New York Uçak Bileti
-
Hocam Merhabalar herkese Günaydınlar olsun
Öncelikle ogrenciyim work and travel tarzı bi programla Ny'a gitmem gerekiyo firma bana gidiş donus avrupa aktarmali 650 € gibi bi fiyat verdi (bu fiyattan da kendilerine corba yapmiyorlardir herhalde diye düşünerek devam ediyorum) ben bu adamların dediği fiyata bileti almali miyim yoksa kendim mi aramaliyim kendim arayacaksam hangi firmalar avrupa saat farki vs gibi hangi hususlara dikkat etmeliyim nasil daha ucuza getirebilirim daha önceden tecrübesi olanlar anlatabilir mi (belki faydası olur izmirde oturuyorum avrupa ya ist dan daha ucuz buldum flypgs de :) ))
-
geçen bir arkadaş Kanada'ya gitti-geldi. İzmir Karşıyaka'da bir seyahat acentesi ile anlaştı ve para alışverişi o acenta ile oldu. sanırım İsviçre den aktarmalı gitmişti. fiyatını ve firmanın yerini tam olarak hatırlamıyorum fakat günün ilerleyen saatlerinde arkadaşa ulaşırsam Firmanın adresini buraya yazar (bu mesajı düzenlerim) ve gereken bilgileri iletirim. arkadaş gayet memnun kalmıştı, sen de bir araştırırsın hocam.
RockZs tarafından 20/Nis/14 11:27 tarihinde düzenlenmiştir
ek: aradım arkadaşı, www.ekobilet.com 'dan almış. orada İzmir için gerekli iletişim bilgileri de yazıyormuş (izmir ksk 'da "trek turizm" diye bir şubeleri var). taksitli alırsan 100-200 TL gibi bi' fiyat farkı oluşuyormuş. -
http://www.skyscanner.com.tr/tasima/ucak-bileti/ist/nyca/140513/140523/ucus_ucretleri-kalkis-istanbul-ataturk-varis-new-york-icinde-mayis-2014.html?rtn=1
-
murky2394 bunu yazdı
Öncelikle ogrenciyim work and travel tarzı bi programla Ny'a gitmem gerekiyo firma bana gidiş donus avrupa aktarmali 650 € gibi bi fiyat verdi (bu fiyattan da kendilerine corba yapmiyorlardir herhalde diye düşünerek devam ediyorum) ben bu adamların dediği fiyata bileti almali miyim yoksa kendim mi aramaliyim kendim arayacaksam hangi firmalar avrupa saat farki vs gibi hangi hususlara dikkat etmeliyim nasil daha ucuza getirebilirim daha önceden tecrübesi olanlar anlatabilir mi (belki faydası olur izmirde oturuyorum avrupa ya ist dan daha ucuz buldum flypgs de :) ))
fiyat normal sadece euro kuru yüksek bende o fiyatlara gitmiştim ama euro çok daha düşüktü
-
direk thy den bak kafan rahat eder.
Ama normal fiyatlari 1500 1600 arasinda diyeyeyim. en fazla 1700 ver gerisi hemen ucuşlar için geçerli 2 hafta önceden aldıkların için değil.
-
Muritler bende agustosta houstona gidecem staj icin bilet icin bulabildigim tek kaynak skyscanner. Acaba en ucuz sekilde nasil halledebilirim. yardimci olabilecek var mi pek bilgim yok bu bilet islerinde?
-
whopper bunu yazdı
Muritler bende agustosta houstona gidecem staj icin bilet icin bulabildigim tek kaynak skyscanner. Acaba en ucuz sekilde nasil halledebilirim. yardimci olabilecek var mi pek bilgim yok bu bilet islerinde?
1300 lira.
-
murky2394 bunu yazdı
Hocam firmaya ne kadar ödedin work an Travel için birde hangi mesleği yapacaksın bizi bilgilendirebilirmisin
yalnizturk tarafından 20/Nis/14 15:30 tarihinde düzenlenmiştir -
hocam work and travel a gittim.. ben bileti şirketten aldım arkadaşım direk firmadan aldı aynı uçakta gittik geldik.. bnden bi 40-50 dolar yada euro tam emin değilim ucuza almıştı o ama dönüşte biletimizi değiştirmek istediğimizde ben hiç para ödemedim arkadaşım 250 dolar ödedi opsiyonlarımız farklıymış.. o zamanlar (2010) bnde 680 euro civarına almıştım bileti.. hani sana tavsiyem opsiyonlara falan dikkat et alırken onlar lırken bunu göz önünde bulunduruyolardı şirkettekiler.. air france-delta ile uçmuştum bn fena değildi hani bi THY değil ama.. hostesler çirkindi bide inatla fransızca konuşmaya çalışıyolardı..
-
scarletbeard bunu yazdıwhopper bunu yazdı
1300 lira.
Hocam new york houston arasi benim bildigim bi turkiye kadar mesafe var :D bende skyscanneri inceledim demek istedigim alternatif yollar var mi ucuza getirmek icin acenta vs artik neyse
-
hocam bide kendin alacaksan ne kadar çok aktarma o kadar ucuzluyo bilet =) aktarma yapmaktan çekinme =)