folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Network Marketing Hakkında Ciddi Yardım

Network Marketing Hakkında Ciddi Yardım

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Forgotten One
    NigraSilva
    NigraSilva's avatar
    Erkek
    Schwarz bunu yazdı

Beyler an itibari ile baldızı ikna etmeyi başardım en sonunda dedim tekme tokat dövecem artık seni yeter yola geldi sağolun şiddet çözümdür beyler :D

Hacım o zaten ilk dediğinde az da olsa anlamıştır lakin salak yerine konduğu bir durum söz konusu ve kendine yediremediği için diş göstermiştir. Çok örneklerini yaşadım, akıl vermeye kalkınca birine hep aynı olay tekerrür ediyor. İşin kötüsü kötülüğünü istiyormuşsun gibi sana saldırma/hakaret etme durumuna getiriyorlar. Bunun sebebi de bence utanma duygusu ve ufak çaplı kibir. Belki bana da yapsa biri ben de aynı tepkiyi veririm, bilmiyorum. İnsan psikolojisi işte, saçma salak durumlar.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Schwarz
    Schwarz's avatar
    Erkek

Beyler şiddetle çözüm değilmiş bize yok vazgeçim falan demişti gitmiş karttan 1500 tl çektirmiş , dün ve bugunde haliç kongre merkezinde seminerleri varmış 3500 kişilermiş falan 2 ay sonra arabamı alacam falan diyor amk doğrumu böyle birşey böyle birşey olursa harbi rezil rüsva olduğumun vaktidir.İşte bana inanmıyorsunuz ama hepiniz farkına varacaksınız 2 hafta sonra galaxy mega alacam 5 sunum yapıp bünmeye dahil edersem falan 2 ay sonrada arabamı alacam falan dedi beyler ne diyorsunuz ? varmı aslı.

Ignorance is bliss.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Balyoz99
    Balyoz99's avatar
    Erkek
    Schwarz bunu yazdı

Beyler şiddetle çözüm değilmiş bize yok vazgeçim falan demişti gitmiş karttan 1500 tl çektirmiş , dün ve bugunde haliç kongre merkezinde seminerleri varmış 3500 kişilermiş falan 2 ay sonra arabamı alacam falan diyor amk doğrumu böyle birşey böyle birşey olursa harbi rezil rüsva olduğumun vaktidir.İşte bana inanmıyorsunuz ama hepiniz farkına varacaksınız 2 hafta sonra galaxy mega alacam 5 sunum yapıp bünmeye dahil edersem falan 2 ay sonrada arabamı alacam falan dedi beyler ne diyorsunuz ? varmı aslı.

Hocam allayıp pullayıp sattıkları ürün bildiğimiz plesk reseller hesabı :) Sınırsız diyorlar :D Server malezyada, ping 300'den aşağıya düşmüyor.

Balyoz99 tarafından 18/Ağu/13 23:41 tarihinde düzenlenmiştir

arbeit macht frei
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    imlegend
    imlegend's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Vay amk. Benim arkadaşlar da girmişler. Takım elbiseli fotoğraflar yayınlıyorlar. Toplantıdan fotoğraf çekip yayınlıyorlar. Yanlarına güzel kızlar almışlar fotoğraf çekinmişler falan. Halbuki bunları bir güzel yoluyorlar. Tabi bunlarda yolmaya çalışıyor. :) Bana da questnet anlattıklarında aynı hipnoz edilmiş gibilerdi. Bir düşünsene falan diyorlar ama yine araya girip düşünmene fırsat vermiyorlardı :)

Bir kısım da var ki yalnız çok az bir kısmı sırf ortam görmek için karı kız ayaklarına takılmak için gidiyor. Amaç ortam yapmak.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sokoban
    sokoban's avatar
    Erkek
    Schwarz bunu yazdı

Hocam sen dovmemisinki baldizi dovecem diye gozdagi vermisin 2 tane caksan network falan kalmayacak hipnozdan cikacak

.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Amd-x
    Amd-x's avatar
    Erkek

hacım tek kelime ; 

sakın he.

sakın..

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sosyopatmanik
    sosyopatmanik's avatar
    Erkek

http://megaholdingsgercegi.com/ 

bide site acmıslar network işi yalan ıs tamamen 

dolandırma ısıdır nasıl 3500 kişi gelir arkadaş akıl alır iş degıl 3500 x 1500 lira millet kısa yoldan zengın olma derdıne düşerse olacak olan bu 

sabahtan akşama köpek gibi çalıştım aldıgım para 300 lira amk bunlar 2 haftada araba alıyorlar. varsa yontemı bızde gıdelım hıc kasmayalım 

at avrat silah
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    anarsistherif
    anarsistherif's avatar
    Erkek

bırak ne hali varsa görsün abi:D sen diyeceğini demişsin.

=)
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Schwarz
    Schwarz's avatar
    Erkek

o değil nasrettin hoca misali ya tutarsa olmasın amk 2 ay sonra arabayla gelip ben size demiştim falan deyip dumura uğratmasın bizi ?

Yok işte 10bin kişilik seminer varmış eylülde stad kapatacaklarmış vs falan 2 ay sonra araba alacakmış da işte 1 ay sonra 1 haftalık şehir dışı kamp varmış amk bu kadar şey var eyw'da geçen aradım nerdesin dedim toplantıda dedi nerde toplantı simit sarayı dedim be amına koyim herkes dolarla oynuyor toplantıyı simit sarayında yapıyorsunuz şuan tel kapatmam gerekiyor aslında hiç açmamam gerekiyordu toplantı halleri biliyorsun vs vs :D

İşin aslı 1500 tl uçar gider ..

Ignorance is bliss.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sosyopatmanik
    sosyopatmanik's avatar
    Erkek
    Schwarz bunu yazdı

o değil nasrettin hoca misali ya tutarsa olmasın amk 2 ay sonra arabayla gelip ben size demiştim falan deyip dumura uğratmasın bizi ?

Yok işte 10bin kişilik seminer varmış eylülde stad kapatacaklarmış vs falan 2 ay sonra araba alacakmış da işte 1 ay sonra 1 haftalık şehir dışı kamp varmış amk bu kadar şey var eyw'da geçen aradım nerdesin dedim toplantıda dedi nerde toplantı simit sarayı dedim be amına koyim herkes dolarla oynuyor toplantıyı simit sarayında yapıyorsunuz şuan tel kapatmam gerekiyor aslında hiç açmamam gerekiyordu toplantı halleri biliyorsun vs vs :D

İşin aslı 1500 tl uçar gider ..

dostum yıllar once bı arkadasım dedı bı ıs var vs vs bende cıddı cıddı gıttım yanına neymıs bır kac yıl sonra gorunce onu araba altında sasırmayayım o benımde oyle olmamı ıstıyormus. Neyse bunlar para olanı bılıyor gelıyorlar hatta borc ısterlerse fılande vermeyın sızden alır senın adına hesap actım da derler aman haa üsttekiler parayı kazanır haram para bu mılletı kandırarak para kzanıyorsunuz baska bısı degıl 

at avrat silah
Toplam Hit: 5025 Toplam Mesaj: 57