Ney Çalan Mürit Var Mı ? (Yardım)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FeRoCi
    FeRoCi's avatar
    Erkek

ney çalmayı düşünüyorum.. galiba onun içinde nefes antrenmanlarımı ne vamrış.. çalan ya da arakdaşı olan.. yani bi bilgisi olan arkadaşlar yorumlarını yaparsa güzel olur...

düşünüyorum oysa aklım var; aklım var oysa düşünmem gerek; düşünmem gerekse düşünülmesi gereken şeyler var; bazı var olan şeyleri düşünürsem zamanımı düşnmeye harcarım;harcanılan bi zaman varsa kıymeti bilinmeli; kıymeti bilinmeyen zaman tek canı kalmış süpermario ya benzer; süper marionun mantarı şirinlerin evine benzer; şirinlerin evinde bi kaltak var şirine o şirineyi bütün şirinler s*kmek ister... şirinler çok şey isterde ben hala neyi düşünüyorum anlamadım !!!!!...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blue_dream
    blue_dream's avatar
    Erkek
    bir cok arkadasım var ney calan.. da nefes antrenmanıyla ilgili ne soruyosun? once neyinin olması lazım hocam.. neyse konuyla ilgili sorunların varsa, pm atabilirsin yada buraya yaz ben onlara sorar yada bildiglim kadarıyla cevaplarım.. ayrıca sanırım konuyla ilgili forumlarda bulabilirsin google dan fln bi bakmanda fayda var, daha hızlı ulasırsın cevaplarına.. hadi saglıcakla hocam.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Potansiyel_Virus
    Potansiyel_Virus's avatar
    Dişi
    bende caliyorum aslinda calmak denilmez neyde uflemek denir ama baya bi genel sormussun incelikleri cokdur ney uflemenin.bahsettigin antremanlar diyaframi gelistirmekle ilgili 2 dakikada ses cikarabilirsin ama ney ufleyemezsin tiz ve pes seslerde ufleme degisir mesela sıcak,soguk,ılık,ruzgarli,siddetli nefes gibi ufleme teknikleri vardir en iyisi ders alman gorerek uygulaman.nerde oldugunu soylersen bikac usta ismi verebilirim sana ders almak istersen.

Ucurtmalar ruzgar gucuyle degil,o guce karsi ciktiklari icin yukselirler.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JPriest
    JPriest's avatar
    Erkek
     Kaval çalın kaval..

Sen hiç kaval çaldın mı?
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mr66tr
    mr66tr's avatar
    Erkek
    Bende Ney almıştım.Çok ögrenmeye çalıştım ama başarılı olamadım.Süper bir sesi var.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    manhyak
    manhyak's avatar
    Erkek
    Bizim yankomsu benimle dalga geçmek için evinde çağırdı neyi elime tutuşturdu üflesene sunu dedi ilkönce üfledim güldü sonra yan tutuldugunu hattırladım üfledim ses çıkmaya başladı kızın yüzündeki ifadeyi görmeniz lazımdı :D 2 aydır kursa gidiyomus yeni üflemeyi öğrenmiş
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karatahta
    karatahta's avatar
    Erkek

Sen de ney var mı?İlk alıcaksan,daha önce hiç üflemediysen masrafa girme,pvc yapım bir ney al,çünkü genelde bir hevesle başlanıyor,sonra bir yerlerde öylece yatıyor o ney..Boyuna göre bir ney al "davud,kız,mansur"

Hayır ben gerçekten devam edicem,kararlıyım ve biraz para ayırdım bu işe diyorsan, "Süleyman Erguner" hocayla temasa geç,imal ettiği neyler gerçekten şaheser.Davud boy ney,en son konuştuğumda 350 ytl fiyat söylemişti..Tabi malzemeye göre değişiyor.Başparenin manda boynuzu olması ya da fildişi olması,parazvane'niyi altın isteyen falan oluyor,tabi gene fiyat artıyor..

İstanbuldaysan Süleyman hocanın atölyesinde kurs vardı,şu an var mı bilmiyorum..Kolay gelsin 

Çekil,Önümden Çekil...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mosquit0
    mosquit0's avatar
    Erkek
    bende dusundumde üfelemsı cok zormus :| vazgecdım :S

adaletin bu suçu önleyemiyecek olduğunu düşünüyorsan yargıçda sen ol cellad da
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    grey-cells
    grey-cells's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Dişi

büyük bi hevesle ney kursuna gittim yüksek dozajda bi azimle de ilerleticem dedim ama zor geldi bıraktım :\
    şimdi evde yatıyo öyle neyim yağlamıyorum da vicdan azabı çekiyorum üflemiyorum diye

hoca, sabırlıyımdır ve vazgeçmicem diyosan başla

açıkçası şöye üflenir böyle üflenir denilince sana pek bişey kazandıracağını sanmıyorum onun için kendine usta bul onunla çalış tavsiyelerini dinle bizden daha faydalı olacaktır

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hezarfen
    hezarfen's avatar
    Erkek
    hocam ben 1 yıldır üflüyorum, pm den ulaşırsan her türlü yardımcı olurum
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FeRoCi
    FeRoCi's avatar
    Erkek

sağolun.. bilgileriniz. için. bende çok istiyorum. bilmiyorum işte belki bir anlık hevestir. herkeste olduğu gibi. bende bi de astım vardı. o yüsden uzun soluk üfleyemiyorum. belki bi dez avantajdır ama malum. ilkokulda milli eğitimin en gereksiz aracı flütü çalabilyordum güzelde oluyordu :) parçalar falan çıkarıyordum.. almadım daha bi ney.. yani bi sorayım soruşturayım. . dedim hani çalan-gören daha iyi bilir.. sağolun yinede.. Giresunluyum ben.. burda ney ustası varmı onuda bilmiyoum.

düşünüyorum oysa aklım var; aklım var oysa düşünmem gerek; düşünmem gerekse düşünülmesi gereken şeyler var; bazı var olan şeyleri düşünürsem zamanımı düşnmeye harcarım;harcanılan bi zaman varsa kıymeti bilinmeli; kıymeti bilinmeyen zaman tek canı kalmış süpermario ya benzer; süper marionun mantarı şirinlerin evine benzer; şirinlerin evinde bi kaltak var şirine o şirineyi bütün şirinler s*kmek ister... şirinler çok şey isterde ben hala neyi düşünüyorum anlamadım !!!!!...
Toplam Hit: 2319 Toplam Mesaj: 14