Netronmu Bilge Adam Mı?
-
Arkadaşlar sistem mühendisliği kursuna yazılmayı düşünüyorum.Araştırdığım kadarıyla Netron Ve Bilge Adam'ı tavsiye ediyorlar.Düşünüyorum diyorum çünkü henüz karar vermedim.Sormak istediklerim
1.Sistem Mühendisliği'ne gitmemi tavsiye eder misiniz?Yoksa grafik,web tasarıma mı gideyim?
2.İkisinin de kurs ücreti 6 milyar.Bu para benim için çok fazla.1 yıl boyunca maaşımın tamamını buraya yatıracağım bu yüzden ince eleyip sık dokumalıyım?Sabah 9 Akşam 7çalışıyorum.Hafta içi iş çıkışı kursa gidicem.Bu kadar meziyete değer mi?Yoksa bu kadar para yada zamanı başka bir kursla mı değerlendireyim? -
hojam bnde network uzmanlığı düşünüyom ama bu alınan kurslar gerçekten iişe yarıo mu? yani durduk yere para vermeyelim. en son bnim sorduğum fiyat expo bilg. fuarı idi. 4 milyar demişlerdi
-
Abicim öncelikle Netron kurumsal eğitimde iyidir Bilge Adamda bireysel bunun yanında programlama ve grafik işini evde tek başına ögrenebilirsinde Sistem bazen tek olmuyor illa 5-6 pc gerekiyor...Hani bu kurs zaten bilişim işindeysen yada ilgili bir bölümle alakan varsa işe yarar ordan mezun olunca hayat standartın deli gibi degişmiyor....
-
BilgeAdam'a gitmeni tavsiye ederim !
Yıllık 9Bin YTL sanırsam ama değer :)
Kursda ilk ay full ingilizce göreceksiniz !
ilk ay sonunda ingilizce sınavından geçemezsen, iştediğin bölüme gidemezsin ! 1 aydaha ingilizce bölümünde kalırsın !
Kursda ilk önce dil öğretiyorlar bence çok güzel bir olay.Sonra Grafik miş Tasarımmiş, Wepmiş, codermiş vs.vs.
Üstelik mezun olduğun zaman kapı gibi Microsoft sertifikası tutturuyorlar eline !
Eyer aklında kursa gidericemde 1 yıl sonra o programları vs.leri öğrene bilirmiyim diyorsan eyer (?!) Öğrenmek istemesen bile öğrenirsin ! Herkesin herkesimden insanın anlaya bileceği sekilde hazırlamışlar konuları :)
-
nasıl bilge adama gidince microsoft sertifikasını tutturuyorlar....sınıf 20 kişiyse 3-4 kişi giriyor sınava onlar belki alıyor microsoftun sınavına girmeden istersen microsoftun kendi okulundan mezun ol vermiyorlar sertifikayı sınavda eski sistem kolaydı öyle soruları öss gibi ezberle geç ama yeni sistem zor oldu iyi oldu piyasa sertifikalı öküzle dolu
-
Hocam kesinlikle bilge adam tavsiye ederim, benim ark. var orada çalışan, sertifikaları sınav sonuçlarına gçr everiyorlar her mezuna verilmiyor ama istersen kazanırsın, ve kazanırsan aldığın sertifika tüm dünyada geçerli, zaten tek bir sertifikada vermiyorlar her konuya ayrı ayrı 3-5 tane vercekler, kesinlikle tavsiye ederim şahsen ben bile 2 yıl sonra bilgeadama gideceğim (kurs için) önce bazı işleri yoluna sokmama lazım
-
Hocam Bilgeadam Sistem Mühendisliği Kursuna Ben Yazıldım Martın 11 İnde Başlıyor.. 3 Ay Teknik İngilizce Görüces. Toplam 7 Bin Ytl Bayıldık Ama Pişmanlıkta Var Tabi: + Kurstan Sonra Gireceğin Her Sınav Başı : 70 Ytl daha. Kazanamadıgın Zaman BBidaha Girersen Yİne bir Okadar Para.) hayırlı olsun dıyorum ve 10 gunum kaldı.)
-
Bu Arada Bilgeadam Sistem Mühendisliği Kursu Toplam 8 Ay Sürüyor.. ve Sonuc Olarak % 80 Üstü Basarı Elde Etmen Lazım %60 Altında Kalırsan Yenıden bır 8 ay daha gıdersın.)Benim ki Gelmeyi Dusunursen ( Bakirkoy Town Center.) Şube Farkı Oluyor Örn ( Fatih ) Şubesi ile arasında bin ytl fark var .. fiyatlarda gıdıp danıssan ıyı olur.)
-
nasil bir çelıskı bu sistem muhendıgıslıgıyle web grafıgın ne alakası var neye ilgi duyuyorsan ona git arkadasım yani illa bi kursa gidicem dıyede dusunme boyle dusunursen bu senın ıcın çok kötü olur,kursta oğrendıklerını orda burda gezinerekte ogrenebılırsın tabi birazcıkdaha zaman alir seltifika olayına gelince webgrafikte sana 5er 6şar seltifika verıyorlar da bu seltıfıka ne boka yarıyor bilinmıyor cunku bilinçli iş sahıbı senı ışe alırken seltifikaya bakmaz yaptıgın işlere portfoliona bakar çoğu yer için boyledir yanı sen oraya 9 veya 6 milyar bayıldıktan sonra isterse seltifikayı vermesin .ike .ike vericek.
onemlı bir husus daha var dersıne giricek eğitmenın iyi olmasi bu cok onemli bir faktör bu ıkı firmadada nekadar çalıskan şevkli eğitmenler varsa bi okadarda öküz dangoloz eğitmenler var kayıt olurken eğitmene sor sorustur nedir kımdır ne değildir .
ayrıca bu iki kurumda bunyesinde fena kızlar bulundurur gorusme esnasında dikkat dağilir ve şapşallaşabilirsin fanadirlar fenaaaaaa
-
burda (mersin) setron var bide platon vardı sanırım. microsoft sertifikaları veren
setron la gidip görüşmüştüm.. 900 ytl (1 milyar bile dell dii tabi eğitimin içeriği nelerdir bilmiorum ama..)) :S dediler telefonumu falan bıraktım 3-4 defada aradılar şöle indirim yaparız böle indiririz falan .. 700 kadar inmişlerdi vize final derken unuttuk gitti.. o işleri.
http://www.setronbt.com/index.php
edit: az önce merak ettim bi arayayım dedim. 1100 ytl dediler web programcılığı için.
-
Başka fikri olan?