folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Nerdesin,Ne İş"Le Mesgulsun

Nerdesin,Ne İş"Le Mesgulsun

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fenerist07
    fenerist07's avatar
    Erkek
    antalyadayım- öğrenci gibiyim össye hazırlanıom bide rus kesiyom :P

Amphetamine Logic.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mistik
    Mistik's avatar
    Erkek
    Üsküdarda Bijuteri işi yapıyorum..........
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alibaba
    alibaba's avatar
    Erkek
    Edirne Ögrenci :((

Rakı, şarap içiyorsam sana ne, Yoksa sana bir zararı içerim. İkimiz de gelsek kıldan köprüye, Ben dürüstsem sarhoşken de geçerim.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noel_baba
    noel_baba's avatar
    Erkek
    4 yıldır öğrenci muamelesi görüyorum ama az kaldı yane lise de bitiyoo.. şimdilik istanbuldayımm.. ama okul bitince üniyi kazanamazsam ki mina kyimm öyle olucak KoCaMaN bi ihtimal :D evden terk nerede olurum bilmem...

Kral nerde diye Sorma. SENde ..BENde ..SİZde ..Onda Çıplak giyen kral olur ..Taç giyen oturur tahtına::. Emeğe Saygı ..kürtaja hayır!! Soruya bak: Dünyaya Tekrar Gelseniz Ne Yaparsınız ? E dedim ben; Eminim herkez yine aynı şeyi yapar aynı şeyi yaşardı... Hani sözüm ona; ..Ben siktiğim eşşeğin huyunu bilmem mi? die ...E sen söyle bilmem mi usta :)
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    seriouserror
    seriouserror's avatar
    Erkek
    esk. de makina mühendisiyim

SeRiousErRoR
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    amele_2
    amele_2's avatar
    Erkek
    tuğrulbaba çocuğu yaptın müjdesini vermedin ayıp ettin bak şimdi en son nişanlanıyom dedin unuttun bizi :D

Ardından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TugrulBaba
    TugrulBaba's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    la ameleciim ben burda afiş gibi fotolarını yayınladım veledin sen denk gelmemiş olmalısın cümle alem çocuğun mavi gözlü sarışın bi fırlama olduunu biliyor. Neyse bak arat bi bulursun jr tugurlbaba diye..

tahribat.com/murid/tugrulbaba
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    antivir-US
    antivir-US's avatar
    Erkek
    tayip bunu şettirmiş:
    marmaristeyim otelcilikle uğraşmaktayım tatile ihtiyacı olan müridlerin ihtiyaçlarını olabildiğince giderebilirim..
    hajım ben de marmaristeyim lidya hoteldeyim ara beni boya beni...
    bi ara buluşalım artıkın...

Camınızı kırar, duvarınıza işer, bisikletinize biner, tekerini keser, arabanızı çizer, zilinize basar kaçarım. Kısacası ben annenizin sokağa çıkarken uzak dur dediği çocuklardan biriyim.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    adanakebap
    Khaine
    Khaine's avatar
    Erkek
    bilgisayar başında cenabetim
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    be_cool
    be_cool's avatar
    Erkek
    ben suan hollandadayim - tropikal bitkilerle ugrasiyorum buyuk bir firmada vinka plant v b yetistirip dunyaya pazarliyoruz torpilliyim patronlardan tekinin evinde kaliyorum :d

sonra 2. is kusadasinda: restuarant barimiz var barmenlik yapiyorum manyaq rus ayarlarim ulenn :d yolu dusen olursa soylesin ilgileniriz buarada seneye kusadasindayim burda 1 senelik isim kaldi :d

3.olarak ankara dagum yerim ve buyudugum yer orda bi boq yapmiyordum anca geziyorum belki ilerde bir is kurarim ankarada :d ankarali muritlere slm lar izmirlilerede :d

4. belcikadada calisiyorum bazen yerine gore buyk bir firmada iste sostur liptin caydir koladir onlar geliyor bizde bu kaldirac aletleri varya ona nedeniyor agirseyleri kaldirmak icin onla iste kadirip tezgahlara koyuyorum etiketliyorum paketliyorum belcikada oldugumsurece o isi yapiyorum:)

5.is seney 10 ay sonra diyim issizlik parasi alacagim yani yattigim yerden kebab issizlik parasi gelecek magasimin aynisini alacagim 6 ay filan sonra biraz dusecek ama yeter ev varzaten kira elektirik derdide yok :d ohhh

bukadar isi nasil yapiyorsun diyosan yapiyor iste hersene bir yerdeyim :d paso geziyorum belki seneyede ingiltereye gide bilirim cagiriyorlar :d

herturlu konuda yardimci olmaya calisirim yapa bilecegim birseyse cekinmeyin

eger belcikaya yolunuzduserse ve bende orda olursam evim var gelin kalin kapim herzaman acik :d parada istemem :d

adam bana çay verdi çay. bana çay verdi. çay veren adam kötü olur mu hiç?
Toplam Hit: 12321 Toplam Mesaj: 81