Netbook Nası Formatlanır :S:S
-
telekomun verdigi deil asus 1000h modeli bios filan gelmiyor ben pc yi acarken direk windows xp ekranına geliyor hıphızlı hic bios u goremıom bılgısayar acılıor restart atıom yıne goremıom bıos u orayı hıc gostermıo ya :S
-
Recovery si yok mu ? Marka ve modelinden araştır . Bulursun bişeyler.Olmadı en son çare olarak flash ın içine botlarsın işletim sistemini o şekilde kurarsın.
-
eğer acer se de şey yap açılırken alt + f10 :W artık format dönemi sona erdi :W recovery var :W
-
Drawlord bunu yazdı:
-----------------------------
telekomun verdigi deil asus 1000h modeli bios filan gelmiyor ben pc yi acarken direk windows xp ekranına geliyor hıphızlı hic bios u goremıom bılgısayar acılıor restart atıom yıne goremıom bıos u orayı hıc gostermıo ya :S
----------------------------- -
nasılsa aradığını bulduğun için okonuya girmiyimde hocam madem bilmiyon cd siz format atmayı neden cd sürücüsü olmayan alet alıyon
-
bu kadar param cıkıo biz bilmiozmu laptop almayı dvd wrighter lı nese arkadaslar yardımcı olun plz
-
bilgisayar başlarken ESC tuşunu basılı tut bakalım hocam.. F2 tuşunu denedin mi?
-
tam benim konum =) dün nasıl lazım oldu anlatamam usb den boot etme :)
önce hdd yi ikiye ayır. c d diye. d ye windowsun setuplarını yükle. sonra aşağıdaki linkten resimli cevaptakini yap ben 2. sayfasında win98.exe yide paylaştım flashını boot ettir. yeniden başlar tak flashı o mssdos da aççak bas formatı yanlız bu linkteki win 98 bootu olduğu için fat32 destekliyo nfts desteklemiyor. ona göre dikkatli ol =) d sürücünü ya geçiçi olarak fat32 yap yada başka bi fat32 flash tak.(bu şekil destekleyemeyebilir ama)
paritton magic ile format atmadan hdd yi parçalayabilir dosya türünü değiştirebilirsin.
tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?folderid=81436
umarım geç kalmamışımdır =)
-
yok dostum gec kalmadın ama 98 işimi gormez benim ya xp lazım :(
-
:S bunlar nasıl yorumlar yaa :S hoca nettop/netbook dio, müridler notebook alsaydın die cevap veriyor.. saçma..
Hocam USB_MultiBoot_10 diye bir arattir google da. İçinde bir batch file var zaten adım adım USB Xp kurulumu hazırlıyorsun yaklaşık 25-30 dk kadar sürüyor. Kolay gelsin.. Hoca biraz da ingilizcen varsa eğer http://www.youtube.com/watch?v=2Vt_8p0VllY tavsiye ederim..