Neyi Sevdiğimi Buldum (Hak Vereceksiniz)
-
Musket bunu yazdı:
-----------------------------Baba bi topic acmış, içini dokmus...
İyi guzel de, her murid niye ir2 ye sövmüş ?
-----------------------------
aslında anlatılmak istenende bu daha dorusu diger b.ktan sitelerden farkımız bu :). mesala ben burda bi msjımda sana aq diorum diger msjımda alkışlıorum hangi forumda var bu :).---
yazıya gelince çok güzel bi yazı olmuş saolasın TugrulBaba :)
-
Farkımız tarzımız tahribat.com baştacımız.
-
valla doru dion hoca. yani 2 gündür tanıştıın kaç kişi onca işinin arasında senin derdine derman olabilmek için işe geç kalmayı bile göze alabilir ki (rene hocamdan bahsediorum)
-
bizi biz yapanda zaten budur :)
-
walla bende ana sayfada bi konu başlığı göreyim kimin açtığını genellikle anlıyorum
-
Arkadaşlar lütfen seviye nedir bu herkesin ağzında bi ak...
tuğrulbabaya da +rep :P
Bu seviye olayını da anlamış değilim, ak nasıl bi seviyesizlik yaratabilir? Bi de reputation mıdır nedir o halt var. Millet kendini eğlendiriyo. Her neyse konu dağılmasın, böle bi ortam için saol tbt.
-
tahribat sanalda olsun realde olsun sıkı dostluklar kurabilmiş bi oluşumdur,
bknz: bi gün turulbabanın memleketteyim kayboldum e tabi kulakta bi sürü küpe olunca konyada adres sordunmu pek siklemiolar turulbabama tel açtım işleri younumuş çıkıp gelemedi ama 5 dk sora tel geldi ve kardeşi aradı:) bilader nerdesin gelip seni alayım falan neyseki bulmuştum yolumu:D -
Varkımız olmali :) Tahribat burasi ay lav yu tugrul baba ay lav yu :)) tugrul baba benı evlatlık alsana :p
-
Afyon bunu yazdı:
-----------------------------
Varkımız olmali :) Tahribat burasi ay lav yu tugrul baba ay lav yu :)) tugrul baba benı evlatlık alsana :p
-----------------------------hepimizin babası:)
-
ben niye çalgı olan neyi sevdiğini anladım? :)