Ney Taksimi
-
bu aralar ney'e merak sardım biraz sordum soruşturdum plastik neyle kamış ney arasındaki fark nedir. hiç bişe bilmiyorum ney hakkında daha önce elimede hiç almadım hangisinden başlamalıyım olaya çalan arkadaşlar vardı sanırım yardımlarınnı bekliyorum
-
Ders 1 : Ney çalınmaz. Üflenir
-
Ben bir çok enstruman'ı çalabiliyorum ancak hiç ney üflemedim zor olduğunu duydum uğraştırabilir.
-
suKo bunu yazdı:
-----------------------------
Ders 1 : Ney çalınmaz. Üflenir
sorry . ewet neyde genellikle üflenir denilirmiş ek bi ayrıntı saol düzelttigin için -
sen düşünemiyorsun öyleyse yoksun... klarnet taksiminide tavsiye ederim adaş..
-
plastik ney 20 lıraya bulursun üflersin 2 gün sonra atarsın elinden olur biter. kamış ney al 80 liraya güzel bir ney alırsın ortalama. üflemesi plastiğe göre az daha zordur teknik aynıdır ancak plastikten geçersen farklı gelebilir. sakın plastik ney almayasın kamış al ki ney üflediğinin farkına var. bol bol video izle. örnek ercan ırmak
-
HeadBanger bunu yazdı:
sen düşünemiyorsun öyleyse yoksun... klarnet taksiminide tavsiye ederim adaş..
----------------------------
adaş tavsiye deilde bilgi lazım oldugunu düşündüm demekki varım :D:D plastikle başla falan bişeler duydum ondan - -
hayır hocam birazcık paraya kıy ve git güzel bir kamış ney al dediğim gibi 80-100 liraya güzel bir ney alırsın. kesinlikle plastik ney alma.
-
saol hocam en kısa zamanda kamış alayım o zmn
-
yaso banada mızıka al lan :| walla bak alırım 3 ay soınra :D
-
3 ay sonra alırız la :R sen oku okulunu bitirde