NFS Most Wanted"Dek Mercedsi Gercek Goruntuye Ekleme
-
Selam hajilar, NFS Mostwanted deki mersedesin modelini Bizim evin onunde cektigim bir videoya ekledim... Gercekcilik konusunda elmiden geleni yaptim, ama araba cektigim videodan daha kaliteli oldugu icin fark edilebiliyo :D
bu da video: http://www.youtube.com/watch?v=hSd1A7YU6tE
-
gerçek gibi duruyo lan :|
-
siyanojen bunu yazdı:
-----------------------------
gerçek gibi duruyo lan :|
:D guseeel :D haji, isiklari tutturmak icin canimi yedim laa :D birde kameram kaliteli olsaydi tam super olacakti :P -
abi harika olmuş yaw
-
AlienOne bunu yazdı:
abi harika olmuş yaw
eywallah haji ;) -
hocam oradaki havaya gore cok koyu olmus arabanın rengini biraz acsaydın yanındada arabalar felan varya hissettiriyo kendini...onun dısında super:)
-
deja-vu bunu yazdı:
hocam oradaki havaya gore cok koyu olmus arabanın rengini biraz acsaydın yanındada arabalar felan varya hissettiriyo kendini...onun dısında super:)
Haklisin haji, Ambient Occlusion (Golge Simulatoru) ekleyince koyulasti biraz... onceki hali de hic gercekci diildi :D -
araba fazla koyu olmasa tam gercekci olur.. :) ama yinede güzel olmus ;)
-
Gercek degil mi bu ya :D
Aboo abi sen artik asmissin kisa filmide sen cekmiyomuydun :D sastim kaldim tebrik ediyorum seni
-
vay canına guzel olmus hacı bunu buyuk bı projeye donusturebılırsen Güzel seyler olur .
-
LordVader bunu yazdı:
-----------------------------Gercek degil mi bu ya :D
Aboo abi sen artik asmissin kisa filmide sen cekmiyomuydun :D sastim kaldim tebrik ediyorum seni
kisafilm dedin de aklima geldi :D birtane daha cekicem haji projelerim var :D ama suan Tahribatin animasyon filmiyle ugrasiyorum.. bunu hele bir bitiriim kisa filmede basliycam :D
Toplam Hit: 2072 Toplam Mesaj: 13