folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Netbook Nası Formatlanır :S:S

Netbook Nası Formatlanır :S:S

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Drawlord
    Drawlord's avatar
    Erkek
    telekomun verdigi deil asus 1000h modeli bios filan gelmiyor ben pc yi acarken direk windows xp ekranına geliyor hıphızlı hic bios u goremıom bılgısayar acılıor restart atıom yıne goremıom bıos u orayı hıc gostermıo ya :S

Laf Yapacağına ICRAAT Yap!..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    erenn
    erenn's avatar
    Erkek

Recovery si yok mu ? Marka ve modelinden araştır . Bulursun bişeyler.Olmadı en son çare olarak flash ın içine botlarsın işletim sistemini o şekilde kurarsın.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gizem
    sLeymN
    sLeymN's avatar
    Erkek
    eğer acer se de şey yap açılırken alt + f10 :W artık format dönemi sona erdi :W recovery var :W 

Cehennemin dibine kadar yolum var daha.. || Nasılsa her yalnız kendine sürgündür Asmera unutma.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Drawlord
    Drawlord's avatar
    Erkek

Drawlord bunu yazdı:
    -----------------------------
    telekomun verdigi deil asus 1000h modeli bios filan gelmiyor ben pc yi acarken direk windows xp ekranına geliyor hıphızlı hic bios u goremıom bılgısayar acılıor restart atıom yıne goremıom bıos u orayı hıc gostermıo ya :S
    -----------------------------

asus diorum acermi diorsun @sleymn :s

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dead_march
    dead_march's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    nasılsa aradığını bulduğun için okonuya girmiyimde hocam madem bilmiyon cd siz format atmayı neden cd sürücüsü olmayan alet alıyon

bundan sonra oy kullanmayacağım eğer bir kişi bile gelip oy kullanmak vatandaşlık görevidir felan derse çıkarır kimliğimi götüne sokarım
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Drawlord
    Drawlord's avatar
    Erkek
    bu kadar param cıkıo biz bilmiozmu laptop almayı dvd wrighter lı nese arkadaslar yardımcı olun plz

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    essan
    essan's avatar
    Erkek
    bilgisayar başlarken ESC tuşunu basılı tut bakalım hocam.. F2 tuşunu denedin mi?
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Erkek

tam benim konum =) dün nasıl lazım oldu anlatamam usb den boot etme :)

önce hdd yi ikiye ayır. c d diye. d ye windowsun setuplarını yükle. sonra aşağıdaki linkten resimli cevaptakini yap ben 2. sayfasında win98.exe yide paylaştım flashını boot ettir. yeniden başlar tak flashı o mssdos da aççak bas formatı yanlız bu linkteki win 98 bootu olduğu için fat32 destekliyo nfts desteklemiyor. ona göre dikkatli ol =) d sürücünü ya geçiçi olarak fat32 yap yada başka bi fat32 flash tak.(bu şekil destekleyemeyebilir ama)

paritton magic ile format atmadan hdd yi parçalayabilir dosya türünü değiştirebilirsin.

tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?folderid=81436

umarım geç kalmamışımdır =)

kelimeler albayım bazı anlamlara gelmiyor.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Drawlord
    Drawlord's avatar
    Erkek
    yok dostum gec kalmadın ama 98 işimi gormez benim ya xp lazım :(

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zputnik
    zputnik's avatar
    Erkek

:S bunlar nasıl yorumlar yaa :S hoca nettop/netbook dio, müridler notebook alsaydın die cevap veriyor.. saçma..

Hocam USB_MultiBoot_10 diye bir arattir google da. İçinde bir batch file var zaten adım adım USB Xp kurulumu hazırlıyorsun yaklaşık 25-30 dk kadar sürüyor. Kolay gelsin.. Hoca biraz da ingilizcen varsa eğer http://www.youtube.com/watch?v=2Vt_8p0VllY tavsiye ederim..

İpimle kuşağım..
Toplam Hit: 3404 Toplam Mesaj: 22