Nevruz Bayramınız Kutlu Olsun
-
Türk Aleminin Baharı müjdeleyen bayramı olan Nevruz tüm Türk Dünyasına kutlu olsun.
Kimi kesimlerin sandığı gibi Nevruz, Bölücülük ile pislenmiş tarafların değil, Şanlı TÜRK aleminin bayramıdır.
Ergenekon'dan çıkıp Dünya'ya YURT SALAN Türk'lerin 4646'ncı yılıdır bu yıl.
Hepimize kutlu olsun.
bir önceki konudan alıntı yaptım direk....
-
bu havalar ısınacak anlamına geliyorsa yuppppiiii.... süperr..
Ama yok dün nevruz kutlamaları gösterileri yüzünden polis önümü kesecek bu yoldan gitmek yasak şu yoldan git derse, bi ton yol dolaşmama sebep olursa öyle nevruzun a.q
Çünkü dün bu bahsettiğim olay oldu sinir oldum
-
Onun bunun çocukları bölücüler kutladı bizim devlet-hükümet seyretti.
Ankaradaki hükümet organizeli kutlamalarda toplasan 1000 kişi çıkmazdı.
TÜRK MİLLETİNİN bütün manevi değerlerini sahiplenen dış mihraklar gibi iç mihraklarda % 100 TÜRK Maneviyatı olan, NEVRUZ'uda pkk-bdp-kürt ( Bölücü Kürt ) şeytan üçgeninde seyretmek zorunda kaldık.
Filistin için, haiti için kendini paralayan hükümet böyle önemli bir günü kutlasa zaten şaşardım,
Ağzına TÜRK kelimesini almaktan aciz bir siyasi düşünceden bunu beklemek zaten mantıksız.
-
Gönül isterdi ki Azerbaycan'daki Türkmenistan'daki gibi daha geniş çapta şenlikler yapılsın.Kutlu olsun
-
suan bilecik üniversitesinin bilgisayar labındayım ve bahçede davul zurna kutlanıyor :D
-
bu arada dünmüş nevruz :|
-
Gündüz ve gecenin eşit olduğu gün olduğu için eşitliği ve kardeşliği de temsil eder bugün.. Yani eşitlik adı altındaki bölücü şovlarına devam eden piçler olmasa da Türk'ler zaten eşitliğe önem veren toplumdur.. Yaşasın Türk ırkının kutlu bayramı.. Yaşasın Ergenekonlardan dünyaya adalet dağıtmış ceddim..
-
dun degilmiydi ?
-
Vallahi hoşgeldi sefageldi soğuklardan bıkmıştık.Nazar değmesin 3 gündür çok güzel havalar tam anlamı gibi baharı getirdi :)
-
http://www.hurriyet.com.tr/yazarlar/14169175.asp?yazarid=249&gid=61 okumanizi tavsiye ederim.
-
barispamuk bunu yazdı:
-----------------------------
http://www.hurriyet.com.tr/yazarlar/14169175.asp?yazarid=249&gid=61 okumanizi tavsiye ederim.
-----------------------------Küçümseme var..