New York Uçak Bileti

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    murky2394
    murky2394's avatar
    Erkek

Hocam Merhabalar herkese Günaydınlar olsun

Öncelikle ogrenciyim work and travel tarzı bi programla Ny'a gitmem gerekiyo firma bana gidiş donus avrupa aktarmali 650 € gibi bi fiyat verdi (bu fiyattan da kendilerine corba yapmiyorlardir herhalde diye düşünerek devam ediyorum) ben bu adamların dediği fiyata bileti almali miyim yoksa kendim mi aramaliyim kendim arayacaksam hangi firmalar avrupa saat farki vs gibi hangi hususlara dikkat etmeliyim nasil daha ucuza getirebilirim daha önceden tecrübesi olanlar anlatabilir mi (belki faydası olur izmirde oturuyorum avrupa ya ist dan daha ucuz buldum flypgs de :) ))

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RockZs
    RockZs's avatar
    Erkek

geçen bir arkadaş Kanada'ya gitti-geldi. İzmir Karşıyaka'da bir seyahat acentesi ile anlaştı ve para alışverişi o acenta ile oldu. sanırım İsviçre den aktarmalı gitmişti. fiyatını ve firmanın yerini tam olarak hatırlamıyorum fakat günün ilerleyen saatlerinde arkadaşa ulaşırsam Firmanın adresini buraya yazar (bu mesajı düzenlerim) ve gereken bilgileri iletirim. arkadaş gayet memnun kalmıştı, sen de bir araştırırsın hocam.

ek: aradım arkadaşı, www.ekobilet.com 'dan almış. orada İzmir için gerekli iletişim bilgileri de yazıyormuş (izmir ksk 'da "trek turizm" diye bir şubeleri var). taksitli alırsan 100-200 TL gibi bi' fiyat farkı oluşuyormuş.

RockZs tarafından 20/Nis/14 11:27 tarihinde düzenlenmiştir
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    swordfish
    swordfish's avatar
    Erkek

http://www.skyscanner.com.tr/tasima/ucak-bileti/ist/nyca/140513/140523/ucus_ucretleri-kalkis-istanbul-ataturk-varis-new-york-icinde-mayis-2014.html?rtn=1

Eskişehirin göbeğinde tecavüze uğrayan Rapci gençler : http://www.youtube.com/watch?v=248MKazGlpo&feature=plcp
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    azizsenel55
    azizsenel55's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    murky2394 bunu yazdı

Öncelikle ogrenciyim work and travel tarzı bi programla Ny'a gitmem gerekiyo firma bana gidiş donus avrupa aktarmali 650 € gibi bi fiyat verdi (bu fiyattan da kendilerine corba yapmiyorlardir herhalde diye düşünerek devam ediyorum) ben bu adamların dediği fiyata bileti almali miyim yoksa kendim mi aramaliyim kendim arayacaksam hangi firmalar avrupa saat farki vs gibi hangi hususlara dikkat etmeliyim nasil daha ucuza getirebilirim daha önceden tecrübesi olanlar anlatabilir mi (belki faydası olur izmirde oturuyorum avrupa ya ist dan daha ucuz buldum flypgs de :) ))

fiyat normal sadece euro kuru yüksek bende o fiyatlara gitmiştim ama euro çok daha düşüktü

Bir gün HERKES FENERBAHÇELİ OLACAK...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    scarletbeard
    scarletbeard's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

direk thy den bak kafan rahat eder.

Ama normal fiyatlari 1500 1600 arasinda diyeyeyim. en fazla 1700 ver gerisi hemen ucuşlar için geçerli 2 hafta önceden aldıkların için değil.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    whopper
    whopper's avatar
    Erkek

Muritler bende agustosta houstona gidecem staj icin bilet icin bulabildigim tek kaynak skyscanner. Acaba en ucuz sekilde nasil halledebilirim. yardimci olabilecek var mi pek bilgim yok bu bilet islerinde?

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    scarletbeard
    scarletbeard's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    whopper bunu yazdı

Muritler bende agustosta houstona gidecem staj icin bilet icin bulabildigim tek kaynak skyscanner. Acaba en ucuz sekilde nasil halledebilirim. yardimci olabilecek var mi pek bilgim yok bu bilet islerinde?

http://www.skyscanner.com.tr/tasima/ucak-bileti/ist/nyca/ucuz-ucuslar-kalkis-istanbul-ataturk-varis-new-york.html?utm_campaign=flights_facebook&utm_medium=retargeting&utm_source=criteo-tr

1300 lira.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yalnizturk
    yalnizturk's avatar
    Erkek
    murky2394 bunu yazdı

Hocam firmaya ne kadar ödedin work an Travel için birde hangi mesleği yapacaksın bizi bilgilendirebilirmisin

yalnizturk tarafından 20/Nis/14 15:30 tarihinde düzenlenmiştir

Ey Türk, Titre ve Kendine Dön! Üstte mavi gök çökmedikçe, Altta yağız yer delinmedikçe, Kim bozabilir senin ilini ve töreni!.. Bilge Kağan
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zndmn
    zndmn's avatar
    Erkek

hocam work and travel a gittim.. ben bileti şirketten aldım arkadaşım direk firmadan aldı aynı uçakta gittik geldik.. bnden bi 40-50 dolar yada euro tam emin değilim ucuza almıştı o ama dönüşte biletimizi değiştirmek istediğimizde ben hiç para ödemedim arkadaşım 250 dolar ödedi opsiyonlarımız farklıymış.. o zamanlar (2010) bnde 680 euro civarına almıştım bileti.. hani sana tavsiyem opsiyonlara falan dikkat et alırken onlar lırken bunu göz önünde bulunduruyolardı şirkettekiler.. air france-delta ile uçmuştum bn fena değildi hani bi THY değil ama.. hostesler çirkindi bide inatla fransızca konuşmaya çalışıyolardı..

Zugzwang
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    whopper
    whopper's avatar
    Erkek
    scarletbeard bunu yazdı
    whopper bunu yazdı

http://www.skyscanner.com.tr/tasima/ucak-bileti/ist/nyca/ucuz-ucuslar-kalkis-istanbul-ataturk-varis-new-york.html?utm_campaign=flights_facebook&utm_medium=retargeting&utm_source=criteo-tr

1300 lira.

Hocam new york houston arasi benim bildigim bi turkiye kadar mesafe var :D bende skyscanneri inceledim demek istedigim alternatif yollar var mi ucuza getirmek icin acenta vs artik neyse

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zndmn
    zndmn's avatar
    Erkek

hocam bide kendin alacaksan ne kadar çok aktarma o kadar ucuzluyo bilet =) aktarma yapmaktan çekinme =)

Zugzwang
Toplam Hit: 2196 Toplam Mesaj: 15