Nereden Muzik Dinlemektesiniz Premium Onerileri?
-
Arkadaslar fizyy filan tarzi uygulamalardan bilmedigim olabilir diye dusunerek konu actim. Fizyye aylik uyelik 5 lirami neymis.fizy tavsiye edermisiniz. Yada baska birseyler varmi?
grcen biri bahsetmisti offline mode yapiyorum yine dinliyorum gibi birsey onuda anlamadim oyle bir sorayim dedim. Haa bu arada pc de degil.telefonda kullanicam. Android kullanicisiyim
-
Bahsettiğin olay spotify ve deezer.
Güzel hoş program da belli bir süre sonra sıkıyor. Onun yerine sınırsız 1 gb internet alıp, sabahtan akşama kadar tunein radio pro da takılıp vakit geçirmek daha tatmin edici.
-
Spotify. Enparayla beraber normalde 10 lira olan premium üyelik yalnızca 5 lira. Çevrimdışı dinleme özelliği var. Liste oluşturabilme, oluşturulan listeleri dinleyebilme özelliği de var. En önemlisi ses kalitesi de çok iyi.
-
Haymatlos bunu yazdı
Spotify. Enparayla beraber normalde 10 lira olan premium üyelik yalnızca 5 lira. Çevrimdışı dinleme özelliği var. Liste oluşturabilme, oluşturulan listeleri dinleyebilme özelliği de var. En önemlisi ses kalitesi de çok iyi.
işte bu offline modunu merak ettim yani net yokken nasıl dinleniyor?
bu arada benim 2 gb internetim var her ay aynca 500 ünü kullanıyorum çünkü kpss iiçin evdeyim wierless sadece. dışarıya nadir çıkıyorum :)
-
patates bunu yazdıHaymatlos bunu yazdı
işte bu offline modunu merak ettim yani net yokken nasıl dinleniyor?
bu arada benim 2 gb internetim var her ay aynca 500 ünü kullanıyorum çünkü kpss iiçin evdeyim wierless sadece. dışarıya nadir çıkıyorum :)
Hocam listelerini oluşturuyorsun kafana göre. ben çok üşengecim dersen 3. parti programları da var sen üç beş şarkı atıyorsun benzer özelliklerdeki diğer şarkıları derleyip sana liste oluşturuyor. Neyse listeni oluşturunca çevrimdışı olarak seçiyosun ve bir wi-fi ağına bağlanıp bu şarkıları indiriyorsun. Böylece premium kullandığın sürece ç.dışı şarkılarına rahatlıkla erişebiliyorsun telefonundan istediğin zaman.
-
Spotify tavsiye ederim :D
-
çok sevdim bu spotify i şimdi bununaylık ücreti 20 filan sanırım google storeda öyle gördüm yorumlardan sanırım
-
Kesinlikle spotify
edit aylık 10 lira ama enpara ile 5 lira deezer da aynı enpara ile 5 ikisini de indir ilk bilkaç gün bedava hangisini seversen onu al
mataramasuko tarafından 11/Oca/15 12:49 tarihinde düzenlenmiştir -
fizy de 5 TL aylık, offline dinleme özelliği de var. Bir fizy çalışanı olarak tavsiye ederim :)
Not: Bi spotify değil farkındayım, topa tutmayın sakın.
-
fizyde şu mod olayı karışık müzk değikde 50 dklık filan komple aynı sıradan gitmesi olayı çok kötü. hep duşta 10 15 dk aynı şarkıları dinliyip çıkıyorum :)
onu bir halledin
-
enparaya üye oldum. müşteri olmak için eve geleceklermiş. o sırada bende iktisatçıyım onlara bir iş başvurusunda bulanayım bakalım.sdasddafasf