Nereye Siccaklar Remix
-
http://www.youtube.com/watch?v=lug03jpxkA4
Hocalar böyle birşeyi nasıl yapıyorlar? çok uğraşılmış birşeye benziyor, merak ettimde düşündüğümden kolay olabilir mi? neyle nasıl yapılıyor bu konusmaları şarkıya monte olayını? (görselini hallederim sadece müziği oturtmayı merak ediyorum, adamın lafını müziğin notasına oturtan bi plugin falan mı var?)
-
kesin educatedear demeye kalmadan zaten oymuş.
bu adamın zibille var abi böyle :D genelde izleyen olup zevk almaya bakıyoruz :D
-
hahahahaha abi harika olmuş yaaa adam profesyonel mix yapmış :)))))))))))))))))))))))
HaYLaZzz tarafından 04/Oca/13 19:00 tarihinde düzenlenmiştir -
Altta nicki yazan educatedear adlı elemanın bu tarz çalışmalarını sıkça görüyoruz :)) Bu kadar kaliteli remix yada uyarlama yapanı pek görmedim. İşini bilsede epey uğraştığını düşünüyorum. Uzun süredir takip ederim, çok sağlam uyarlamalar yapıyor.
-
Hayır hocam öyle bir program yok. Otomatik yerleştirmiyor ritim üzerine. Adobe audition ile yapılmıştır yüksek ihtimalle.
Huerfanos tarafından 04/Oca/13 18:50 tarihinde düzenlenmiştir -
bu adamda cok sağlam kulak var
-
herhangi bir daw/sequencer programında sesi mixlersin daha sonra bi video düzenleme programında videoya mixlediğin sesi eklersin daha sonra video düzenleme programında ses ve videonun otomasyonunu dilediğin gibi yaparsın
bu profesyonel değil onu söyliyim youtubeda çok iyi otomasyonu yapılmış video remixler var... -
Bunu yapmakta sıçmak gibi professionel® bi iş olsa gerek.tek bi tıkla apply diyince olmuyor heral.
-
(bkz: Auto-Tune)
-
eski japon ateri oyunlarını hatırlattı beati ::)
-
Bu kadar olmasada amatörce böyle şeyler yapabileceğimiz bir program önerisi var mı ?