Nero Burning Rom 6

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mosquit0
    mosquit0's avatar
    Erkek

Download: 

http://rapidshare.com/files/99501376/nero6.rar.html

Not: seriali içindedir.

adaletin bu suçu önleyemiyecek olduğunu düşünüyorsan yargıçda sen ol cellad da
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    muhabir22
    muhabir22's avatar
    Erkek
    iyi oldu bu saol
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JaCKaL
    JaCKaL's avatar
    Erkek

link kirik :S hangi neroyu kullansam anlamadim ama nero 8 den hic memnun kalmadim...

6-7-8 den hangisini önerirsiniz arkadaslar?

edit büdüt: link saglammis target blank isi bozmus :S rapidshare linkini tam olarak kopyalayinca saglam..

choosing my confessions...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ThEDARq
    ThEDARq's avatar
    Erkek
    JaCKaL bunu yazdı:
    -----------------------------

link kirik :S hangi neroyu kullansam anlamadim ama nero 8 den hic memnun kalmadim...

6-7-8 den hangisini önerirsiniz arkadaslar?

edit büdüt: link saglammis target blank isi bozmus :S rapidshare linkini tam olarak kopyalayinca saglam..

-----------------------------Nero 6 dan şaşma derim hacı  8 in amk kurduğuma pişman oldum iyi sandım tekrar  6 ya dönüş yaptım : )

|| Beyaz Atlı Prensini Bekleme,Seyize Razı Ol,Yoksa Beygire Kalırsın..||
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JaCKaL
    JaCKaL's avatar
    Erkek
    indiriyorum birader eywallah, yaw 8 sadece 6 gibi CD yazma fonksiyonu olsa neyse, bokunu cikarmislar isin media player bile sapitti.. uninstal yapmaya kalkiyorum cileden cikardi..

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cyrpt
    cyrpt's avatar
    Erkek
    nero 7.0.8.2 bence 1,5 2 yıldır kullanıyorum benım eketarı kasmıyor. yok farklı bır seyle denemek ıstıyorsan Ashampoo Burning Studio dene derım 7 serısı oldukca ıyı
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JaCKaL
    JaCKaL's avatar
    Erkek

yahu ben bu nero 8i denetim masasindan kaldirmak istedim kaldirmadi, bende program files in icinden elle sildim.. sonra yenidne baslatip nero 6 kurdum simdi hata veriyor.. amk nero 8in..

hala program ekle kaldirda görünüyor nero 8, ondan galiba.. nerden silebilirim arkadaslar bunu tamamiyle?

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NovalgiN
    NovalgiN's avatar
    Erkek
    nero 6 gibisi yok (:    8 de codec ler hariç cıvıtmışlar

Yağmur dindi, yağmura inandık.|www.birboluiki.net
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    oldwolf
    oldwolf's avatar
    Erkek

Bu da benden, şu anda kullandığım nero, 6'dan şaşmam o multimedya olaylarına giriştiler 7'den itibaren bok ettiler neroyu...

Link: Rapidshare | 34130 KB

Metallica Rules
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

Neronun allah belasını versin...

Hele hele nero 8, Asıl işi olan cr yazmaktan başka her bir boku yapmaya kalkıyor...

Video yapmaya kalkıyor, slayt gösterisi yapmaya kalkıyor, mp3 dinletmeye kalkıyor, film izletmeye kalkıyor...

Bunlar haric, explorera shell extensionlar ile bulaşyor, Bilgisayarıma bile giriyor nero scout ile...

Herşeyi geçtim,

Arka planda normal kullanıcıların bilmediği

NMIndexingService

NnScout 

gibi arkaplandaki servisleri ile, bilgisayarın ortamala 100 mb ramini kullanarak , gördüğü her mp3ü her resmi her videoyu her filmi, sanki kendisine işmiş gibi arşivlemeye calışıyor...

NERO WİNDOWS İŞLETİM SİSTEMİNİ REZİL EDEN PROGRAMLARIN EN BAŞINDA GELMEKTEDİR...

Peki ne yapacağız?

http://infrarecorder.sourceforge.net/?page_id=5

Bu sayfadan, Infra recorderın Zip archive (portable version, 3.46 MiB) versiyonunu indirin...

Neronun yaptığı herşeyi 5 mb da yapan mükemmel bir program...

Programı actıktan sonra tepedeki menüden languageyi türkce yaparak kullanabilirsiniz...

Neronun kullanılmaması için kampanya başlatacağım, ve bu programın kullanılmasını sağlayacağım, çünkü illallah ettirdi beni artık...

Devamlı cd yazarken "Bu işlemi yapmak için administrator hakkına sahip olmanız gerekmektedir" yazısı, bu yazıdan sonra, neronun yönetim panelinden user ekle kaldır işlemi sırasında neronun kitlenmesi, devamlı sorun cıkartan key ve genuie sorunu yaşamayın...

NERONUN ALLAH BELASINI VERSİN..

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JaCKaL
    JaCKaL's avatar
    Erkek

ben vista kullaniyorum topici acan arkadasin verdigi link de uyumluluk sorunu yüzünden calismadi.. umarim senin verdigin ise yarar dostum..

bu arada nero yu tam olarak kaldirmak isterseniz nero cleaner diye bi program var onu kullanin ;)

Toplam Hit: 2135 Toplam Mesaj: 19