Netlimisiz Hakkında

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HanDSomE
    HanDSomE's avatar
    Erkek

Hocalar bu 8mbitse kadar 15gb adil kullanım haklı olan paket ilk çıktığından bugune kadar millet 100gb  bile geçse bağlantını düşürmüyor diyorlar. Sadece istanbul değil hiçbir ilde hız düşmesi olmuyormuş. Fakat araştırdığım kadarıyla artık düşüm olduğunu söyleyenler var. Doğrumu acaba. Ayda  bir kere paket değiştirme hakkı olduğu için netlimitsize geçmeyi düşünüyorum ama işin cenabet tarafı bize vurmasın kotayı aştığımız an 512kbitse düşmesin

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaAmLis
    RaAmLis's avatar
    Erkek

modem kapanmadıgı sürece düşmüyor.

ayrıca en az 10 tane konu açıldı böyle.

Hayattaki amacını bulamayan, bulmaya yaklaştığını hissettiğinde ise alıkoyulan bu yüzden herşeyi oluruna bırakan ama bunu da beceremeyen kişi.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HanDSomE
    HanDSomE's avatar
    Erkek

RaAmLis bunu yazdı:
    -----------------------------

modem kapanmadıgı sürece düşmüyor.

ayrıca en az 10 tane konu açıldı böyle.

hocam pardon görmemişim fakat modem kapanmadığı sürece derken. elektrik gidebilir fiş çıkabilir şu bu olabilir modem kapanıp açıldığnda hız düşüyormu eski haline gelmesi için ne yapılır

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    asiminnesli
    asiminnesli's avatar
    Erkek

modemi kapatmadan düşüremiyorlar artıramadıkları gibi 

I am Jack's inflamed sense of rejection
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wking
    wking's avatar
    Erkek

Modemi kapatmadan düşüremiyorlar mı bilmiyorum fakat modemi kapatıp açman gerekiyor sınırı aşınca. Çünkü internetin gidiyor yani hat gelmiyor :)

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    66albay
    66albay's avatar
    Erkek
    wking bunu yazdı:

Modemi kapatmadan düşüremiyorlar mı bilmiyorum fakat modemi kapatıp açman gerekiyor sınırı aşınca. Çünkü internetin gidiyor yani hat gelmiyor :)

kim demiş hat gelmiyo diye. ilk defa geçen ay düşürdüler benim hızımı. bu ay nazar değmesin 200 gb'ı geçmiş bulunmaktayım:D

c farz , java sünnet, msdn kutsal kitaptır, f1 yardımcın olsun. Cumaya gittim dahada gelmem
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HanDSomE
    HanDSomE's avatar
    Erkek

66albay bunu yazdı:
    wking bunu yazdı:

kim demiş hat gelmiyo diye. ilk defa geçen ay düşürdüler benim hızımı. bu ay nazar değmesin 200 gb'ı geçmiş bulunmaktayım:D

işte bu yüzden aklım karışıyor hocam. hat düşermi düşmezmi gerçi sen 200gb geçmişsin ama nasıl oluyor bu sistem. biri diyor kotayı geçince modemi kapat aç. biri diyor  hiç açma biri diyor ikidebir aç kapat :d

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilinmeyen
    Bilinmeyen's avatar
    Erkek

Yüz kere modem açıp kapıyorum bi bok olmadı aynı hızdayım..

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HanDSomE
    HanDSomE's avatar
    Erkek

Bilinmeyen bunu yazdı:

Yüz kere modem açıp kapıyorum bi bok olmadı aynı hızdayım..

ozaman bi şansımı deniyim hocam bende. nasıl olsa ayda bir paket değişme olayı var

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    66albay
    66albay's avatar
    Erkek
    HanDsomE bunu yazdı:

66albay bunu yazdı:
    wking bunu yazdı:

işte bu yüzden aklım karışıyor hocam. hat düşermi düşmezmi gerçi sen 200gb geçmişsin ama nasıl oluyor bu sistem. biri diyor kotayı geçince modemi kapat aç. biri diyor  hiç açma biri diyor ikidebir aç kapat :d

düşüreceklerini zannetmem. ama ben daha modemi hiç kapatmadım, bilgine... zaten sınırsız kavramı yüzünden mahkemelikler. ayrıca gittikçe altyapı gelişiyo. bazı yerlerde aşırı yüklenmeyi engellemek için bu sınırları koyuyolar. amabirsüre sonra böyle bi sıkıntı kalmayacak. mesela bizim mahalleye superonline'ın fiber neti geldi. 100 megabit, henüz bizim apartmana giriş vermediler aq. yani birkaçseneye kadar birçok insan hd kalitede tv yayınını internet üzerinden izleyecek. 8 megabitli günleride anı olarak hatırlarız belki ileride. ben heray en az 150 gb indiriyorum tavsiyem tarifeni değiştirmen yönünde

c farz , java sünnet, msdn kutsal kitaptır, f1 yardımcın olsun. Cumaya gittim dahada gelmem
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HanDSomE
    HanDSomE's avatar
    Erkek

66albay bunu yazdı:
    HanDsomE bunu yazdı:

66albay bunu yazdı:
    wking bunu yazdı:

düşüreceklerini zannetmem. ama ben daha modemi hiç kapatmadım, bilgine... zaten sınırsız kavramı yüzünden mahkemelikler. ayrıca gittikçe altyapı gelişiyo. bazı yerlerde aşırı yüklenmeyi engellemek için bu sınırları koyuyolar. amabirsüre sonra böyle bi sıkıntı kalmayacak. mesela bizim mahalleye superonline'ın fiber neti geldi. 100 megabit, henüz bizim apartmana giriş vermediler aq. yani birkaçseneye kadar birçok insan hd kalitede tv yayınını internet üzerinden izleyecek. 8 megabitli günleride anı olarak hatırlarız belki ileride. ben heray en az 150 gb indiriyorum tavsiyem tarifeni değiştirmen yönünde

hocam çok saolasın görüşlerin için tarifeyi değiştiriyim en iyisi :D bakalım inş bendede hız düşmesi olmaz. çünkü gerçekten 1mbit çekilmiyor. Ben 9.99 tl olan 8mbite kdar 4 gb kotalı kullanıyordum çok şükür 700kb'a kadar dosya indirebiliyordum.

Toplam Hit: 1933 Toplam Mesaj: 16