Netflix 1080P Ve 4K İzleyememek
-
https://github.com/truedread/netflix-1080p
Bu eklentide mi işe yaramıyor.
https://www.youtube.com/watch?v=qjCkVacybXw
engin01288 tarafından 09/May/20 18:57 tarihinde düzenlenmiştir -
tayfun efendiye anlatıyordum yok olur mu kanka diyodu.
app bi deneyeyim kullanım açısından çok rahatsız etmez herhalde.
-
Windows 10 daki uygulaması ile izliyorum ben. Görüntü kalitesine bakmadım hiç ama bu yöntem ile bakayım. Merak ettim.
-
netflix hesabı var ama dizi / film siteleri hem arayüz olarak hem görüntü kalitesi olarak daha iyi geliyo artık bana. netflixte içeriğin azlığına falan girmiyorum bile.
sene olmuş 2020 hala 1080 izlemek için götümümü yırtıcam sikerler öyle işi.
-
yolbulucu bunu yazdı
netflix hesabı var ama dizi / film siteleri hem arayüz olarak hem görüntü kalitesi olarak daha iyi geliyo artık bana. netflixte içeriğin azlığına falan girmiyorum bile.
Arayüz zevk meselesi ama görüntü kalitesi konusunda Netflix korsan siteleri tokatlar. Videoları abudik gubudik Rus sitelerine yüklemeyip direk kendi sunucularından yayınlayıp altyazı görüntüye gömmedikleri için gayet iyi.
İçerik azlığı konusunda haklısın. Onada sebep telif hakları. Türkiye'de çoğu içeriği D-Smart ve Digiturk telifini almış. O yüzden çoğu içerik Türkiye'ye kapalı.
-
mkyb bunu yazdıyolbulucu bunu yazdı
Arayüz zevk meselesi ama görüntü kalitesi konusunda Netflix korsan siteleri tokatlar. Videoları abudik gubudik Rus sitelerine yüklemeyip direk kendi sunucularından yayınlayıp altyazı görüntüye gömmedikleri için gayet iyi.
İçerik azlığı konusunda haklısın. Onada sebep telif hakları. Türkiye'de çoğu içeriği D-Smart ve Digiturk telifini almış. O yüzden çoğu içerik Türkiye'ye kapalı.
yok abi nereye tokatlıyo korsanlar gayet iyi. netflixte hiç cam gibi izlediğimi hatırlamıyorum. korsan sitelerden 1080 de açıp izliyorum misler gibi. aradığım şeyi rahatça bulmak falanda güzel oluyo. netflixte imdb puanı yok bişey yok.
-
user agent switcher eklentileri yemiyor mu?
edge gösterin ordan?
-
Gençler, yeri gelmişken sorayım. Netflixte birkaç çizgi film serisi var birkaç günlüğüne üyeliği verme imkanı olan var mı?
Sadece çizgi filmleri indirip tamam diyecem.
Güven konusunda sıkıntı yaşamazsınız.
-
hocam bunu konuşmuştuk diye hatırlıyorum
Netflix için çözünürlük kısıtlamaları var
https://www.netflixturkiye.org/2019/03/4k-hdr-ve-yuksek-kalite-netflix-izlemek.html?m=1
4K desteği win10 store içindeki netflix netflix uygulaması ile mümkün yada smart tv 4k destekli olması gerek yada apple tv 4k gerekli
edge tariç tüm browserlar 720p
edge 1080p destekli
mac bir cihazınız varsa
paralel ile win10 kurup yine aynı şekilde uygulamayı indirmelisiniz.
ayrıca win10 Netflix uygulaması film dizi indirme özelliğine sahip pc ye film diziyi indirip internet yokkende izleyebilirsiniz
PanxeR tarafından 09/May/20 22:25 tarihinde düzenlenmiştir -
ontedi bunu yazdı
Gençler, yeri gelmişken sorayım. Netflixte birkaç çizgi film serisi var birkaç günlüğüne üyeliği verme imkanı olan var mı?
Sadece çizgi filmleri indirip tamam diyecem.
Güven konusunda sıkıntı yaşamazsınız.
Veren olmadıysa atım pm den