Ney Taksimi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    griffin
    griffin's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

bu aralar ney'e merak sardım biraz sordum soruşturdum plastik neyle kamış ney arasındaki fark nedir. hiç bişe bilmiyorum ney hakkında daha önce elimede hiç almadım hangisinden başlamalıyım olaya çalan arkadaşlar vardı sanırım yardımlarınnı bekliyorum

Türkiye, kendisine din olarak Kemalizmi almış, başka hiçbir dine hayat hakkı tanımayarak kitlelere zorla dikte ettirmiştir. Oysa en üst belirleyici İslam'ın ilkeleridir. Her şey ona göre belirlenir." -Recep Tayyip Erdoğan
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    suKo
    suKo's avatar
    Erkek

Ders 1 : Ney çalınmaz. Üflenir

Kafam oldu galiba:|
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Realist
    Realist's avatar
    Erkek

Ben bir çok enstruman'ı çalabiliyorum ancak hiç ney üflemedim zor olduğunu duydum uğraştırabilir.

..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    griffin
    griffin's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

suKo bunu yazdı:
    -----------------------------

Ders 1 : Ney çalınmaz. Üflenir

sorry . ewet neyde genellikle üflenir denilirmiş ek bi ayrıntı saol düzelttigin için

Türkiye, kendisine din olarak Kemalizmi almış, başka hiçbir dine hayat hakkı tanımayarak kitlelere zorla dikte ettirmiştir. Oysa en üst belirleyici İslam'ın ilkeleridir. Her şey ona göre belirlenir." -Recep Tayyip Erdoğan
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeadBanger
    HeadBanger's avatar
    Erkek

sen düşünemiyorsun öyleyse yoksun... klarnet taksiminide tavsiye ederim adaş..

Boş İşler Uzmanı..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HyKo
    HyKo's avatar
    Erkek

plastik ney 20 lıraya bulursun üflersin 2 gün sonra atarsın elinden olur biter. kamış ney al 80 liraya güzel bir ney alırsın ortalama. üflemesi plastiğe göre az daha zordur teknik aynıdır ancak plastikten geçersen farklı gelebilir. sakın plastik ney almayasın kamış al ki ney üflediğinin farkına var. bol bol video izle. örnek ercan ırmak

...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    griffin
    griffin's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

HeadBanger bunu yazdı:

sen düşünemiyorsun öyleyse yoksun... klarnet taksiminide tavsiye ederim adaş..

----------------------------

adaş tavsiye deilde bilgi lazım oldugunu düşündüm demekki varım :D:D  plastikle başla falan bişeler duydum ondan -

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HyKo
    HyKo's avatar
    Erkek

hayır hocam birazcık paraya kıy ve git güzel bir kamış ney al dediğim gibi 80-100 liraya güzel bir ney alırsın. kesinlikle plastik ney alma.

...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    griffin
    griffin's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

saol hocam en kısa zamanda kamış alayım o zmn

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeadBanger
    HeadBanger's avatar
    Erkek

yaso banada mızıka al lan :| walla bak alırım 3 ay soınra  :D

Boş İşler Uzmanı..
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    griffin
    griffin's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

3 ay sonra alırız la :R sen oku okulunu bitirde

Toplam Hit: 1965 Toplam Mesaj: 12