ileride başına büyük belada olabilir.. -
bütün ailede geniz eti var bende yok ben uyuduğumda çıt çıkmaz. hayırdır inşallah hafta sonuda sınav var çıkınca bi doktora gidiyim bakalım. saolun hocalar.
-
hocam bahsettiğin olaydan eski üyelerden cold-m4 de bahsediyordu, konuyu görünce kendisine bi sorayım dedim..
benzer bir olayın kendisinde de bulunduğunu, bazı zamanlarda eğer kendi zorla nefes almazsa vücudun nefes almadığını, ve bunun olduğu günlerde el ve ayaklarında uyuşmalar olduğunu söyledi..
olayın sebebine gelince, sigarayla falan alakası olan bir durum değil, kesinlikle tamamen psikolojik olan bir olay.. gene onun dediğine göre o böyle bir hastalığın olduğunu duymadan önce böyle problemleri yokken bu olayı duyduktan sonra bu tarz problemlerin başladığını söyledi :)
gittiği dahiliye doktoru da direk olarak psikiyatriye sevketmiş, ama kahramanımız ben deli değilim diyerek tedaviyi reddetmiş ve kendi iradesiyle yenmeye çalıştığını söyledi, büyük ölçüde de başarmış yenmeyi, eğer ipnenin biri gelip hatırlatmazsa(bana sövüyor:) bu tarz problemler pek olmuyor artık dedi..
zihnini başka şeylere yönlendirmeni ve aralıklarla uyumanı tavsiye etti.. eğer uykuda değil de gündüz oluyorsa psikolojik olduğundan uyursan onu bi süreliğine unutursun, ve uyandığında da aklına gelene kadar bi süre normal götürebilirsin, zamanla da bu süreyi uzatıp ilerde tamamen de kutrulabileceğini söyledi..
kendi öyle yapmış ve işe de yaradığını belirtti..
-
bana oluyo :S hep kouşyom şarkı sölyüom knouşurklen sölerken nefes alıyon
-
balinalarda böleydi nefes alma işini otomatik yapamadıkları için uyurken tek gözü açık tek gözü kapalı oluyolarmış onlar..
-
beyincikle ilgili bir sorun bile olaibilir walla, durduğun kabahat koş doktora koşşş