Nerde O Eski Hack Grupları Ahh Ahh ..!
-
savsak.com? Ejder?!!! The_bekir!!!!!????******??????
OMG.
-
cwli detected :/
iskorpitx amcanız yaşında adamdı lan, saygılı olun biraz :PP
thebekir ya da savsak isimlerini de forumun arama kısmında aratmanızı tavsiye ederim.
-
thekurdo bunu yazdı
cwli detected :/
iskorpitx amcanız yaşında adamdı lan, saygılı olun biraz :PP
thebekir ya da savsak isimlerini de forumun arama kısmında aratmanızı tavsiye ederim.
cw li kim :|
-
iskorpitx için rus diyolardı lmao
-
spygrup alayına gider.
-
kanli.net , cehennem.com bunlarda saglamdı :)
-
isko hala yaşıyomuş beyler mavi1.org duruyo :D
-
the_bekir hakkinda cok haklisiniz sadece cevresi iyiydi kendisinin bi sey bildigi yoktu ama Ejder olayinda baya yaniliyorsunuz
geniuss tarafından 27/Ağu/12 05:26 tarihinde düzenlenmiştir -
iskorpitx domain hackerıydı pc veya sistem hackliyemezdi o 2006 veya 2007 de bıraktı o hacki doktoray uzun süredir piyasada yok ama hala cwde takılıyor diye biliyorum
eskiden ne timler vardı ya 2 3 sağlam adam olsun hemen site açar eleman yetiştilirdiler :) tabi şu bilişim şuçları çıktıktan sonra dediğim siteler kapandı çoluk çocuklarda boşta kaldı ne yapsınlar eski lamerleri bile özledim ya hiç olmazsa adamlar ddos ile değil rfi ile birşey yapmaya çalışıyorlardı :)))
favori siteleri realhackers ve cehennem di :) gördüğüm en gereksiz hack sitesi hackeriz.com'du :D üste kocaman yazardı türk hack birliği diye
-
o değil de ddoslara laf atan çok adam varmış.ben soruyorum peki siz başka bir şey yapabiliyor musunuz,veya bu-buna benzer bir şeye cesaret edebiliyor musunuz?