Netlimitsiz Hakkında (Önemli)
-
Kotaya baktım şimdi 98 gb olmuş. 4 mbps'de hız hala bi düşme yaşamadım.
-
her ay 100gb dan aşağı düşmüyom :D
-
modemim çalışmıyo diye aradım adamları kota 90Gbdı adam şifremi kontrol etmek için bana geri söyledi ekranda bütün bilgilerim varmış (kota yoktu heralde) sonra ankaradan aradılar bölgenizde sorun vardı rahatsızlıktan dolayı özür dileriz diye gene de düşmedi internet hızım :D
-
sağolun hocalar :D
-
105gb'lik bi down oldu hoca halen 4mbit :) ilk baslarda 8mbit sorun cıkarıyordu baglantı kopmala v.s gibi 4mbit ile sınırlandırdılar gecdigimden bu yana kadar hic 512kb yüzü görmedim :)
-
benimde geçesim var bu net limitsiz olayına 100gb dan fazla download yapıyorum inş. hız düşürmesi yapmazlar.
peki kafalarına esip paso düşürseler benimkine 1mb sınırsıza geçme şansım varmı.Varsa ek para gömüyolarmı
-
3-4 ay olmuştur sanırım Netlimitsiz'e geçeli, 1 ay bile 15 gbden az indirmedim, hız hiç düşmedi fatura da yükselmedi :)
-
Ben kullanıyorum toplam download miktarım 40gbı aştı , hız ne durumda dersen gayet iyi maşallah
-
sözleşmede düşürülecektir yazıyor ancak haziran ayı içerisinde 30 gb indirdim hiç bir değişim olmadı durmak yok downloada devam
-
kutup ayısının şanslı gününde çölden deve bile gelin gelirmiş.
ben 8 mbit e geçsem anında düşer 512 kb ye bende şans yok mk