Netlimisiz Hakkında
-
Hocalar bu 8mbitse kadar 15gb adil kullanım haklı olan paket ilk çıktığından bugune kadar millet 100gb bile geçse bağlantını düşürmüyor diyorlar. Sadece istanbul değil hiçbir ilde hız düşmesi olmuyormuş. Fakat araştırdığım kadarıyla artık düşüm olduğunu söyleyenler var. Doğrumu acaba. Ayda bir kere paket değiştirme hakkı olduğu için netlimitsize geçmeyi düşünüyorum ama işin cenabet tarafı bize vurmasın kotayı aştığımız an 512kbitse düşmesin
-
modem kapanmadıgı sürece düşmüyor.
ayrıca en az 10 tane konu açıldı böyle.
-
RaAmLis bunu yazdı:
-----------------------------
modem kapanmadıgı sürece düşmüyor.
ayrıca en az 10 tane konu açıldı böyle.
-----------------------------hocam pardon görmemişim fakat modem kapanmadığı sürece derken. elektrik gidebilir fiş çıkabilir şu bu olabilir modem kapanıp açıldığnda hız düşüyormu eski haline gelmesi için ne yapılır
-
modemi kapatmadan düşüremiyorlar artıramadıkları gibi
-
Modemi kapatmadan düşüremiyorlar mı bilmiyorum fakat modemi kapatıp açman gerekiyor sınırı aşınca. Çünkü internetin gidiyor yani hat gelmiyor :)
-
wking bunu yazdı:
-----------------------------Modemi kapatmadan düşüremiyorlar mı bilmiyorum fakat modemi kapatıp açman gerekiyor sınırı aşınca. Çünkü internetin gidiyor yani hat gelmiyor :)
kim demiş hat gelmiyo diye. ilk defa geçen ay düşürdüler benim hızımı. bu ay nazar değmesin 200 gb'ı geçmiş bulunmaktayım:D -
66albay bunu yazdı:
wking bunu yazdı:
Modemi kapatmadan düşüremiyorlar mı bilmiyorum fakat modemi kapatıp açman gerekiyor sınırı aşınca. Çünkü internetin gidiyor yani hat gelmiyor :)
kim demiş hat gelmiyo diye. ilk defa geçen ay düşürdüler benim hızımı. bu ay nazar değmesin 200 gb'ı geçmiş bulunmaktayım:D
-----------------------------işte bu yüzden aklım karışıyor hocam. hat düşermi düşmezmi gerçi sen 200gb geçmişsin ama nasıl oluyor bu sistem. biri diyor kotayı geçince modemi kapat aç. biri diyor hiç açma biri diyor ikidebir aç kapat :d
-
Yüz kere modem açıp kapıyorum bi bok olmadı aynı hızdayım..
-
Bilinmeyen bunu yazdı:
Yüz kere modem açıp kapıyorum bi bok olmadı aynı hızdayım..
-----------------------------ozaman bi şansımı deniyim hocam bende. nasıl olsa ayda bir paket değişme olayı var
-
HanDsomE bunu yazdı:
-----------------------------66albay bunu yazdı:
wking bunu yazdı:
kim demiş hat gelmiyo diye. ilk defa geçen ay düşürdüler benim hızımı. bu ay nazar değmesin 200 gb'ı geçmiş bulunmaktayım:D
-----------------------------işte bu yüzden aklım karışıyor hocam. hat düşermi düşmezmi gerçi sen 200gb geçmişsin ama nasıl oluyor bu sistem. biri diyor kotayı geçince modemi kapat aç. biri diyor hiç açma biri diyor ikidebir aç kapat :d
düşüreceklerini zannetmem. ama ben daha modemi hiç kapatmadım, bilgine... zaten sınırsız kavramı yüzünden mahkemelikler. ayrıca gittikçe altyapı gelişiyo. bazı yerlerde aşırı yüklenmeyi engellemek için bu sınırları koyuyolar. amabirsüre sonra böyle bi sıkıntı kalmayacak. mesela bizim mahalleye superonline'ın fiber neti geldi. 100 megabit, henüz bizim apartmana giriş vermediler aq. yani birkaçseneye kadar birçok insan hd kalitede tv yayınını internet üzerinden izleyecek. 8 megabitli günleride anı olarak hatırlarız belki ileride. ben heray en az 150 gb indiriyorum tavsiyem tarifeni değiştirmen yönünde -
66albay bunu yazdı:
HanDsomE bunu yazdı:
66albay bunu yazdı:
wking bunu yazdı:
düşüreceklerini zannetmem. ama ben daha modemi hiç kapatmadım, bilgine... zaten sınırsız kavramı yüzünden mahkemelikler. ayrıca gittikçe altyapı gelişiyo. bazı yerlerde aşırı yüklenmeyi engellemek için bu sınırları koyuyolar. amabirsüre sonra böyle bi sıkıntı kalmayacak. mesela bizim mahalleye superonline'ın fiber neti geldi. 100 megabit, henüz bizim apartmana giriş vermediler aq. yani birkaçseneye kadar birçok insan hd kalitede tv yayınını internet üzerinden izleyecek. 8 megabitli günleride anı olarak hatırlarız belki ileride. ben heray en az 150 gb indiriyorum tavsiyem tarifeni değiştirmen yönünde
-----------------------------hocam çok saolasın görüşlerin için tarifeyi değiştiriyim en iyisi :D bakalım inş bendede hız düşmesi olmaz. çünkü gerçekten 1mbit çekilmiyor. Ben 9.99 tl olan 8mbite kdar 4 gb kotalı kullanıyordum çok şükür 700kb'a kadar dosya indirebiliyordum.