Netflix Türkiye
-
PanxeR bunu yazdı
alt yapı netflix i destekler de netflix için develt daha önce türkiyeye girmeyi planladıklarında sansür istemişti
şimdi sıkıntı şu alkol sigara sex sahneleri sansürlenecekse nasıl bir insan spartacusu game of thrones u californication u izlesin ?
kardeşim dizi senaryosu gereği biraz açık seçik olmak zorunda internette en azından sansürsüz olsun ?
Doğru dedin. Türkiyedeki insanların beyni daha dizide filmde sigarayı içkiyi cinselliği algılayacak kadar gelişmedi amk.
Ben olsam sansürlü yayın izlemem. İnternetten indirir sansürsüz izlerim. -
The-ExTaCy bunu yazdıPanxeR bunu yazdı
alt yapı netflix i destekler de netflix için develt daha önce türkiyeye girmeyi planladıklarında sansür istemişti
şimdi sıkıntı şu alkol sigara sex sahneleri sansürlenecekse nasıl bir insan spartacusu game of thrones u californication u izlesin ?
kardeşim dizi senaryosu gereği biraz açık seçik olmak zorunda internette en azından sansürsüz olsun ?
Doğru dedin. Türkiyedeki insanların beyni daha dizide filmde sigarayı içkiyi cinselliği algılayacak kadar gelişmedi amk.
Ben olsam sansürlü yayın izlemem. İnternetten indirir sansürsüz izlerim.belki ingiliz ve almanların yaptigi gibi ülkeye özel içerikleri proxy ile izleyebiliriz , o mantıklı bak EU kullanıcıları sadece abd de yayın a lisans verilmş dizileri prxy ile izlyormuş netflix in
gelsin de bi deneyelim.
-
Baska ulkelerden netflix hesabi olanlar turkiyeye gelince proxy kullanmadan izleyebiliyorlar mi? Bu konuda bilgisi olan var mi?
-
gkhn bunu yazdı
Baska ulkelerden netflix hesabi olanlar turkiyeye gelince proxy kullanmadan izleyebiliyorlar mi? Bu konuda bilgisi olan var mi?
tabiki hayır
Watch TV shows & movies anytime, anywhere. Sorry, Netflix is not available in your country yet. Enter your email & we'll let you know when Netflix is available.
-
PanxeR bunu yazdıgkhn bunu yazdı
tabiki hayır
Watch TV shows & movies anytime, anywhere. Sorry, Netflix is not available in your country yet. Enter your email & we'll let you know when Netflix is available.
proxy kullanarak izleniyor :D ben deneme süresi boyunca kullandım. şu chrome uygulaması mükemmel.
-
Yıllardır Amerika VPN'i ile izlerim. Türkiye'ye gelmesi iyi olur ama RTUK'e tabii olacaksa Show tv izleyin daha iyi.
-
işler güçler internette sansürsüz yayınlanıyordu, onlar yapabiliyorsa netflix de yapabilir diye düşünüyorum.
-
İnanmayan arkadaşlara gelsin :
https://www.netflix.com/getstarted?locale=en-TR
-
mkyb bunu yazdı
Türkçe altyazı var mı videolarda?
-
mRBerkay bunu yazdımkyb bunu yazdı
Türkçe altyazı var mı videolarda?
Şuanda yok fakat çalışmalar başlamıştır. Ekşide Vodafone ile anlaştığı söyleniyor. Turkcell iptal. Spotify, Steam'de böyle gelmişti Türkiye'ye. Zamanla Siteyi TR yapıp parayı lira yaparlar.