Nerede O Sevgi Nerede Aşk Doktorları?
-
Üstad geçmişi kurcalama artık ne kadar hatırlarsan o kadar üzülürsün hayırlısı de bırak... -
Himm kardeş neyse ya boşver önemli olan caninin sağliği ben şimdi bunlari diyorum sen diyeceksin ki la bunlar yaşamamış ne anlar ahh ulan nedir bu aşktan çektiğimiz belamizi dikti birakti..
-
hayatımda bu kadar karısık bi hikaye bi bende war diodum walla bu asmıs yane ama bildiim bişi war hayat sen istesende istemesende akıo olan oluo yane aklınla hareket ediosan kalbini bastırıosan hep sana twsiem kalbine biras izin wer ne bilim kızgınlıklarınla siddetinle kosusturma an sonunda gene o kalbi tasıanda sensin we senin canını acıtabilir..
-
ulan yazmayacaktım içime bi bıçak saplandı .detayın olayından sonra çünkü
'çok sevdiniz çok sevildiniz 2 yıl beraber geçirdiniz gün geldi okul bitti ayrı yaşadığınız şehirlere döndünüz.
bu tabi ayırmadı sizi siz görüştünüz azda çokta olsa şehirlerarası yolculuk yaptınız gezdiniz. bir gün geldi kıza dediniz ayrılmak istiyorum kız dedi olmaz olamaz falan filan 2 hafta boyle geçti ayrıldınız en sonunda.
2 ay geçti bu süre zarfında 5 kızla tanıştınız ama hiçbiri tutmadı diğerini tutamadı. ''
buraya kadar benim durumumda aynı ..it gibi seviyorum ..o da öyle ..ayrılmak için ..büyük bi yalan söyledim ..ona başka bi kıza aşık olduğumu söledim ..yalan söylüyosun filan dedi ..kabullenmek belki zor ..ama öyle dedim ..gözü doldu ..sonra ben sikildim ..2,5 aydır sikik haldeyim..
bende barışmak istiyorum dicem ama ..detay dan sonra inanın şu an daraldım ..sanki kalbim sıkıştı ..kanım çekildi ..tırstım..!!
bi kaç kıza da ..başka bieine aşığım diyerek ..ayrılmıştım ..ama o zamanlar gerçkten başka bi kıza aşıktım..!!
NoT: kötüyüm mina kyimm.. çokk kötüyüm yardım :s ..ulan çokk kötüyüm bee..!! :'( -
hmm iide simdi ne deişti yane o zaman asıktın zamanla aslında sewdini mi anladın
-
o zamanda aşıktım ...belki hayatımın yanlışını yaptım ..zamanla da sevdiğimi deil ..çokk sevdiğimi anladım..!!
edited: ulan noldum bir anda ..ellerim titremeye başladı yaf..!! :'( -
peki kıza bunu söledinmi mesela ben o terkidilen kızdım böle 2 sene sewdim sewildim bi anda noldunu anlamadn terkedildim gibi bişi terkedilmedim bile böle sanki hiç yokmusum yalanmısım gibi dawranıldı smdi gene dondum..
bence yapman gereken sey su hersei goze alcaksın gercekten cok sewdini gosterceksin hatalarını yanlıslarını ne hiseetini ne bilim sabah uyandıımda sunu diledim gece uyumadın sudur budur nie ilişkinin o hale geldini hersei anlatcaksın karsındaki seni sewiosa gercekten içinde unutamadısa hersee deişir yane..ama reddedilmeide goze alman gerekicek -
red edilmeyi göze alamam :'( ..yani yapamam..!! belki kesin/garanti bi yol bulursam anca o zaman deneyebilirim..!! ulan çokk korktum ..tırstım bee..!! offffFF ..pff gerçekten çokk kötü bi haldeyim şu an..!!
-
peki kızdan hiç haberin warmı napar ne eder böle ortak arklarınız falan bide ne kadar oldu ayrılalı
-
ortak arklar var ..ama terkeden ben olduğum için ..sözünü açamıyorum ..ama sürekli bi şekilde takip ediyorum ..içtiği su ..yürümesi bile artık zoruma gidiyo..!! kıskanıyorum..!! olaydan sona ben en iyi yaptığım şeyi yaptım yine :s ..kayıplara karıştım ..ortamı terk ettim ..tel numaramı değiştim..etc benden haber alması imkansızdı ..ama benim beklemediğim bişi yapmış ..Pc me keylogger gömmüş ..!! ( hack bilgisi, küçümsenemeyecek kadar iyi ) :s ..yani aslında bi çokk şeyimi biliyo..!! pişmanlığımı da biliyo..!! ..keylogger gömdüğünü anladığım sıralar yine bayağı bişiler yaşandı ..konuşuldu ..o zamanda istemiyorumm ..olmaz ..olamazz ... seviyorum ama.. git..etc dedim..!! biraz daha ağır ve münakaşalı geçti tabi..!! ..gıyaben son kararın mı filan dedi ..sessiz kaldım..!! sonradan görüşmediq ..aslında benim bunları buraya yazmam bile bi cesaret çünkü ..tariqata takıldığını biliyorum..!! ..şuan bunu burda paylaşma cesaretini ..evdeki int bağlantısını iptal ettiğini bilmem ..nete de uzun bi süre veda ettiğini duymam..!!
Toplam Hit: 7535 Toplam Mesaj: 50