NFC Ne Zaman Ülkemizde Yaygınlaşır ?
-
iPhone 6 çıkmadan önce bi bok olmaz diyordum fakat Apple kullandıysa bir şeyler olur diye düşünüyorum. Mesala cüzdan taşıma derdinden kurtulup kredi kartını ve iett paso'sunu ne zaman telefona tanıtıp kullanabiliriz ?
-
Kullanilamamasinin sebebi ney ?
Tarattim gecen gun Ego karti bakayim olacak mi diye, hatalı kart uyarısı verdi. Okuyan aletlere mi guncelleme gerekli onu anlayamadim ?
-
NoToLeRaNcE bunu yazdı
Tarattim gecen gun Ego karti bakayim olacak mi diye, hatalı kart uyarısı verdi. Okuyan aletlere mi guncelleme gerekli onu anlayamadim ?
Hangi programı kullandın hocam ? Birde ben iett kart ile deneyeyim ?
-
apple ile mcdonalds arasındaki anlaşmaya bakar , örnek tab gıda ile anlaşsalar tüm burgerking arbys sbarro popayes de geçerli olur.
gibi gibi.
-
Yurt disinda cogu yerde var ben tasvip etmiyorum.guvenmiyorum pek.telefon calinsa vs vs simdi dieceksiniz ki sifresi var.hersein sifresi var ama herkesin agzida yanior
-
Ekerci bunu yazdı
Yurt disinda cogu yerde var ben tasvip etmiyorum.guvenmiyorum pek.telefon calinsa vs vs simdi dieceksiniz ki sifresi var.hersein sifresi var ama herkesin agzida yanior
Komple kartı kullanamiyorsun zaten temassiz işlemlerde. 30 lira falan çekiyor en fazla.
-
NoToLeRaNcE bunu yazdı
Hocam baya zaman oldu uygulama ismini hatirlamiyorum. Googleplay de varya baya bi herhangi birisiyle dene bakalm nolacak.
-
Proximity kartları tanımlayabilirmiyiz nfc ye. Olursa nasıl yaparız?
-
O konuya hiç girme bence ben temszsiz kredi kartı için vodafone â sordum 30 günde anca cevap verebildiler
-
Google Play'de bir tane fake olmayan uygulama buldum adam gibi oda kartı tanıyor kayıt yapmıyor. Sadece kartı okuyunca bir sürü rakam çıkarıyor ekranda. Sanırım kartın kodlaması oluyor. Ek olarak Garanti bankası Avea ile anlaşmış. Avea sim kartlara kredi kartınızı tanımlıyorlarmış.
-
Alakası varmı bilemicem ama bizim burda otobüslere kredi kartıyla binebiliyoruz yada tramwaylara. o limiti kredi kartını ilk alanlar için yaklasık 50 tl gibi bi rakamda sabit tutuyolar isteyen daha sonra limiti yükseltebiliyo. Nfc, suan nfc si olan iki telefondan birbirine resim dosya atmak icin kullanımda ama kaçımız bunu kullanıyo ki ztn.