Netlimiter
-
arkadaşlar uzun süredir kullandıgım ve her bilgisayarda olması gereken bir programdır istediginiz exe ye down up limiti koyabilirsiniz hangi exe hangi ip ye gidiyor görebilirsiniz ((giden paketleri göstermez))
kurallar tanımlayabilirsiniz vb.. bir çok özelligi mevcut yeni sürümü çıkmış bulunmakta.
https://www.netlimiter.com/download
https://www.netlimiter.com/content/download/nl4/netlimiter-4.0.20.0.exe
buradan indirip kurabilirsiniz
key için bunları kullanıyorum şimdilik çalışıyor crack yapmaya gerek kalmıyor dogal olarakta virüs vb.. derdi olmuyor
Vladimir Putin #2
XLEVD-PNASB-6A3BD-Z72GJ-SPAH7
-
iyiymiş o bakalım test edicem
-
-
ah bide bunun gibi wifi sınırlayıcı olsa.
-
samaccc bunu yazdı
Sınırlayıcı derken biraz daha detay verir misin ?
-
eğr kendi pc üzerinde wifi yayını yapıp sınırlayacaksan connectify kullanabilirsin
-
mkyb bunu yazdısamaccc bunu yazdı
arada mecbur kaıp wifinin şifresini vermek durumunda kalıyorum .
bu bişey değil geçen günkü lerin ss ini almadım .çS
wifiye hız atayabilsem .
tbt1 buna 50kb hız koysam şifresinide komşuya versem .
tbt2 full hız bende olsa sadece tadından yenmezdi.

-
modemde zor sanırm hacı o
-
@samacc
O dediğin qos ayarı diye geçiyor olması gerek. Çok karışık ancak kesin yöntem. Yapamazsan söyle team açıp halledelim.
mkyb tarafından 03/Eyl/16 02:05 tarihinde düzenlenmiştir -
samaccc bunu yazdımkyb bunu yazdısamaccc bunu yazdı
arada mecbur kaıp wifinin şifresini vermek durumunda kalıyorum .
bu bişey değil geçen günkü lerin ss ini almadım .çS
wifiye hız atayabilsem .
tbt1 buna 50kb hız koysam şifresinide komşuya versem .
tbt2 full hız bende olsa sadece tadından yenmezdi.

Gelişmiş ağ yönetimi yapmak istiyorsun. 3 tane wifi tanımlayayım, biri 2mbit biri 3mbit diğeri sınırsız olsun, tüm ağlarda skype görüşmeleri öncelikli konumda olsun, a ve c ağında şu iplere veri gönderilmesin, b ağında şu vpn ile çıkış olsun gibi gelişmiş özelliklere sahip routerlar var fakat fiyatları biraz pahalı. +1000 TL'den başlayan fiyatlarla.
Tabi bir an düşündüm de senin bu kadar gelişmiş yönetime değil de sadece bant genişliği ayarlamak ihtiyacın söz konusu olabilir. Ki sanırım popüler ihtiyaçta budur. Araştırmak lazım belki sadece bant genişliği ayarına sahip uygun fiyatlı routerlarda vardır.
-
PcK0 bunu yazdısamaccc bunu yazdımkyb bunu yazdısamaccc bunu yazdı
Gelişmiş ağ yönetimi yapmak istiyorsun. 3 tane wifi tanımlayayım, biri 2mbit biri 3mbit diğeri sınırsız olsun, tüm ağlarda skype görüşmeleri öncelikli konumda olsun, a ve c ağında şu iplere veri gönderilmesin, b ağında şu vpn ile çıkış olsun gibi gelişmiş özelliklere sahip routerlar var fakat fiyatları biraz pahalı. +1000 TL'den başlayan fiyatlarla.
Tabi bir an düşündüm de senin bu kadar gelişmiş yönetime değil de sadece bant genişliği ayarlamak ihtiyacın söz konusu olabilir. Ki sanırım popüler ihtiyaçta budur. Araştırmak lazım belki sadece bant genişliği ayarına sahip uygun fiyatlı routerlarda vardır.
son dediğin kısım çok iyi olabilir.
@mkyb çok sağol aklımdasın ihtiyaç halinde pm atıcam .