Nereden Kan Bulabilirim?
-
zömb bak yakınlarda askeri kışla felan varsa oralara başvur sonra kan bankasına git genelde zor verirler
takası kabul ederler hemen kaldığı hastanede personele anons geç bide karakola gidip söyle
askeri yer ve karakolda gruplar belli olduğu için hemen söylerler çogu gelip verir bizde bu şekilde bulmuştuk
yerel radyo varsa anons yapsınlar ordan da epey hayırsever çıkıyor geçmiş olsun bu arada
-
hocam ben de ameliyat olurken askeriyeden bulmuşlardı ama çekiniyorum gidip bana kan lazım yardımcı olun mu diyecem :| takası kabul ediyorlar ama hemşireye sordum illa aynı kandan olması lazım takas için onlar elindeki hazır kanı verir sonra siz gelir geri verirsiniz diyor e ben zaten 0rh+ adam bulsam niye takasa gireyim. Az sonra kızılaya gitcem sonuç çıkmazsa bu minibüs duraklarına gitcem tanıdık var orlarda en son çare belediye anonsu veya asker - polis başvurusu yaparım artık..
Belge/rapor gerekiyor mu peki bu konuda bilgi alabilsem içim rahat edecek
-
Devlet hastanelerine sor istersen. arkadaşın biri 300 lira demiş ünitesine. Devlet hastanesinde 93,20 lira ünitesi. Şansın varsa o gruptan kan bulabilirsin.
-
@sanane devlet ve özel hastanelere sordum yok ne yazıkki
-
pesimistzombie bunu yazdı:
-----------------------------
@sanane devlet ve özel hastanelere sordum yok ne yazıkki
-----------------------------vardırda vermezler :)
-
Bizim kan merkezine bi sorayım
-
usta forzabesiktas sitesindeki kan bölümüne bir yazı yaz , yardım edenler çıkıyor..
-
Hocam sordum bizim hastanenin kan merkezinde var ama dışarıya veremiyolarmış. İzmit kızılaydan alıyolarmış bizimkilerde. İstersen ordan temin edebilirsin 0+ kan. Bu arada geçmiş olsun
-
@AsTakiLamuKa çevreden bulmaya çalışcam illa çıkar heralde olmazsa sitelere duyuru geçicem zaten saol
@sanane hocam teşekkür ederim yinede
@kaygusuz bana da öyle geliyor :/
-
valla zömb bizim için dayım araya girmişti tanıdığı fazla olduğu için bişi istememişlerdi sen yinede
bi belge al hastaneden kan lazım die felan verirler kaç ünite laızm?