NFC Li Telefonda Kart Kopyalama?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bulusma Fatihi
    Baracuda
    Baracuda's avatar
    Erkek

nfc olna bi telefonla elektronik kartları kopyalayıp onun gibi kullanabilirmiyiz. Mesela yurttaki kapıyı açan oda kartını kopyalaıp telefonun kart gibi kullanabilirmiyim yada oyun salonlarındaki manyetik kartlar için aynı işlemi yapabilrimiyim. Karta bir kere 5 tk yüklerim sonra kopyalayıp sınırsız şekilde istediğim oyunu oynarım böyle bir şey mümkünmü?

adam bana çay verdi çay. bana çay verdi. çay veren adam kötü olur mu hiç?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    opusdei
    opusdei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

çizik.

Bu konu tam benlik. Otelde odaların kartlarını elektik kesikken okutmak yüklemek lazım.

opusdei tarafından 13/Ara/12 18:27 tarihinde düzenlenmiştir

opusdei | ツ Ego sum qui sum | Travelmate, Gourmet, Funny, Unlimited, Enjoy life, uploading...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mYMusti
    mYMusti's avatar
    Erkek

hocam bende cizeyim bari :) otobus kartlarında da aynı işlem olur galiba :D

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Keyif Pezosu
    undefined-01
    undefined-01's avatar
    Homo

Degil. Kopyalayamazsin. 

Nedenini soylemek gerekirse Mifare kart okutula bilir yada desfire kart okutula bilir (chip seti hepsinin desteklemiyor ama ben t20 ile yapiyordum)

kart gibi davrandirila bilinir (kart formatinda konusur ama kart simule edemez) Chip setlerine kartin icindeki her responsu aynen gondermesin die hardware'den limitlemeye gidiyorlar.

Bana balık tutmayı öğretmeyin; ben balıkçı değilim. Felsefe yapmayın. Ben şefim, aşçıyım. Bana parasıyla balık verin; sushi yapıp satayım, hepimiz karnımızı doyuralım. Yoksa hepimiz balıkçı olursak, bu gölde balık kalmaz. Sürdürülebilir olmalıyız. Çünkü bugün aç bıraktığınız insan, yarın karşınıza harami olarak çıkabilir; kendine de size de zarar verebilir.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

artık herşey NFC li olsun bıktım

her bok için ayrı kart , yok pehlivanoglu , karabıyık , tansaş , kipa , migros , metro , kentkart , öğrenci kartı , paracard

chp kart , müze kart , benzin indirim kartı , vakıfbank , akbank , pttkart , finans bank , enparacard

ulan daha fazlasını taşıyorum yanımda istemiyorum cüzdan patlıyacak s3 üm var NFC desteği var bazı ucuz cihazlarda da var NFC şunların hepsini entegre yapsınlar mk.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    koray
    koray's avatar
    Erkek

egokart vs bu kartları para vermeden omur boyu bakiye yükleyebilirsiniz böyle bir cihaz var adayhack blogunda vardı bulabilirsem yazıyım 80 dolar falan basit bir şekilde boş kart alıp istediğiniz gibi kod gonderip bakiye yükleyebiliyorsunuz =))

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Keyif Pezosu
    undefined-01
    undefined-01's avatar
    Homo
    Power-Hacker bunu yazdı

egokart vs bu kartları para vermeden omur boyu bakiye yükleyebilirsiniz böyle bir cihaz var adayhack blogunda vardı bulabilirsem yazıyım 80 dolar falan basit bir şekilde boş kart alıp istediğiniz gibi kod gonderip bakiye yükleyebiliyorsunuz =))

MasterKey ? Sam ? Blacklist ? Whitelist ? nasilmis o kart oyle kredikartina atayim bol bol.

Bu kartlarin icine blok ve sektor yapisi vardir. dosya yapisinda farkli sd kartmi bu boyle

Bana balık tutmayı öğretmeyin; ben balıkçı değilim. Felsefe yapmayın. Ben şefim, aşçıyım. Bana parasıyla balık verin; sushi yapıp satayım, hepimiz karnımızı doyuralım. Yoksa hepimiz balıkçı olursak, bu gölde balık kalmaz. Sürdürülebilir olmalıyız. Çünkü bugün aç bıraktığınız insan, yarın karşınıza harami olarak çıkabilir; kendine de size de zarar verebilir.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Keyif Pezosu
    undefined-01
    undefined-01's avatar
    Homo

125 KHZ olanlar da guvenlik onlemi yok gibi birsey kirmasi ve kopyalamasi basit ama mifare dedigin 13.56 kartlarin icine okumak veya klonlamak (klonlama islemi karta degil farkli bir cihaza yapiliyor. kartin seri no degistirilemez.) Sifresini biliyor olman lazim.

AKey ve BKey diye 2 tane sifresi mevcut mifarelerde Desfire dersen cok daha farkli tripledes algoritmalarindan gecen Master Key Card Key Reader Key ve bunlar uzerinden olusturulan Session key ohoo bu cihazlar bunlari kira biliyor ise bi milyon tane cihaz alirim. benim hayatim bu kartlar ile gecti ve gecmekte.

Dip not: suan banka alt yapilarinda bu kartlarin yazilimlarini yaziyorum; ve istanbul kart a kontur yukleyemezsin diyorum.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kaan
    Kaan's avatar
    Erkek

Kent kartlarda o işler yemez hacılar,

Server'a kayıtlı bilgiler ve sürekli güncelleniyor.

Telefondaki sim kart gibi düşünün, 20 TL yüklü hattın ve sim kartın var, kopyaladın, birinde bitti diğerinde de 20 TL olsun gibi birşey bu..

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SpoofU
    SpoofU's avatar
    Erkek
    cızık

Sevmem yazmayı, okumayı sevdiğim kadar.
Toplam Hit: 15014 Toplam Mesaj: 28