folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Nefessiz Kalmak

Nefessiz Kalmak

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    müstakar
    yarasaadam
    yarasaadam's avatar
    Erkek

kardeşim doktora git hayatta sonraya bırakılacak hiç birşey yoktur unutma 

Beyninizi işlemci olarak kullanın , harddisk olarak değil :) İnsanlar kitap gibidir azizim , önemli olan cildi değil, içerikleridir Tüm ağı çökertmek , bir insanı hacklemekle başlar
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ReeX
    ReeX's avatar
    Erkek

Geçmiş olsun . Buradaki yazılardan analiz yapma git doktora o söylesin sana rahatsızlığını , belkide hiçbirşey çıkmayacak .

Gimme Some Tits
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek

teşekkürler arkadaşlar uygun bi zamanda gitmeyi düşünüyorum bakalım ne olacak :) 

Ülkesini Seven Her Türk Vatandasi, Ülkesinin Sessiz Istilasi'na karsi durmak zorunda.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pompaci
    pompaci's avatar
    Erkek

hoca bendede olduydu baya bi önce konu bilem açtıydım bende sanki nefes almayı bırakmışım ya da unutmuşum gibi oluyodu baya bi zaman nefes almadığımı renk değiştirirene kadar farketmiyodum psikolojik heralde sonra geçti kendi kendine

hayat boş pompala çoşşş :):)...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siyahbereli
    siyahbereli's avatar
    Erkek

Burnunda et olabilir kulak burun boğaz doktoruna git bir film çeksinler 

geçmiş olsun

Yapmadıklarınıza pişman olmaktansa, Yaptıklarınıza pişman olun...Yapın pişman olun, yada yapmayın yine pişman olun.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek

@pombacı, durumum o kadar kötü değil sanırım. zaten fark etmiyorum nefes alıp almadığımı :) 

@siyahbereli, hocam ağız yoluyla nefes alamadım sabah, burundaki et beniyle ilgisi olacağını sanmıyorum. nefesimi çekiyorum içeri girmiyor hava. soluk borusu kapanmış diye düşünüyorum o an artık nasıl olmuşsa.. doktora gitmek lazım ama çook kötü duyguydu. nefes almanın ne kadar önemli olduğunu anlayabiliyorsun o an bir de bilincim yerinde değildi :S

Ülkesini Seven Her Türk Vatandasi, Ülkesinin Sessiz Istilasi'na karsi durmak zorunda.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    moi
    moi's avatar
    Erkek

Apne gibi gorunuyor. Astim sadece uyurken gostermez kendini.

Sadece paranoyaklar hayatta kalır...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tariqat_Sapiii
    Tariqat_Sapiii's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Panik Atak. . . 

Evli,Mutlu,Çocuklu (H) 70 Milyonda 1... Yapıcak Bişi Yok !
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeybekustasi
    zeybekustasi's avatar
    Erkek
    unbalanced bunu yazdı

Merhaba ve günaydın herkese,

Başlık biraz aşk ile ilgili görünse de sağlıkla ilgili bir şey. Hayatımda ilk kez böyle bir şey yaşadım. Sabaha karşı 5 gibi uyudum ve 8 gibi

bilinçsiz şekilde uyandım ve kendi odamdan oturma odasına doğru koştum. Kalkmamın sebebi nefes alamam. Eskiden irkiliyordum ama şimdi

ilk kez böyle bir şey oldu, sanki soluk borum kapanmış nefes almaya çalıştıkta nefes gelmiyordu, oturma odasına gittiken sonra nefes

almaya başladım. Acaba uyurken soluk borum mu kapandı :S Bir şey daha var, yeni uyumaya çalışırken bazen nefes alamayacak gibi

olduğumu hissediyorum sonra kalkıyorum, tekrar yatıyorum. Bu olay da bir süredir var. Ama sabah ki nefessiz kalıp diğer odaya koşmayı ilk

kez yaşadım . Böyle bir şey yaşayan var mı? Sorun psikolojik mi yoksa bir hastalık belirtisi falan mı?

bence sadece ufak bir pank atak geçirmişsin.

sonrada bunu kafana takıp aynı olayı kendine tekrar yaşatıyorsun.

https://www.youtube.com/watch?v=WC3-71NKwPw
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SpoofU
    SpoofU's avatar
    Erkek
    Konu hakkında bilgim yok ama tez zamanda geçmiş olsun. İhmal etme ve bir an önce doktora git...

Sevmem yazmayı, okumayı sevdiğim kadar.
Toplam Hit: 3191 Toplam Mesaj: 28