Nicklerin Altındaki Sayılar?
-
Rene'nin açıklamayı bekliyicez artık : )
-
HolyDemon bunu yazdı:
-----------------------------ReaL_KurD bunu yazdı:
-----------------------------
kaç defa banlandığını yazıyor diye bir tez ortaya atacaktım ki bende 12 yazdığını farkettim. ben hiç banlanmadığıma göre başka bir şey olsa gerek :\ rütbe filan mıdır lan yoksa onbaşı binbaşı tbt'ce hali :P
-----------------------------Ne onbaşısı ne binbaşısı olm ya tahribat öyle mahalle sitesi gibi sitelerdenmi de onbaşı binbaşı olaylarına girsin yaa güldürme adamı :)))
-----------------------------olabilecek bütün ihtimalleri yazdık :D geriye bişi kalmadı :D
-
HolyDemon bunu yazdı:
kaç defa banlandığını yazıyor diye bir tez ortaya atacaktım ki bende 12 yazdığını farkettim. ben hiç banlanmadığıma göre başka bir şey olsa gerek :\ rütbe filan mıdır lan yoksa onbaşı binbaşı tbt'ce hali :P
-----------------------------Ne onbaşısı ne binbaşısı olm ya tahribat öyle mahalle sitesi gibi sitelerdenmi de onbaşı binbaşı olaylarına girsin yaa güldürme adamı :)))
-----------------------------ayıb ettin dayı şimdi tamam kroyuz da o kadar değil esprisine söyledim :)
-
ReaL_KurD bunu yazdı:
ayıb ettin dayı şimdi tamam kroyuz da o kadar değil esprisine söyledim :)
-----------------------------Yerim seni çıtır sosis :)=
-
aha gitti la sayılar
-
HolyDemon bunu yazdı:
-----------------------------Kahretsin anlamalıydım. Tahribat cw leşiyor :). Belliydi zaten Reneden. Herhalde bu seviye gibi birşey. Sitedeki aktifliğe göre verilen birşey. Türban yasalaşmadan tbt türbanı taktı :). Biz eşitlikçi, özgürlükçü, sınıfsız bir tbt istiyoruz. Bu ne böyle seviyeymiş kompüratörlere döndük :)
-
sayılar yok oldu sanırım :)
-
Aha gitti sayılar hadi yaşadınız :)))
-
sayılar gitti :S
-
olm sayılar gitti yetişin