New York Times Meydanı Hacker Saldırısına Uğradı
-
http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=s_HUYi9aVvI
-
süpermiş
-
nasıl oluyor bu iş yahu mantığı nedir ?
-
Gökdelenlerle Tetris oynayan piskopatlar daha çok houşuma gitmişti :) . Buda güzelmiş . ama meydandakiler pek ilgilenmedi sanırım -.- .
-
fake :)
-
demekki reklamlar kablosuz olarak ajansdan yükleniyor
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------demekki reklamlar kablosuz olarak ajansdan yükleniyor
-----------------------------Türkiyede böyle birşey varmı bilmiyorum ama Bursa meydanlarında büyük televizyonlar var gidip baktım alttan kablo geliyor kabloda açıkda adamlar daha kabloyu kamuflaj edememiş : ) elektrik elektronik bilgisi olan adam uğraşsa birşeyler yapılır aslında
-
yahu hala kablosuz yayındır cart curt diyorsunuz. Sahte bu viral reklam beyler :)
-
swordfish bunu yazdı:
-----------------------------yahu hala kablosuz yayındır cart curt diyorsunuz. Sahte bu viral reklam beyler :)
-----------------------------nerden anladın viral oldugunu ota boka viral der oldunuz gayet olabilir gözüküyor olay imkansız gibi gözükmedi bana
-
banada gerçek gibi geliyor
-
ersn bunu yazdı:
-----------------------------DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------demekki reklamlar kablosuz olarak ajansdan yükleniyor
-----------------------------Türkiyede böyle birşey varmı bilmiyorum ama Bursa meydanlarında büyük televizyonlar var gidip baktım alttan kablo geliyor kabloda açıkda adamlar daha kabloyu kamuflaj edememiş : ) elektrik elektronik bilgisi olan adam uğraşsa birşeyler yapılır aslında
-----------------------------O ekranlar led ekran hocam. Bizdede led ekran var ve processor'ün olduğu takdirde her türlü yayın yaparsın o ekrana :) İster vga ile pc baglarsın ister bnc ile kamera.
Edit // elemanın yaptığı gerçek ayrıca. Devrenin dizayn ve pcb si olacaktı şirketteki arşivde bakayım bir bulursam uplarım